Auto už zase jezdí (sice má takový divný zvuk, jako by jeden válec byl hlučnější, ale jede na všechny 4. Oprava stála v servise 55 tisíc (info od šéfa). Dělala se nová spojka, rozvody, olej a komplet vstřikovací soustava (nové vstřiky, asi opět repas čerpadla). Do motoru se prý více nezasahovalo, hlava asi sundaná nebyla.
V servise zapomněli v motorovém prostoru zacvakat hadice a kabely do držáků, ale co by dnes člověk nechtěl od servisů, že? Horší bylo, že při druhé jízdě jsem prošlápl spojkový pedál na podlahu a následdně pedál ztuhl a nešel stlačit - spojka sepnutá. Otáhli jsme s kolegou auto do servisu na laně (už nikdy nechci řídit tažené vozilo, když tažné vozidlo je dodávka s celoplechovou boudou a není přes ní vůbec nic vidět. I když jsme jeli trasou, kterou mám stokrát projetou, vůbec jsem neuměl odhadnout na dva a půl metru (délka lana) směr, kudy mám jet. A ti dva cyklisté v Černošicích měli fakt obrovskou kliku (naštěstí kolega důsledně používal blinkry). Ale za těch cca 10 km se mi udělalo dost nevolno.
V servise zjistili, že mimojiné zapomněli zajistit něco na hydraulice nějakou segerovkou...

Auto bylo odpoledne zpět na firmě.