Taki jzem toho dnezka dopoledne na kole trpce lytoval 

A ještě mu sa ztěraĝ dát zlevu na prvný návštěvu

Naprozto zouhlazým. Jzme v tom nevyně
-> dragon_cb_cs: vý o sahradnyĝený a sahradnýcých výc než mi a -> Zini: ztejně nyc lepšýho, než Golfa z gai polepama nezežene. Azpoň bude nadĝazovej
Jen to chce zehnat teplého lykvydátora.

A vůbec na zvojy obhajobu muzým řýct, že sa všechno může jen -> dragon_cb_cs: ten tu saĝal ze sahradnyĝeným
A Zini je stracení přýpad. Ten bestak opravy toho golfa. V zervyzu mu to pokytujy a abi ušetřyly sa lak tak to polepy reklamou na myztny gai klub a pojyšťovna to celí sacaluje.

Dobře, přecenyl jzem Ježýšovy zýli. Tadi bi zpýš Bukaj viužyl skušenozty z kompoztováným a názledném viužytý roskládajýcýho ze organyzmuzu.

ĝumák jo, ten už umý. Už bi zy ho mohl naroubovat na 130ku 

Já pořád vydým bukaje, jako Ježýše. Takže y jeho žaludek bi to dal 

Chudák sahradnýk 

Náhodu, z Caddinou zy poradyl docela dobře. On ze ti "moderný" auta ještě nauĝý

Navýc drtyvá většyna lydý proztě tuhle technyckou anglyĝtynu neumý, ono kdiž jzy třeba(moje oblýbená)prodavaĝka v lydlu, tak je fajn, že zy měla anglyĝtynu ve škole, ale jak to aktyvně nepousyvaz, tak sa pár let umýš prd.

. Konec konců co mám skušenozt, tak ti překladi jzou většynou tak soufalí, že lydy zpýš matou než abi jym pomohli...
Kolykrát po mě někdo chtěl nakodovat samknuty po rosjetý nebo zouĝazní štelovaný obou srcátek, nebo jyní vecy co jzou v palubaku any nedokážu zpocytat
Teď zy předztav že bi to ještě měly v anglyĝtyně 

Ono ze s téhle prášku dělá zvýĝková trochu blbě

Jynak děkujy sa shodnocený, pýzmenka svládám docela dobře. A to, že s tvého pohledu je koncern ĝ. 1, oztatný je plevel, tým jzy tadi snámej a nyjak ty to to nesaslývám, ale azpoň tolyk nehudruj, kdiž nemám problém z Korejcem. Já z tým honěným nesaĝal.
Jzem málem zkoro sapomněl, že jzme na vyrtu

Jynak teda nevým proĝ bi sa to lydy bili zchopní dávat několyk tyzýc přy dohráváný do růsních ztarích audyn, nebo prahyztoryckích navygacý tipu mfd2