skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Barva - brzdy, podvozek, kola, lak
20:15:00
08.06.2009
08.06.2009

OndraKrupi
-> palinator: jde, ale musíš dát více vrstev a po čase se to může loupat
19:44:00
08.06.2009
08.06.2009

palinator
-> Kočislav:
A ten gumoasfalt jde ještě potom přetřít nějakou barvou, aby třeba nelepil? Mám na mysli nějakej univerzál ColorLak nebo co.
A ten gumoasfalt jde ještě potom přetřít nějakou barvou, aby třeba nelepil? Mám na mysli nějakej univerzál ColorLak nebo co.

17:07:37
08.06.2009
08.06.2009

Kočislav
-> palinator: Já jsem nenáročný a všechno patlám gumoasfaltem, je vodou ředitelný, tudíž dle AZNP vhodný i na původní plastizol, nevýhody: dlouho lepí, nátěr je dobré každý rok, nebo alespon 1x za dva roky obnovovat, myslím, že to není takový zázrak. Výhody: svůj účel plní, je velmi levný (5 kg kyblík do 150,- Kč a vydrží několik let:) ), snadná manipulace.
Ale přece jen je asi profesionálnější Tlumex apod., uvidíš kdo ti ještě co poradí.
Ale přece jen je asi profesionálnější Tlumex apod., uvidíš kdo ti ještě co poradí.
14:06:27
08.06.2009
08.06.2009

Jozka
To je téma na diplomku, ne na virt..

12:27:30
06.06.2009
06.06.2009

palinator
Zdravím. Možná toto se již tady opakuje, ale chci se zeptat především na zkušenosti. Témata jsou nepřehledná a tězko se v nich nechá něco hledat. K věci:
Jaké máte zkušenosti s prostředky především na antikorozní ochranu podvozku, kol, tepelně namáhaných součástí a dílů, které jsou nejčastěji korozí napadeny (lemy blatníků, prahy)? Jaké jsou osvědčené způsoby ochrany(nátěrový materiál,počet vrstev)? Nebudeme-li brát v potaz úpravy kovů (pozink), jaké jsou nejlepší prostředky? Chtěl bych znát přesné názvy, abych nekoupil zase nějakej patok. Dík
Jaké máte zkušenosti s prostředky především na antikorozní ochranu podvozku, kol, tepelně namáhaných součástí a dílů, které jsou nejčastěji korozí napadeny (lemy blatníků, prahy)? Jaké jsou osvědčené způsoby ochrany(nátěrový materiál,počet vrstev)? Nebudeme-li brát v potaz úpravy kovů (pozink), jaké jsou nejlepší prostředky? Chtěl bych znát přesné názvy, abych nekoupil zase nějakej patok. Dík