Může se to tady zamknout. Aby se téma dál neštěpilo.
00:31:22 24.03.2010
StepaNoFUN
-> Rider skoda: -> palinator: Tak konkrétně v tomhle případě bych se do podobnejch akcí jako leštění nepouštěl... V případě zrcátka (předpokládám ještě stříkanýho sprejem :-/ ) je lepší ho lehce přebrousit šmirglem pod vodou a nastříkat celý znovu. Leštění takovejhlech mrňavejch ploch a navíc dílů, který nejdou ani pořádně položit, natož vzít leštičkou je celkem pakárna...
10:41:35 23.03.2010
palinator
-> haso: -> doly120:
Já o tom tématu vím, mám ho naštudované, nicméně postup a otázka, zda se to vůbec nechá v tom a tom případě kvalitně udělat, je případ od případu jiný - to že to nenapsal do založenýho tématu je věc jiná, ale čistě by mě vyjádření k tomuto případu zajímalo.
16:42:25 21.03.2010
jerrom
-> palinator: jako na jednu stranu proč ne, ale když by to člověk měl psát znovu každej tejden...jako téma vlečka nebo kyvka...tak ho to omrzí.
To je jedno, téma už je, nejde otázku zodpovědět? Taky by mě to zajímalo. Pak si to klidně smazat můžete.
16:09:05 21.03.2010
petr s
-> Stepan FUN: Jsem říkal dejte to do článků
15:27:12 21.03.2010
Rider skoda
-> Stepan FUN: tak to pardon.koukam,ze jste s Applem slusny remeslnici.
14:30:03 21.03.2010
StepaNoFUN
-> Rider skoda: Co takhle před založením tématu použít vyhledávání: :-O Pokud zadáš do vyhledávání přesně název tvýho nově založenýho tématu, tak Ti to vyskočí hned jako druhej odkaz... (ten první je tohle Tvoje nový téma..) :-/
13:45:17 21.03.2010
Rider skoda
Strikal jsem zrcatka na auta cernou lesklou barvou 2 vrstvy.Jenze bohuzel pri lakovani nebyl dostatek svetla,tak jsem jedno misto malo pokryte,ze prosvita plnic.nechtel jsem znova cela lakovat,ptz uz by to bylo zbytecne moc barvy,tak jsem dostirkl jen to dane misto.Tudiz jsem poprasil barvou i okolni nalakovanou plochu.A ptam se: Mam to ted prebrousit jen nejakym smirkem zr. 2000 nebo 1500 a pak jen prelestit tempem?rozlestim tu barvu po tom brusnem papiru?
Přispívání do tohoto tématu bylo zastaveno. Důvod: