skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Pomoc s lestenim
14:26:23
20.04.2009
20.04.2009

Syny
Tak vam vsem pekne dekuju - asi zacnu nakupovat autokosmetiu :)
10:04:59
20.04.2009
20.04.2009

formen
-> Syny: Asi tak 500Kc je to dost ale fakt to pomaha dela s tim u nas jedna autolakovna a hlavne to neobsahuje silikon jako to tempo.
08:33:38
20.04.2009
20.04.2009

Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> Syny: A tady jiný balení, tohle je asi starší.
Jinak namatlat pravidelně houbičkou nebo kouskem molitanu, nechat zavadnout a pak pravidelně rozleštit suchým hadrem do lesku. Koupíš to všade. Já osobně a tata jsme nikdá nic jinýho nepoužívali.
Jinak namatlat pravidelně houbičkou nebo kouskem molitanu, nechat zavadnout a pak pravidelně rozleštit suchým hadrem do lesku. Koupíš to všade. Já osobně a tata jsme nikdá nic jinýho nepoužívali.
08:31:42
20.04.2009
20.04.2009

Jirik grilovaný - zrušená registrace
-> Syny: Na černej plast klasika. 

08:19:51
20.04.2009
20.04.2009

spartra
00:52:40
20.04.2009
20.04.2009

Syny
-> formen: Kde se to da pripadne sehnat - pokud to vyjde cenove rozumne, tak do toho du, to je presne to co potrebuju...
-> U-Geen: Z tech klik se to teda dostane dolu jo?
-> U-Geen: Z tech klik se to teda dostane dolu jo?
00:48:39
20.04.2009
20.04.2009

Syny
-> formen: To prvni se mi libi - jakpa to tak vyjde cenove? To bude slusna palka asi co? Skrabli to neni ani tak siroce jako spis hluboko... Je to proste az na plnic (a nebo je v tej spare zbytek lestenky do bila - to nevim, ale je to mozny, pac tedko jak to stalo na tom slucni, tak strasne vylezly mista kde to tempo bylo pouzity - to znamena pretazeni na klikach, na cernym B sloupku a na ruznych mistach na plecharine). Zkratka tam kde tempo bylo naneseny, ale nerozlestilo se to, tak to tedko strasne vylezlo - takze i v mistech kde byl treba spatne viditelnej vryp to je ted bily - mozna proto se mi ted zdalo, ze tam tech ryh je nejak moc, protoze predtim nebyli videt... Mozny to je, ale nevim 

00:30:02
20.04.2009
20.04.2009

formen
-> Syny: www.4cr.de/cze/.../177 nebo www.4cr.de/cze/.../176 podle toho jak je to moc poskrabany je to profi lestenka 

00:12:59
20.04.2009
20.04.2009

Syny
-> U-Geen: No ono toho je na bilej podklad dost a nebo to sou zbytky ty lestenky... To nevim, ale po umyti to tam je furt... Ovsem mistama se ty bily kousky lestenky (Tempa) drzi furt... Jak je mi to dost divny, pac najednou ze dne na den sem tech skrabancu objevil dost... A cizi zavineni bych temer vyloucil... Je to nepravidelny, ne jako pri objeti klicem... Kdybych to mel zasteteckvoat, tak to budu mit cely steteckvoany :) Jsou to tenky ryhy... Naky uz tam byli, ale ted jich je proste mnohem vic a objevilo se to mezi patkem a nedeli... Nejak to nechapu... Ale je fakt, ze na tom aute to tempo v tomhle terminu celkem zaslo, tak jestli je to tim, ze auto stalo na primim slunci? Fakt nevim... Spis by me pomohla naka sracka co by tu barvu jakoby pretahla pres tyhle ryhy - zas tak velky nejsou aby to neslo. Je neco takovyho vubec? Ale zaroven aby to zahladilo takovy ty lehky skrabance jako kdyz projedes krovim a podobne... Takovy to co se na laku objevi jako svetlejsi prouzek...
00:02:20
20.04.2009
20.04.2009

U-Geen
1. rada tempo zahod, poridi si neco kvalitnejsiho
2. rada na rozlesteni se daj koupit pasty, ja kupoval neco v ATU ale jinak asi kazda lepsi "mototechna"
3. rada to co je na bilej podklad tak leda zasteteckovat a pak rozlestit :-)
kliky - ono to tempo casem sleze, trochu to de dolu treba technicakem, pak zkus neco na oziveni plastu (pokud sprej tak na hadr at nezasilikonujes lak)
2. rada na rozlesteni se daj koupit pasty, ja kupoval neco v ATU ale jinak asi kazda lepsi "mototechna"
kliky - ono to tempo casem sleze, trochu to de dolu treba technicakem, pak zkus neco na oziveni plastu (pokud sprej tak na hadr at nezasilikonujes lak)
00:02:19
20.04.2009
20.04.2009

U-Geen
1. rada tempo zahod, poridi si neco kvalitnejsiho
23:50:48
19.04.2009
19.04.2009

Syny
Nevim jestli sem to zaradil spravne, pripadne to prendam :)
Mam problem, sice se to netyka skodovky, ale to je v tohle pripade asi fuk.
Na aute se mi objevili nejaky sramy - kde se tam vzaly nevim, vylezlo to tedko po tom co hodne prselo a pak svitilo slunce. Neresim kde se tam vzali, ale jak se jich zbavit. Auto sem lestil tempem, ale to uz nejak vyprchalo (jeto tak 14dni) a zase je to mistama zasly. A tam kde to zasly neni, tak sou nekde skrabance. Jde mi o to, jestli to vzit znova tempem a ty mirny skrabance tim (doufam) odstranit. A nebo radeji lestenkou s pridanou barvou? Nebo oboji - tempo a pak lestenku s barvou... Ty skrabance jsou od lehkych, ktery sem tam kokos udelal ja az po hlubsi, ktery uz tam byli a nebo ktery se zahadne objevili... Ty jsou povetsinou az na bilej podklad... Je mi jasny, ze to videt bude tak jako tak, ale chci to co nejvic zmirnit. Z tempa mam respekt - mam strach, ze to probrousim skrz :( Nemate nekdo nakej typ nebo radu jak na to? Zadnou lestenku z toho nechci, ale byl bych rad, kdyby vysledek byl co nejlepsi moznej...
Diky za rady co pouzit pripadne za nejaky typy ;)
Edit: Jo a jeste - jak sem tempem prejel mistama kliky, tak ten cernej plast zesvetlal, existuje naka sracicka ktera ty kliky vrati zpet do puvodny cerny a nebo je nejak opet \"zregeneruje\" ?
Mam problem, sice se to netyka skodovky, ale to je v tohle pripade asi fuk.
Na aute se mi objevili nejaky sramy - kde se tam vzaly nevim, vylezlo to tedko po tom co hodne prselo a pak svitilo slunce. Neresim kde se tam vzali, ale jak se jich zbavit. Auto sem lestil tempem, ale to uz nejak vyprchalo (jeto tak 14dni) a zase je to mistama zasly. A tam kde to zasly neni, tak sou nekde skrabance. Jde mi o to, jestli to vzit znova tempem a ty mirny skrabance tim (doufam) odstranit. A nebo radeji lestenkou s pridanou barvou? Nebo oboji - tempo a pak lestenku s barvou... Ty skrabance jsou od lehkych, ktery sem tam kokos udelal ja az po hlubsi, ktery uz tam byli a nebo ktery se zahadne objevili... Ty jsou povetsinou az na bilej podklad... Je mi jasny, ze to videt bude tak jako tak, ale chci to co nejvic zmirnit. Z tempa mam respekt - mam strach, ze to probrousim skrz :( Nemate nekdo nakej typ nebo radu jak na to? Zadnou lestenku z toho nechci, ale byl bych rad, kdyby vysledek byl co nejlepsi moznej...
Diky za rady co pouzit pripadne za nejaky typy ;)
Edit: Jo a jeste - jak sem tempem prejel mistama kliky, tak ten cernej plast zesvetlal, existuje naka sracicka ktera ty kliky vrati zpet do puvodny cerny a nebo je nejak opet \"zregeneruje\" ?