stejny kod a jiny euro? to jsem netusil, ja mam ARX e3edit:
je to tak, koukam do TP a mam 1999/102 A, az 1999/102 B je e4

stejny kod a jiny euro? to jsem netusil, ja mam ARX e3

ale asi to nepotrebuji, ne to nevadi... Ono i Tva skodovka byla nejtissi ve ktere jsem kdy jel
a druhy zadohrab po ni asi muj seriovy cerveny 136 rapid, ten me taky prekvapilo, jak je utlumeny, stary pan tam dal vsude mozne stosy novin - pod koberce, vzadu nad prevodovku, do kufru, jeste ze do neho nezatykalo, vse jsem hned vyhazel... ale utlumeny to bylo opravdu slusne

a ted lamentuje porad, ze na tom chce vydelat, ze uz to nechce, ze je to nacnuty a ze do toho ani korunu dat nechce...
a takovejch podivinu je..., presnej opak minna :)))
a druhy den jeste skocila do nouzaku, pak uz se to neopakovalo, protoze od te doby jela nejvic v kuse asi jen okolo 300km.

tak jsem kupoval i vyfuk na fab.

a nakonec to nejkritictejsi, takovej slabounkej reminek made in UK, co jsem daval INU na 1.6 AEE tak tam byl remen spain, ostatni nepamatuji, treba maji lepsi materialy, ale kdyz vezmu, jak byl robustni ten origo remen, mam z toho strach, jestli to nevratit... ta graf pumpa opravdu jeste vypada celkem slusne proti tomudle

Ja mam EVO, ale 96kW. To je tak nejak neco mezi EVO a EVO 2 :)

když pak koukneš na ty čísla tak ty rozdíly jsou tam minimální na to aby to bylo poznat 

narval jsem tam ruku a jen jsem si ji podrel o masku a nepovedlo se, neni na to nejaky figl? diky.
, tak ted ani nemuzu vedet, jestli si to treba neskocilo o zoubek, tenkrat jsem dojel a motor normalne bezel, tak alespon to potkany neni...