mangles 15"

prohledat
3 příspěvků (zobrazeno 1 až 3) od 20.01.2011 do 20.01.2011, založil/a bebeta
řadit dle data
21:27:15
20.01.2011
Jirik_Tuňák - zrušená registrace
-> bebeta: Jsou to Mangels a bohužel jsou to plecháče. Jestli je budeš brát, tak opatrně, měl jsem je taky (kupované tehdy jako nové od dovozce za cca 16 000,- *** jen pro názornost, co stály před cca sedmi nebo osmi lety, už ani nevím).

Chromované jsou jenom z čelní strany, z vnitřní byl takovej ochrannej nástřik nebo co to bylo. Měl jsem 6x15 ET24, chrom vypadal v pohodě i na pokličkách i po pár letech provozu, když se o ně člověk staral, ale i když nejezdily denně nebo tak často v dešti, začala vytékat rez ze spoje límec / střed. Taková ta rezavá vodička a dělalo to na kole fleky. Podle mě se musí dřív nebo pozdějš ten chrom někde zvednout. Na chromovej části co si matně vybavuju byl ještě nějakej bezbarvej lak, vypadal skoro jako folie a přišlo mi, že kde se to trochu poškodilo např. o kamínek, tak to začalo matnět, totéž ťopka od kamínku až na kov, následovala ťopka zrzavá.

Dělaly se ještě bílý, ty by snad byly i lepší, protože to půjde alespoň při špatném povrchu nenáročně opískovat a přelakovat.

Podle mě se dají sehnat za tutéž cenu 15" ALU kola, který budou lehčí. Mínusem je jenom nekompatibilní rozteč. Teď vím, že ty kola tehdy tu cenu neměly a dnes bych za ně nedal ani pětník.
21:20:31
20.01.2011
Baruška.125
taky jsem na ně koukal na netu, jestli to jsou oni. Myslim že cena je to ok:)
17:12:01
20.01.2011
bebeta
Myslíte že je dobrá cena za Mangles ??? Jsou obuty na 195/50 ... Dve kola ET 0 a dvě kola Et 25 ... bez pokliček ... cena 4500 ?? je to dobrá cena ? chrom zašlý prý stačí jen rozleštit
Extreme Tyres