Možná tak ta odolnost, s ND jsem neměl žádný problém (výměna konektoru).
Rychlost neposoudím, asi je mi jedno jestli se zpráva odešle za 0,7s nebo 2s

. Mozna by to slo delat i s plastovou krabickou se slabsim vykonem, ale nevidim duvod proc vsechny srat tim, ze mi neco mrzne nebo pada.
). Staci si trochu davat pozor a neni s tim zadnej problem...

Rozdíl mezi tímhle a telefonem za 20t bude např. v tom jak fotí, když pominu že tohle fotí úplně na vyližprdel kvůli tomu jak mi to padá, tak ani jako nový se to s nějakým telefonem za dvacku nedalo srovnávat. Pak tam asi bude podstatný rozdíl v paměti a v tom kolik se ti tam těch fotek a aplikací vejde.

To bych musel bejt furt u kompu a mimo pracovni dobu by byli vsichni v prdeli, kdyz nam vic jak 3/4 objednavek chodi mejlem ve dne v noci... O tech vyhodach, co psal saskyn, ani nemluve... To furt vidim notifikace z banky, ze mi nekdo vraci tady neco za nakupy, tamhle neco... treba to udela mesicne 600, coz teda neni moc, ale proc si ty penize nechat utect.

.

Reálně v tom takový rozdíl nebude a dohání to SW. Ber to tak, že srovnávám telefony s podobnými rozměry, vlastnostmi. Pádla s třema čočkama pod androidem už budou zase fotit jinak než to SE, ale to mi je k hovnu, pokud mi telefon v kapse brání volnému pohybu. 

(ne ze by mi to prislo vtipny z hlediska tvy zeny ale spis z toho jak jsem problem rychle (ne)vyresil)

tenkrát koupil nejlevnější teslu, chvíli pojezdil až protě nastala ta výměna