edit: jeste me napadlo, nemohl bych si dat stabik z nafty? na ramenech ty zavity jsou, nevim, jestli napravnice je stejna -> SO545 10.08.19 21:12:42:

Měří se prodloužení řetězu, kritická hranice kdy to začne kurvit jiné komponenty je někde přes 0,5% natažení. Než se na ní dostaneš, tak to dle typu řetězu, kola, údržby, stylu jízdy, terénu atd bude trvat něco mezi 500km (MTB jeté v totálních sračkách v horském terénu) a 10 000km (silnička s lehkým jezdcem co jezdí spíš rovinky).

Nebyls tou dobou náhodou fčipu na 147,5 kW? 

vozil jsem si s sebou sadu na opravu a tech lozisek, jednou jsem rozvalil stred, co je trojtac, ale je fakt, ze jsem to kolo nijak nesetril

Ale věřím, že mě přejde v prvním kopci...

Očividně vůbec Jardu neznáš, on si na autě vše zvládne sám, rozdělal by beton v míchačce a díru zabetonoval, a kdyby to bylo někde v divočině tak by určitě měl pytlik sádry v krabičce poslední záchrany

krom toho že jednou za X desítek tisíc vyměníš olej za dvě stovky 

vyhrev sedacek a tempomat by mi tam chybel nejvic, ale zas tempomat u takto slabeho motoru tolik nema smysl, jinak asi jedinej Ivan tu ma ve felde tempomat, sice 1.6 ale je to lanko, tak to bude podobne...

Tohle vám fakt nezávidím
Mě to stálo hned po koupi asi 1000 EUR v opravách, pak ještě nějaké další nižší stovky EUR v následných opravách/údržbách a to vlastně jen aby z toho bylo auto co nemá žádnou vyloženě vážnou vadu - ale těch kosmetických a drobnějších má strašně moc, tam by to bylo za další 4k EUR určitě. A peníze by třeba i byly, ale čas to řešit není... Sám to znáš, priority se mění.