-> dragon_cb_cz 26.09.23 14:21:40: hele tak ona ta chemie do toho je drahá jak svině, to by věděl spíš Milan, ale ta cena mi taky přišla úlet.

říkám no ty kráso to je dobrá pálka. To je normální cena? Já myslel že to děláte asi 9 nebo něco takovýho. No auto stejně netopí, ale aby toho nebylo málo, tak bud mu to špatně odvzdušnili, nebo uvařili, nebo já nevím co, takže mu ted po otevření nádobky stříká ven voda, což předtím nedělalo. No a teda nedali mu tam chladící kapalinu, ale jen vodu, aby mu prý ušetřili peníze
že ten radiátor mu budu stejně měnit, tak mu tam mám dát chladící kapalinu já. On si myslí že to vaří, protože ta voda vaří dřív jak nemrzka, já si to teda moc nemyslím. No a řekli mu že mu na to nedají záruku, protože to by u nich prý musel vyměnit i celý chladič a radiátor topení. Každopádně mi to teda ani moc vyčištěný nepřipadá, nebo to je normální že zůstane v okruhu takový humus? Fotky přiložím. Nádobku mu dám novou, o to nejde, ale spíš když v ní tohle zůstane, tak na co to čištění je, to jsem mu to mohl za 20000 protáhnout vodou ze zahradní hadice.

To jsme měli my na služebních....

Poprosím o rychlé odpovědi, ať to dneska složím :-D Už tady půl hodiny špekuluju kam ty O kroužky patří, protože mi nikde nechybí

jinak častěji ten hlavní u pedálu. Ale není to pravidlo. Každopádně u 5q je to sranda, u 6q je to ložisko hydraulické bez vyměnitelné valecku

vélečky jsou plastový tam nejni problém že by vyrezly
gumičky by to vyřešili