To je ale spíš hard rust ne?

Vojezdil jsem asi 6 mondei 3 generaci (skoro mega km) a do servisu jsem jezdil na garancky nebo na opravy tukancu. Jinak za 14 let jenom vadnej el. zamek na 5. dverich a zarezly lanko otvirani haubny. Nejak se ty Slepice bojim

(auta jsou pro me o dost zajimavejsi artikl :) z A do B je nejidealnejsi felda, jen se nova nedela a vetsina jsou odjete vraky, naprosto idealni by bylo auto se stejnou technikou a lepe udelanou karoserii, ale takove auto dnes nikdo nevyrobi, no :/
většina řidičů se vejde do 20k a to jezdí dost 

fakt nad tim uz dlouho uvazuji

A dokonce se mi podarilo presvedcit velkou korporatni financni manazerku, aby dala do budoucna do foremni policy moznost vybrat si staromilecky manual - a to se uz o to neuspesne pokouseli i moji sefove

Zrovna ty s tvymi příběhy jak se v tom furt hrabeš si ideální případ jak se to dělat nemá 

Jako chápal bych náhradní kondenzátor, ale ten zbytek?

Já jsem torzo mechanickýho rozdělovače vozil pro jistotu po namontování ETZ. A to ETZ se posralo zrovna na rodinným vejletě. A průser byl, že na záložním rozdělovači chyběl ten spodek - unašeč a jeho čep. A protože na ETZ jsem měl hřídel převrtanou na větší průměr čepu, tak smolík. Takže jsem v hromadě náhradních dílů vyštrachal delší šroubek a pak ho o beton brousil na potřebnou dýlku
....vlastně, takovejch historek se škochtlí mám snad stovky, takže Bukaj má můj obdiv

Jsem na tom podobně, v podstatě jsem se v užovce letos vrtal dva měsíce 2 - 3 hodiny denně, abych pak najel nějaký 3 tisíce kilometrů...ale je to jen o tom, že to auto se třicet let "opravovalo" a bylo napadený kutilem. To se nedá s Bukajovo vozem vůbec srovnávat.... To je jako kdyby si srovnával "Ofci v TOPu", co stojí v autobazaru Monte Carlo s tou, co má najeto půl míče a celou dobu dostávala úplnej a pořádnej servis. 

)