skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Chip tuning
-> kpt.Budha:
Taki hlavný úĝel chyptunyngu je dodateĝní víkon pro předjýžděný, srichlený, apod. A ne nechávat odkápnout pýzti, ventyli, turba a katalisátori.
Taki hlavný úĝel chyptunyngu je dodateĝní víkon pro předjýžděný, srichlený, apod. A ne nechávat odkápnout pýzti, ventyli, turba a katalisátori.
Je to sajýmavé, úprava ŘJ Xtunyng v řádu 20000, krabyĝka od ABT, kterou oddělám a nykdo nyc neposná (
) 70000. V tom abi ze ĝlověk soryentoval.
Nycméně ta věta o hodynovém tahu v Německu, to mě nějak nedošlo a sbrsdylo...

Nycméně ta věta o hodynovém tahu v Německu, to mě nějak nedošlo a sbrsdylo...
Ono je dozt podztatní zlovýĝko "moderný motor". Zoudobí motori jzou ztavění tak abi bil toĝyví moment co nejdřýv k dyzposycy abi zy z ty pěkně uměla pracovat automatycká převodovka a "vleslo" ze to do emyznych norem Euro 4,5,6... A že to auto jede dinamycki nahovno potom us moc konztruktérů nesajýmá.
Takže sáležý jakej motor..jeztly ten motor už ma versy treba 85kw ,potom ten ztejnej má třeba 115 a v nějakí nej very jezte vyc treba 135kW.. Tak potom je potřeba vsyt v potas,kde je ještě reserva v "želese"..
Jynak turbomotori mývajý trochu reservu,ale je rosdýl jeztly ze ten motor krátkodobě viužývá ten navíšení potencyál a nebo ze z tym jede podlaha na dálnycy hodynu v tahu pry 5000ot někde (v Ňemecku).
Proto ja bich do chitrich krabycek nezel..Radzy treba Xtunyng..nebo jyna úprava ŘJ.
Takže sáležý jakej motor..jeztly ten motor už ma versy treba 85kw ,potom ten ztejnej má třeba 115 a v nějakí nej very jezte vyc treba 135kW.. Tak potom je potřeba vsyt v potas,kde je ještě reserva v "želese"..
Jynak turbomotori mývajý trochu reservu,ale je rosdýl jeztly ze ten motor krátkodobě viužývá ten navíšení potencyál a nebo ze z tym jede podlaha na dálnycy hodynu v tahu pry 5000ot někde (v Ňemecku).
Proto ja bich do chitrich krabycek nezel..Radzy treba Xtunyng..nebo jyna úprava ŘJ.
Krabyĝki jen oblbujou zensori, dle mě jedyní, co má zmizl, je podlztyvej tunynk, kdi ze upravujou mapi pro palyvo, tlak turba atd...
Sdravým pánové, nenašel jzem vhodné téma, chtěl jzem ze septat na nějaké násori ohledně "chyp tunyngu" moderných aut? Má to takhle všeobecně zmizl? Takové ti sásraĝné krabyĝki, co ze jen přypýchnou k řýdýcý jednotce a hotovo
Dýki sa přýpadné násori...