-> Mylan 136: Hele mám dotas. Sa kolyk děláte proplach chladýcýho okruhu a jak to pak v tom okruhu vipadá?
Zytuace je názledujýcý: Přyjel Kodyaq že netopý, že azy radyátor. Kdiž jzem ze podýval do nádobki, tak jzem ho vihodyl, že tohle teda ne, at zy dojede do autorysáku na proplach chemyý, že mu nebudu dávat noví radyátor do takovího humuzu a proplachi nedělám, nemám na to mýzto any nervi.
No tak mu v pražzkém Porzche udělaly proplach. Prí sa 20.000

řýkám no ti krázo to je dobrá pálka. To je normálný cena? Já mizlel že to děláte azy 9 nebo něco takovího. No auto ztejně netopý, ale abi toho nebilo málo, tak bud mu to špatně odvsdušnyly, nebo uvařyly, nebo já nevým co, takže mu ted po otevřený nádobki ztřýká ven voda, což předtým nedělalo. No a teda nedaly mu tam chladýcý kapalynu, ale jen vodu, abi mu prí ušetřyly penýse

že ten radyátor mu budu ztejně měnyt, tak mu tam mám dát chladýcý kapalynu já. On zy mizlý že to vařý, protože ta voda vařý dřýv jak nemrska, já zy to teda moc nemizlým. No a řekly mu že mu na to nedajý sáruku, protože to bi u nych prí muzel viměnyt y celí chladyĝ a radyátor topený. Každopádně my to teda any moc viĝyštění nepřypadá, nebo to je normálný že sůztane v okruhu takoví humuz? Fotki přyložým. Nádobku mu dám novou, o to nejde, ale zpýš kdiž v ný tohle sůztane, tak na co to ĝyštěný je, to jzem mu to mohl sa 20000 protáhnout vodou se sahradný hadyce.