Praskající lak

prohledat
5 příspěvků (zobrazeno 1 až 5) od 26.08.2009 do 27.08.2009, založil/a Doggie4EVER
řadit dle data
23:53:45
27.08.2009
Labros
-> Doggie4EVER: ale Pavel ti radí dobře - kvůli tomu se to snad cínuje.
22:53:03
27.08.2009
Doggie4EVER
-> Peopas: to je slovo do pranice, na to se zeptam...

-> Pavel P..: co si matne pamatuju, tak to zavrhl...

Ono problem je, ze jsem koupil auto v plnici a cert vi, co se nachazi pod tim... proste se to hodilo do laku a doufalo. Bohuzel to praska, samozrejme, ze pri brouseni se pokusime najit pricinu...

Taky jsem se setkal s nazorem, ze hold u nekterych aut to praska porad a dycky, cemuz se mi verit nechce, ma nekdo takovou zkusenost? Ideal na puvodnim laku...

Kdybych mel garaz, tak to neresim treba jeste dva, tri roky, ale stoji to venku i v zime (zatim), takze potrebuju celistvou vrstvu barvy :o), i tak je to boj na zivot a na smrt.
22:15:12
27.08.2009
Peopas
-> Doggie4EVER: treba kdyz se strikaji plastove narazniky apod,dava se do barvy zmekcovac,aby byla pruznejsi a nepraskala,ja to s oblibou pouzivam i na laminatove dily..
08:13:58
27.08.2009
Pavel P..
co takhle to zacínovat pod oknem?
23:42:04
26.08.2009
Doggie4EVER
Pristi rok jdu zase na celolak, rad bych tentokrat predesel praskajicimu laku v oblasti zadnich sloupku (u zadniho okna). Praska to jak nahore (sloupek-strecha), tak dole (od otvoru kapoty po sklo). Mimo jine jeste za zadnim kolem temer na konci blatniku. Kastle neni bourana-opravovana. Mate nejake napady, jak to osetrit, at to pri dalsim nalakovani nepraskne? Bude mi to delat odbornik, ovsem nechce se mi za to zarucit, ze to zase nepraskne, rad bych udelal vse, abych tomu predesel.

Nezda se mi, ze by to byl pouze nasledek krouceni karoserie, na minulem aute to nepraskalo i s puvodnim lakem, dokonce to neprasklo ani pri skakani po strese (duvod likvidace 1 ).

THX
Extreme Tyres