vyvařování škoda 105 rada

prohledat
4 příspěvků (zobrazeno 1 až 4) od 18.09.2011 do 18.09.2011, založil/a charouz
řadit dle data
19:41:20
18.09.2011
MOLSO
-> charouz: pouzivaj bodky ciary otazniky tazko sa to cita 40

vyvaral som to cca 3 ? mesiace po poobediach po praci a tak podobne. Snazil osm sa všetko robiť poctivo a nič neodflákať. Na opravy ti bude stacit 1mm plech. Trubickovy drat - nemama skusenost ja zvaam normalne s plynom, zvary cistit netreba len sa to obrusi a je. Hlavne sa najprv nauc a rozcvic na nejakom plechu a pusti sa do toho az potom.
19:38:03
18.09.2011
charouz
škoda 105 m trochu jsem se upsal musím uznatže ta tvoje škodovka na první pohled nevypadala až tak zle ale samozřejmě hodně věcí je schováno dost věcí stam dodělával myslím že se ti to povedlo a jak dlouho to tak to tvoje vyvařování trvalo. ja sem zatím vyvařoval jen spodek dveří u avie bylo tam pár dírek ale jak sem odbrousil venkovní krycí plech tak masakr výstuha dole vevnitř dveří schnilá zadní plech nasračku trvalo mi to tak 4hodiny já mám co takoví divný jen na trubičkový drát ale taky se stím dá posoplit sice někdy se víc brousí jak vaří ale lepší jak nýtovat. a jak silný plech použít na dodělávky
16:42:14
18.09.2011
MOLSO
-> charouz: tak skoda 105 alebo 120 ? 40

Neviem ako by si vyrezal prahy s nasadenymi dverami, ale mozno to ide. Ja som mal dvere dole. B stplik sa nepohne pokial drží o okraj podlahy zvnutra. Najprv by som menil prahy, lemy až potom.

Ak ti pomoze tu mas galeriu z mojej vyvaracky

molso.rajce.idnes.cz/Vyva rka_lak
16:21:34
18.09.2011
charouz
zdravím potřeboval bych poradit s vyvařením škody 120 při výměně prahú se nechávají dveře nasazeny nebo bez dveří nehne se středový sloupek vyvařit napřed pod předníma blatníkama nebo napřed vyměnit prahy a zadní lemy se mění až po prahách nebo před a nemáte někdo nějaké fotky z vyvařování jako před a po pro inspiraci dík
Extreme Tyres