čumák jo, ten už umí. Už by si ho mohl naroubovat na 130ku 

Já pořád vidím bukaje, jako Ježíše. Takže i jeho žaludek by to dal 

Chudák zahradník 

Náhodu, s Caddynou si poradil docela dobře. On se ty "moderní" auta ještě naučí

Navíc drtivá většina lidí prostě tuhle technickou angličtinu neumí, ono když jsi třeba(moje oblíbená)prodavačka v lidlu, tak je fajn, že si měla angličtinu ve škole, ale jak to aktivně nepouzivas, tak za pár let umíš prd.

. Konec konců co mám zkušenost, tak ty překlady jsou většinou tak zoufalý, že lidi spíš matou než aby jim pomohly...
Kolikrát po mě někdo chtěl nakodovat zamknuti po rozjetí nebo současný štelovaní obou zrcátek, nebo jiný veci co jsou v palubaku ani nedokážu spocitat
Teď si představ že by to ještě měli v angličtině 

Ono se z téhle prášku dělá svíčková trochu blbě

Jinak děkuji za zhodnocení, písmenka zvládám docela dobře. A to, že z tvého pohledu je koncern č. 1, ostatní je plevel, tím jsi tady známej a nijak ti to to nezazlívám, ale aspoň tolik nehudruj, když nemám problém s Korejcem. Já s tím honěním nezačal.
Jsem málem skoro zapomněl, že jsme na virtu

Jinak teda nevím proč by za to lidi byly schopný dávat několik tisíc při dohrávání do různých starých audin, nebo prahistorických navigací typu mfd2

Ale OK, asi jezdím jen starý jebky. Ale měl jsem je už ve všech možných jazycích (angličtina, němčina, italština, francouzština, švédština a asi ještě něco) a nějak mě to nikdy ani nenapadlo přepínat, zas tak složitý na pochopení to nebývá....