nejdou odevřít dveře na favoritu

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 22.01.2010 do 23.01.2010, založil/a Vitek
řadit dle data
18:31:40
23.01.2010
aceboss
-> Vitek: Nahřej dveře a hlavně zámek prostříkni to třeba wédečkem(jako zámek) a za chvilku to musí povolit4Osobní zkušenost z eMka taky mi letos zamrzl zámek u spolujezdce 6
17:09:51
23.01.2010
David29
-> Vitek: Nahřej mechanismus zapalovačem a uvidíš
09:49:43
23.01.2010
Vitek
tak nějak jsem se o to pokoušel,klíčkem jde otáčet bez problému,ale jako by bylo šprajclé to táhlo od odemykání,nepatrně se pohne,ale na odemknutí to nestačí a když se pokouším za to tahat ze vnitř tak s tím ani nehnu.
00:26:36
23.01.2010
minno
-> Vitek: zažil som situáciu na kolegyninom fave, keď dvere nešli otvoriť ani z vonka, ani z vnútra...nijako.....koleg yňa s tým už bola aj v servise, a tam jej to už chceli rezať.....nešlo to nijako otvoriť....Tiahla vypadnuté ani ulomené neboli, proste ten zámok nereagoval na odisťovanie. Robil som s tým všetko možné a stále to nešlo odistiť... Nakoniec som vzal kladivo a po tej zámke z vnútra mlátil, až sa to nakoniec všelijakým trieskaním, ťahaním uvoľnilo. Najskôr sa to odistilo po jeden zásek, potom sa to odistilo už úplne a dvere sa otvorili :) Už si presne tú zámku nepamätám, ale viem, že som sa čudoval, ako hlúpo je ten mechanizmus riešený - náchylne na takéto stavy. Teda v porovnaní so zámkom Š120. Problém s nemožným otvorením dverí spôsobili vôle v zámke. Pri skladaní sa mi to ledva podarilo našteľovať do polohy, aby to vôbec otváralo. Bolo treba vždy trochu silnejšie zatiahnúť za vonkajšiu kľučku.

Odporúčam ako prvé vyskúšať to silnejšie zatiahnutie za tú vonkajšiu kľuku, ak je problém tiež s vôľami zámky, malo by to pomôcť.
21:07:52
22.01.2010
tonek.favo
-> Vitek: zámek ti jako klade odpor? nejde stím otočit? podobně to měl táta, zvenku to nešlo ale zevniřt po vytažení táhla sem to odemk a jak sem to spravil nevím, už to zas funguje, ale měl povolenej celej zámek kterej ti vlastně spojí dveře se sloupkem. víš co myslím? ale tam máš možná vyběhaný ty plastový koluby, co spojují a ovládají táhla, pak se to kříží, strč klíč do zámku, ať ti s tím někdo vakluje a ty koukej na ten mechanismus, pokud mám pravdu, bude se to tam šprajcovat, to poznáš4
20:50:12
22.01.2010
Vitek
-> Dymák: když jsem to rozdělal tak jsem si ničeho ulomeného nevšiml. Když zkouším odemknout klíčem tak se mi nechce hýbat ten čuplik,kterým se to zamyká zevnitř, má jakoby snahu,ale přijde mi,že je to někde zaseklý
20:44:59
22.01.2010
Dymák
tak buď sou přimrzlý, nebo si utrh táhlo zámku. ale zevnitř musej jít otevřít
20:38:47
22.01.2010
Vitek
nevím jak se to přítelkyni povedlo,ale nejdou mi otevřít dveře u řidiče. Dveře se chovají jako by byly zamčené,prvně jsem myslel,že by mohl být zamrzlý zámek,ale není,tak jsem sundal tapecirung a zkoušel to otevřít ze vnitřku, ale nepovedlo se. Nemáte s tím nějakou zkušenost?
Extreme Tyres