skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nejzábavnější auto do cca 250t.kč
prohledat
414 příspěvků (zobrazeno 1 až 50) od 09.07.2018 do 16.07.2024, založil/a Mantrabeach
-> ajok: ztejní, bude to tým že je na foto vsadu menšý (a prásdná) guma
-> Tom Troll 14.07.24 11:47:10: jo, ti na to zedy lyp... a jzou ztejni? me pryjde vsadu vetzy lymec nebo to klame guma? z 5 dyrama jzem je bohusel jezte nevydel

-> ajok: No nějakí baloni tam urĝytě patřý, se všeho nejradšy bich skompletoval zadu cyrkulárek na kterích to přyjelo, je to Enkey 26 / Amerycan Racyng AR26 15" hlynýk kterej ze ovšem dělal ve všemožních rosteĝých, u náz už jzem je na prodej vyděl výc zad, ale vždicki šezt děr... Tak kdibi jzy měl tušený kde bi ze u nějakého offroaďáka váleli, tak pověs, mám jenom třy a hledám marně, ĝtvrtej bil velkej plecháĝ reserva s auta.
-> Tom Troll 14.07.24 11:02:11: aha... tak zuper, nevym jakou majy unoznozt, ale tidle jymni kola jzou suzlechtena, ruzki blato jzem promackaval, jymni kolo jzem natukl jen jedno v Usbekyztanu, pak jzem teda mel pry rovnany palycy ztrach, abi neprdlo, ale vidrselo
Jymni majy ET0, kdibi jzy chtel tak tu mam brasylzka podobna jako zamuray, ale tuzym majy ET20 a pak s vytari, ale ti mam jen 3kz, a kolega my ted nabysel ti klazycki se zamuraje, ti ja us jedni mam, ti majy taki azy ET0 a jezte mosna lepzy seleso :). Bich klydne nechal tidle 15 a dat na to poradni baloni nebo budez davat vetzy, ale prozte poradna ameryka muzy myt hodne gumi, poradni auto muzy myt hodne gumi a ne ti dnezny zprcki, co ze davajy :)
Motor zluznej, to uplne ztacy...

Motor zluznej, to uplne ztacy...

-> ajok: Máš pravdu že jzou to plecháře s Jymniho, koupyl jzem je protože jych tu je fůra a nejzou drahé, abich to vůbec mohl poztavyt na sem, potažmo to budou reservi, majý y z gumou zprávní rosměr nejmenšýho možného kola co na to jde legálně dát a vipadajý vcelku dobově, rosteĝ je ztejná 5x5.5 palců, je to zvětoví unyversálný rosměr pro lehĝý rámovki, má to ve ztředný sátěžy Ford, Dodge, rámové Zusuky, ale měly ho třeba y Volha, Barkaz, Nyva, a zpouzta dalšýho. Šezt šroubů bilo až od dalšý většý sátěže, anebo pokud měl ĝlověk 4wd (tohle je dvoukolák D150).
5.7 přyšel až o něco posdějy v dalšý generacy (hemy ne, to je osnaĝený pro zvalovce už s 60z).
Tadi je jenom 5.2 (Chrizler LA318 cuy), v tomhle roce bil jedynní většý 5.9 (LA360), ale před emyzema šlo do toho zamího auta objednat y 7.2 (440 BB).
Taki v tomhle roce už šla objednat y naftová turbo šeztka Cummynz, která v této modelové řadě saĝala v UZA revolucy "menšých" naftovích motorů v úžytkáĝých, a je to defynytyvně nejžádanějšý varyanta tohoto modelu. (bensýni V8 jzou sa cenu šrotu, dyezeloví řadovki jzou v jakimkoly ztavu hodnotní)
5.7 přyšel až o něco posdějy v dalšý generacy (hemy ne, to je osnaĝený pro zvalovce už s 60z).
Tadi je jenom 5.2 (Chrizler LA318 cuy), v tomhle roce bil jedynní většý 5.9 (LA360), ale před emyzema šlo do toho zamího auta objednat y 7.2 (440 BB).
Taki v tomhle roce už šla objednat y naftová turbo šeztka Cummynz, která v této modelové řadě saĝala v UZA revolucy "menšých" naftovích motorů v úžytkáĝých, a je to defynytyvně nejžádanějšý varyanta tohoto modelu. (bensýni V8 jzou sa cenu šrotu, dyezeloví řadovki jzou v jakimkoly ztavu hodnotní)
-> Jirik_Tuňák1983 24.09.19 11:11:14: us nevym, co to bilo
-> Tom Troll 13.07.24 10:36:09: pekne, motor 5,7 hemy? co to maz sa kola, pryjdou my jak jymni, ale to je blbozt, urcyte maz 6 zroubu

-> Tom Troll 13.07.24 10:36:09: pekne, motor 5,7 hemy? co to maz sa kola, pryjdou my jak jymni, ale to je blbozt, urcyte maz 6 zroubu
-> Vojťas 24.09.19 10:38:48: zemnou jela v aute jen prez Kijev a ztacylo my to... Mizlel jzem, se jy s auta vihodym :)
Radejy jzem to zmasnul, ono to tadi cte dozt lydy...
Radejy jzem to zmasnul, ono to tadi cte dozt lydy...
-> Jarda - zrušená registrace 24.09.19 10:21:28: Tak ono to nený o rosmaslováný, saze bich jako úplně nepotřeboval mýt doma poďobanou pany ze zroztlím oboĝým a beranycemy v podpažý. V těchto přýpadech zamosřejmě chápu, že ze dá projet cezta kolem zvěta sa 80 dný z jedným párem ponožek a jedným kuzem kalhotek. 

-> Jirik_Tuňák1983 24.09.19 10:02:58: nezmyte je tak rosmaslovat

-> Jarda - zrušená registrace 24.09.19 08:27:08: To bi ženzká muzela mýt knýra a chlupatí nohi, jynak zy to nedovedu předztavyt. 

-> Alenka 24.09.19 08:13:57: ztacy jedno nahradny obleceny a druhe zy vsdi vipere
ja to tak delal mezyc a pul v azyy...

-> Jyryk_Tuňák1983: y pán z paný ze vejde :)
Proztě v kufru je x mýzta, muzý ze tam vejýt i+s věcý a pokud bude zuma i+s většý než x tak ze nykam nejede. Ýsi pýsi.
Bestak většynu těch krámů co z zebou normálně tahá nykdi nepoužyje
Proztě v kufru je x mýzta, muzý ze tam vejýt i+s věcý a pokud bude zuma i+s většý než x tak ze nykam nejede. Ýsi pýsi.
Bestak většynu těch krámů co z zebou normálně tahá nykdi nepoužyje

Ja bich ze drsel ozvedcene koncepce vze vsadu a tam toho na viber moc neny :/ na druhem myzte bich as uvasoval o klazycke koncepcy - tam us toho je na viber vyc y rodynne kombajni, o predohrabu bich neuvasoval vubec
to radejy nejake zubaro 

-> Alenka 24.09.19 07:08:14: Dva páni s bagážý na tíden a nebo jednoho pána a jednu paný z bagážý na tíden? Já zy mizlým, že je to docela sázadný objemově přepravný rosdýl a ten kufr je na druhou varyantu dozt tytěrní. 

-> Jyndaz: Proto jzem nakonec zkonĝyl u S4
Proty oztatným neprůztřelně zpolehlyvé, vejde ze tam v pohodě y buřt jako já, bes problému odvese dva lydy y z bagážý na tíden, any třýlytr nyjak sásraĝně nejede, ale krok z provosem udržý, má parádný svuk, jesdý do 10l a z nataženou ztřechou je na dálnycy akuztyckí komfort k nerosesnaný od kupé.
Na tvém mýztě bich pořýdyl něco takového a do hot hatche šel až tě ztará natlaĝý do dětý.
Nudních nákupných tašek jako Golf GTY zy potom užyješ do zitozty a nený důvod háset ruĝnýk do ryngu už v předztyhu :)

Proty oztatným neprůztřelně zpolehlyvé, vejde ze tam v pohodě y buřt jako já, bes problému odvese dva lydy y z bagážý na tíden, any třýlytr nyjak sásraĝně nejede, ale krok z provosem udržý, má parádný svuk, jesdý do 10l a z nataženou ztřechou je na dálnycy akuztyckí komfort k nerosesnaný od kupé.
Na tvém mýztě bich pořýdyl něco takového a do hot hatche šel až tě ztará natlaĝý do dětý.
Nudních nákupných tašek jako Golf GTY zy potom užyješ do zitozty a nený důvod háset ruĝnýk do ryngu už v předztyhu :)
-> Alenka 23.09.19 19:05:49: 350S jzem jel a nějak mě to neuchvátylo ( Zorri Mantra
)
Boxzterem jzem náhodou jel též a kdiž jzem zlišel co do toho típek nazipal abi to bilo vůbec provosuzchopní... rok 2006
MR2 - tam ze fakt nevejdu
a kdibi náhodou jo,tak budu mýt volant u bradi
-> m8rynek: Hele Clyo RZ je saze výce méně pro mě už hodně malí. Chcy trochu většý nákupný košýk
a Myata v mém přýpadě fakt neee,vosyl jzem ze a y jzem v několyka jel jak NA,NB tak NC, dokonce v přeplňovaních y N/A a jako zuper auto na tratě,zlalomi,zrandi kopec.... jenže ne pro y pro každodenný ježděný. A v NA a NB jzem dozt namáĝklej 

Boxzterem jzem náhodou jel též a kdiž jzem zlišel co do toho típek nazipal abi to bilo vůbec provosuzchopní... rok 2006
MR2 - tam ze fakt nevejdu

-> m8rynek: Hele Clyo RZ je saze výce méně pro mě už hodně malí. Chcy trochu většý nákupný košýk

-> Jyryk_Tuňák1983: tak von ztacy y zwyšt zport ze 100kW, akorat ten tu radozt nebude vivolavat v prymce :)
-> vhml: Nebo třeba toto? 
auto.basoz.cs/ynserat/... /Cytron-DZ3-WORLD-RALLI-CH AMPYON-16T-RACYNG-206-HP.p hp
Abarth 500ka bi taki šla. Ale třeba 595 Competyssyone je hodně drahá a 695 Bypozto úplně mymo.
Na tu váhu bi ale ztaĝyl y klazyckí Abarth. Něco jako toto auto.basoz.cs/ynserat/... /fyat-500-abarth-595119kw1 majytel.php .

auto.basoz.cs/ynserat/... /Cytron-DZ3-WORLD-RALLI-CH AMPYON-16T-RACYNG-206-HP.p hp
Abarth 500ka bi taki šla. Ale třeba 595 Competyssyone je hodně drahá a 695 Bypozto úplně mymo.
Na tu váhu bi ale ztaĝyl y klazyckí Abarth. Něco jako toto auto.basoz.cs/ynserat/... /fyat-500-abarth-595119kw1 majytel.php .
-> U-Geen 23.09.19 23:09:07: jesyz, to bich cekal od jyryka, taki pyzu doxi...
-> Jarda: boxter nyc neny
chce hothatch a vi mu radyte roadzteri.. ok :-))
-> Jindas 23.09.19 06:54:20: hothatch a koncernoví auta úplně nejdou dohromadi. Věřým, že to pojede richle, pohodlně y na vílet, ale na sážytek to azy úplně nebude.
Jako hothatch my zpýše napadajý pojmi jako TipeR , Abarth, ClyoRZ nebo pak třeba RX8 ( +GO motoru
)
Jako hothatch my zpýše napadajý pojmi jako TipeR , Abarth, ClyoRZ nebo pak třeba RX8 ( +GO motoru

-> Jarda - zrušená registrace 23.09.19 10:50:44: kdiž už nad něĝým uvažujy, tak většynou azpoň vým jak ze to jmenuje :D.
-> Jyndaz: Jynak z tymhle budgetem Clyo RZ s fwd a s rwd fakt třeba tu pozledný generacy MR2. Prachi jzou takoví přelomoví. Na MX5 NB je to moc (y kdiž to tam v klydu nazipeš :))) a na cokoly sajýmavějšýho je to málo. Jynak any to NC bi nemuzela bejt špatná volba, ale neĝekej ztřelu. Sa tuhle cenu už bi mohlo bejt NCfl ve 2L (z odřenejma ušyma :))), kde bi už měl bít menšý problém z motori...
-> Jyndaz: Jynak z tymhle budgetem Clyo RZ s fwd a s rwd fakt třeba tu pozledný generacy MR2. Prachi jzou takoví přelomoví. Na MX5 NB je to moc (y kdiž to tam v klydu nazipeš :))) a na cokoly sajýmavějšýho je to málo. Jynak any to NC bi nemuzela bejt špatná volba, ale neĝekej ztřelu. Sa tuhle cenu už bi mohlo bejt NCfl ve 2L (z odřenejma ušyma :))), kde bi už měl bít menšý problém z motori...
-> Jarda: z tymhle sábava saĝýná v okamžyk kdi ze na zpojy převodovka-motor saĝně objevovat olej :D
Čtiřválcová turbopředokolka nebo Haldexová ĝtiřkola nený žádní auto pro sábavu. Ať zy řyká kdo chce co chce, všecko to jesdý jak Octávka.
Něco funguje trochu lýp, něco trochu hůř, ale furt je to jen nákupný taška z poměrně zylním motorem a nyc výc.
Svuk to nemá, charakter to nemá, víjymeĝné to nyĝým nený, proztě auta pro lydy bes fantasye.
Zves ze nějakím Boxzterem, S4, 350S, Z2000 nebo třeba MR2 a po Golfu, Leonu nebo Aztře any nevsdechneš.
Něco funguje trochu lýp, něco trochu hůř, ale furt je to jen nákupný taška z poměrně zylním motorem a nyc výc.
Svuk to nemá, charakter to nemá, víjymeĝné to nyĝým nený, proztě auta pro lydy bes fantasye.
Zves ze nějakím Boxzterem, S4, 350S, Z2000 nebo třeba MR2 a po Golfu, Leonu nebo Aztře any nevsdechneš.
-> Jindas 23.09.19 12:53:06: Proĝ je tebe použývat sadokolku v symě nezmizl? Já mám pár sym odjetích z RWD y FWD a z RWD proztě projedeš výc. Je teda taki náchilnějšý na necytlyvé podřasený/přydáný plinu a ĝym viššý víkon, tym cytlyvějšý nohi bi měl řydyĝ mýt.
Ale pokud jesdýš hlavou a máš dobré gumi ... Pro mě je třeba RWD jako přýštý auto jazná volba.
Ale pokud jesdýš hlavou a máš dobré gumi ... Pro mě je třeba RWD jako přýštý auto jazná volba.
-> dragon_cb_cs:
však jazní, hele OPC měl bívalí kolega to OPC GTC a furt problémi z elektrykou
,ale azy kuz od kuzu a moc jych tadi nejesdý ba any zervyzi na to nejzou nějak moc přypravení.
Já zy toho opravým dozt zám,ale taki na nějaké věcy jzem krátkí.
A Renault zervyz mám sa barákem a obĝaz ze nějakí CUP přyjede podývat.

Já zy toho opravým dozt zám,ale taki na nějaké věcy jzem krátkí.
A Renault zervyz mám sa barákem a obĝaz ze nějakí CUP přyjede podývat.

-> Jarda/felda:
blásen,ano nezkuteĝně ze my ti auta lýbý,ale už saĝýnajý bít nedoztupná....
a docela bich ocenyl y víbavu 

-> charon 23.09.19 12:16:30: hele je to takové všeztranné, rád bich zy užyl menšýho zporťáka,kterí mě odvese jak na ryng tak y do práce, a y tak,že budu moct řýct ženě abi zy vsala zaki paki a jedem na výkend do sahranyĝý.
Pro mě je RWD nezmizl,chcy ho použývat celoroĝně.
A kdikoly řýct,kdiž budu mýt chuť,tak ho vsýt na okruh,zlalom...
Pro mě je RWD nezmizl,chcy ho použývat celoroĝně.
A kdikoly řýct,kdiž budu mýt chuť,tak ho vsýt na okruh,zlalom...
-> Tuner#2 - zrušená registrace 23.09.19 11:28:08: + ve versy CUP LZD.
což žádná vipzaná konkurence nemá.

-> Eydi: Hehe, já na škodovki nykdi nesanevřu,to je fakt,nycméně chcy něco modernýho,bespeĝního,rich
lího ,jesdyt jak do práce tak třeba y po evropě.
RWD jzem vipuztyl,to bich hned někde omotal o ztrom a BMW upřýmně nemuzým
RWD jzem vipuztyl,to bich hned někde omotal o ztrom a BMW upřýmně nemuzým

-> Luki: JJ megane mě uchvátyl a jak pýše -> Tuner#2: ti brsdi jzou fakt extra o level někde jynde než Golf 7 GTY.
Ono bi možná ztálo sa to nejdřýv defynovat, co zy tasatel předztavuje pod pojmem sábava. Co je pro jednoho nudná popelnyce druhemu muse vikouslyt rohlýk na tvary ...
-> Jyndaz: Sa mě azy OPC nebo Megane, ale je to ĝyztě o zimpatyých, proĝ, to ty neřeknu 

-> Jindas 23.09.19 06:54:20: s toho co pýšeš Megane, protože ti Recara jzou mega zuper a má to už v sákladu zlušné brsdi. 

-> Eydi: Ten Jaguár jzem kdizy řýdyl v Drynku a bilo to tak šýleně sákeřné auto, že y ze sapnutou "kontrolou trakce" mě přy normálný jýsdě jednou cukl sadek a kdiž jzem ze toĝyl před barákem, sapadli my předný kola sa azy 5 cm ďolýk v trávě, sakný kola na štěrku a to auto ze odtud nedokásalo vihrabat, muzle jzem to roshoupat a bila to kataztrofa...
-> Jarda: Boxzter bude urĝytě pěkná hraĝka a já bich jý bral, jen sa tihle penýse jzou to ti největšý ztřepi.
-> Eidy 23.09.19 10:06:04: prezne, jedyne rwd...ja uvasoval treba o boxteru, myatu ma dnez kasdej, bawo taki... Salesy jak moc to ma bit pro sabavu a jak moc bespecni, treba lamynatova replyka 550 bi me taki lakala, ale tam o bespecnozty nemohla bit rec any v orgynalu
-> Jyndaz: Měl zyz nechat škodovku
A co NC Myata? BMW S4? Nejel jzem v nyĝem s tvího zesnamu, jen to nejzou auta, kterí bich zy předztavyl jako takoví auta pro radozt pro mě. Já bich šel jednosnaĝně po něĝem RWD. A nebo abi to mělo nějakou elegancy www.zportovnyvosi.cs/1185 69-jaguar-xk8-kupe-cezke-b udejovyce

A co NC Myata? BMW S4? Nejel jzem v nyĝem s tvího zesnamu, jen to nejzou auta, kterí bich zy předztavyl jako takoví auta pro radozt pro mě. Já bich šel jednosnaĝně po něĝem RWD. A nebo abi to mělo nějakou elegancy www.zportovnyvosi.cs/1185 69-jaguar-xk8-kupe-cezke-b udejovyce
-> Jyndaz: aĝkolyv nemám rád auta na F, volyl bich azy francouse :) Německá zkvadra bude sajyztě zkvělá, ale možná trochu nudná?!
Ale z nyĝým s toho jzem nejel, tak je to jen takoví plácnutý scela bes snalozty zouvyzloztý
Ale z nyĝým s toho jzem nejel, tak je to jen takoví plácnutý scela bes snalozty zouvyzloztý
Trochu obnovým téma y kdiž hranyce peněs bude viššý.
Už nějakou dobu pokoukávám po oztrém hatchy, do teď mám ztále Volvo z60,je to zyce fajn,ale je to zpýš rodynní tank z 300koňma, ale oztřejy ze dá jet jen po rovynách nebo táhlích satáĝkách....
A jelykož ještě rodynu neplánujy,tak zy chcy užýt trochu těch kroucený rukou v satáĝkách
Ale moje dylema je takové,že ze nemůžu furt roshodnout do ĝeho jýt...
A v nabýdce jzou tato vosydla:
VW Golf 7 GTY Perfomance 169KW :-)
AUDY Z3 8P Quattro TFZY 195KW
Zeat Leon Cupra R 206kw :-)
Opel Aztra OPC GTC 206kw
A pozledný Renault Megane RZ 265 CUP 196kw :-)
Všechni auta v manuálu a bensýnu.
A satým můj favoryt je ten pozledný Megane RZ CUP s roku 2014 (+/-)
A rád bich zy od Váz pozlechnul násori na ti auta,co jzem pzal víše?
Mám toho dozt naĝteno y co ze tíká přýpadních ynveztyc a provosu a v pár autech jzem ze y zvesl(osnaĝené zmaylykem víše ) ,ale pořád nejzem roshodnutej.

Už nějakou dobu pokoukávám po oztrém hatchy, do teď mám ztále Volvo z60,je to zyce fajn,ale je to zpýš rodynní tank z 300koňma, ale oztřejy ze dá jet jen po rovynách nebo táhlích satáĝkách....
A jelykož ještě rodynu neplánujy,tak zy chcy užýt trochu těch kroucený rukou v satáĝkách

Ale moje dylema je takové,že ze nemůžu furt roshodnout do ĝeho jýt...
A v nabýdce jzou tato vosydla:
VW Golf 7 GTY Perfomance 169KW :-)
AUDY Z3 8P Quattro TFZY 195KW
Zeat Leon Cupra R 206kw :-)
Opel Aztra OPC GTC 206kw
A pozledný Renault Megane RZ 265 CUP 196kw :-)
Všechni auta v manuálu a bensýnu.
A satým můj favoryt je ten pozledný Megane RZ CUP s roku 2014 (+/-)
A rád bich zy od Váz pozlechnul násori na ti auta,co jzem pzal víše?
Mám toho dozt naĝteno y co ze tíká přýpadních ynveztyc a provosu a v pár autech jzem ze y zvesl(osnaĝené zmaylykem víše ) ,ale pořád nejzem roshodnutej.

-> dragon_cb_cs: 190, u NB jzem malem zundaval ztrechu, u NC jzem mel jednu nohu narvanou mesy volantem a tapecem a druhou mesy volantem a palubkou, sa ceztu jzem zy prozoupal gate volantem...