-> saskyn2 13.03.19 21:54:12: njn :( kolem vinka jsem lak meril a motorak celej je v puvodni barve

Takže kdybych si zrovna u Tebe měl vsadit, tak vsadím na převařený vinko z totálky na nějakou vytopenou ze dvou svařenou milionářku
Ne kvůli tomu jak to auto vypadá, ale kvůli Tobě

proto jsem chtel dat novej zamek a tendle kuchnout a pokusit se opravit, jeste StepaNoFun psal, ze cela ta vacka muze byt ochozena, ja mam teda podezreni na studenaky uvnitr zamku jeste, protoze si to dela, co chce

Při 750 tis. tam už musí bejt alespoň pátej
Spínač jsem vyměnil, původní byl v prdeli, ubroušený ten čudl, ale ani s novým to nejde

a zamykat na safe nejde, kdyz to clovek zkusi dvakrat, tak se odemknou pz dvere

Já ti říkám svůj názor a PRAKTICKOU zkušenost nejen moji, ale i holek z mého okolí a rodiny, tak nevím co zase grcáš o plkání. Současně nevím, co má společného NÁZOR s "všehověděním", dle tvého názoru. Prostě plácáš to samé co si myslíš, že plácám já. A je mi úplně jedno co nemáš rád. Je to jen názor o tom v pozici kupujícího popřemýšlet, protože dříve nebo později se může stát, že ten člověk začne jezdit jinou trasu a tam mu to už nebude vyhovovat. Nic jiného jsem nerozporoval.

Já ti jenom říkám, jaká je moje zkušenost, mojí sestry, kolegovo švagrové a to bych mohl pokračovat dál. Všechno to jsou holky a po nějaké době se změnily požadavky na přepravu, lokalita a byly akorát ne vyloženě naštvané, ale zklamané. Můj názor a ty z toho máš hned pnutí. Jinak ať si jezdí kdo chce čím chce, klidně na skateboardu.