Tuhost plechu

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 22.07.2009 do 23.07.2009, založil/a Krupp
řadit dle data
09:37:48
23.07.2009
Jozka
-> Krupp: U embéčka by se ty volný 4. kousky podlahy moc prohýbat neměly, jen tak trošku. Jestli ti to "lupe" o víc jak 2-3 mm, tak jsou pravděpodobně urezlý bodový svary výztuh pod předníma sedačkama nebo i nějaký po obvodě. I nová podlaha je sice třtina ve větru se klátící, ale když se zavaří do auta a doplní se zmíněný výztuhy s kolejnicema sedadel, zpevní se až neuvěřitelně.
07:54:13
23.07.2009
LiMaK - 742 forever
no co, plech na strese se taky prohlejbá když na ni zatlačím a přitom když uřežes třechu, auto se to rozpadne.....s to i na new autech.

tuhost kastle zavisi prece na tom, když jsou/nejsou :-) na podvozku profilované plechy, alias nosníky....

ono ti soudruzi dávali do introše na podlahu ten zasranej térpapír...a proč asi, aby jsis tam na podrážkách bot nenakapal? praveže jak jsem odstranil ten terpapir, tak mi to zacalo plechově lupat, takovej ten plechovej zvuk...když tam byl téráč, tak ani hovno, sice se taky prohybalo, ale bez zvuku :-)

ono samotnej rovnej plech se neprohýbá snad jedině na žigulu, ten je vyfrézovanej z ingotu...
22:52:57
22.07.2009
palinator
-> Krupp:

To sis vzal docela velký sousto, hodně štěstí. Plechy se prohejbaj na každým autě. To, že se ti to vrátí asi značí, že jsou v kondici. Horší by bylo, kdyby zůstaly vyboulený nebo kdyby ses tim propad. Z týhle odpovědi nečekej odborné závěry, spíš trochu laický pohled. Mě se taky na Š120 r.v. 1989 prohejbá podlaha. To, že odlepuješ záplaty, s tím jsi do toho musel jít. Málokterý auťák přežije 40-let v originálním stavu bez oprav. Asi se bez klempíře neobejdeš, pokud do toho jdeš s plnou parádou a ne s nízkonákladovou vidinou, jako já. (Tlumex a Alkyton to jistí3 ). Moc jsem ti asi nepomoh, ale aspoň nemáš prázdný téma.4
22:41:59
22.07.2009
Krupp
Zdravim,

odstrojuji MBcko a ceka ho komplet generalka. Podlahu zvenci jeste nemam cistou od tlumexu a je v ni par der. To, co me zarazi ze je ze kdyz na ten plech podlahy kleknu/stoupnu tak se tak pekne vybouli dolu a po odlehceni vrati zpet- a absoulutne netusim jestli to je normalni - pri te sile bych nedivil nebo to je naznak toho ze z podlahy mam zaclonu a je na odpis. Podobne jsou na tom podbehy, tam nestoupam :) staci zatlacit. Jak rikam prijde mi ze to muze byt mormalni ale na druhou stranu me nikdy predtim tohle nenapadlo.

Bohuzel az ted kdyz odlepuju zaplaty vidim co jsem koupil 8
Extreme Tyres