-> Jarda: Nic ve zlým

prerusovac je primo ve spinaci vystraznejch? to zas olamu ofuky, az to budu dolovat ven
vcera jsem ji opravil ventilator - vaznul jeden uhlik a dnes zase todle

u feldy se abs chova naprosto normalne, nevim proc by nemelo... i podstatne novejsi skodovky (tusim napr.roomster) maji abs prakticky stejne, uz jen, ze tam je stejny snimaci krouzek, octy maji

trebas jednou staci kopnout abs a dal to brzdi naplno.

ale jasne musi na to bejt clovek zvyklej... a pak sedne do jinyho auta a je problem, ja mam treba i problem s klaksonem, to nez cloveku dojde, kde to konkretni auto ma klakson, tak jsou drahe ms pryc

To už jsem taky párkát viděl, že brzdový svítily furt (rip kryty) a nebo když ne furt, tak skoro furt. Divný, ale je to tak. Daleko častěji potkávám sráče, kterým naopak většinou brzdový nesvítí, i když brzdí. Některý lze omluvit tím, že na parkovišti/za studena... jim to při testu svítí jak má, v provozu moc ne.

Kdyz uz mi asi po treti sajnil do ksichtu brzdovkama v naprosto nesmyslny situaci, radsi jsem ho predjel. Ze to bylo totalni tele se mi potvrdilo tim, ze mi zacal pri predjizdeni nakladat pod kotel a kdyz i tak byl "potupen ", prudil protijedouci blikanim a svicenim dalkama - asi nikdy neslysel o samozatmavovacich zpetnejch :-)

problém bude když trošku naprší/ nasněží a už brzdíš déle a navíc jedeš jen rovně už nic nezmůžeš 

Nedavno mi na bawu chcipnul senzor abs na kole, takze vsechny systemy, co ho vyuzivaji, off. Z prdele jsem to zkusil zahamtnout asi v 50 na suchym asfaltu - nemeril jsem to, ale to brzdeni bylo o kapku jedovatejsi, nez s kopajicim pedalem, ale za cenu hodne drahyho dymu od pneu
Tim nijak nerozporuju, ze abs prodelalo za posledni leta urcitej vyvoj, ale stejne si myslim, ze s vyndanou pojistkou abs se da zastavit na kratsi draze. Akorat se takovej pokus treba na dalnici dost prodrazi kvuli nakupu novy sady gum :-)