Vyvaření karoserie

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 15.11.2009 do 16.11.2009, založil/a mafes
řadit dle data
14:43:03
16.11.2009
Jozka
-> mafes: Než bych začal vyvařovat, prohlídnul bych si celej práh, hlavně pak se šroubovákem patky pod blatníkama, neb -> Hydron: bude mít nejspíš pravdu. Akorát místo laminátu bych použil vrtačku a trhací nýty a díru přeplátoval - na dojetí stačí i obyč AL nýty. Pokud vyvrácená výztuha trubky neroztrhla podlahu, tak je to jednoduchý, rychlý a když se mezi to napatlá resistin, po jaru to najdeš ve stejným stavu.
09:15:55
16.11.2009
Hydron
Pokud ti jde jen o zaplátování díry na zimu, použij laminát a díru zalep. Zavaření asi nemá valný smysl, protože bude shnilý celý práh, takže by to chtělo ho nechat později celý vyměnit.
21:10:38
15.11.2009
mafes
Zdravím, potřeboval bych poradit, když jsem přezouval na zimní gumy, v rychlosti jsem využil originál hever ke škodovkám no a samozřejmě už to neudrželo a ten otvor pro hever se mi serval. Problém ovšem je, že to udělalo samozřejmě díru, což mě hodně tíží zvlášť když už nastupuje zima, takže bych potřeboval poradit, jak co nejrychleji a nejúčiněji tento problém napravit. Popř, jestli nevíte kde v okolí Ostravy někdo dělá vyvařování???
Extreme Tyres