Otvor v kufri vs Stk

prohledat
7 příspěvků (zobrazeno 1 až 7) od 26.09.2011 do 29.09.2011, založil/a Jonny
řadit dle data
19:23:19
29.09.2011
Jonny
dikec chalani , chcel som to zrobit z dovodu ze by sa tym mala hodne znizit citlivost na bocny a celny vietor . Uz som raz isiel po dialnici 150 km/h ( samozrejme v nemecku 3 ) ked tu zrazu zafukal celny vietor , pridvihol mi predok a vtedy by mi ani zastruhany vlas do riti nevopchal , no nic prijemne 10
12:05:29
28.09.2011
Mr.Lumpy
-> Jonny: nad tímhle jsem přemejšlel a došel jsem k závěru přidělávat "vzduchovod" k chladičkovce šrouby a na STK tam dát nějaký kryt (vyřízlý kus chladičkovky z jiného auta) a celý kufr očalounit kobercem, tohle by mohlo projít. Samozřejmě to neřeší pomáhací a chránicí kontrolu on the road ;-)
00:20:17
27.09.2011
Maťulo
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : Sakra ja som zas zabudol... U vas je to prisne... to je zas pre a proti jak v tej teme co tu bola na margo auta clena šipka120... 6
00:11:33
27.09.2011
dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :)
-> Matulo: Ale stejně ji bude muset na STK otevřít kvůli VIN štítku. 4
23:55:50
26.09.2011
Maťulo
-> Jonny: Otazne je ci tam ten odvetravaci otvor naozaj potrebujes, resp. ci ho vobec vyuzijes... Ked to chces rezat len preto ze sa ti to paci, tak je to zbytocna chujovina... Do beznej prevadzky to nema vobec vyznam vyrabat! STK ojebes ked das seriovu prednu kapotu napr...4
23:50:53
26.09.2011
anubis
jestli to chceš tak to udělej, to je nejlepší rada co může bejt... buď chci a jdu do toho nebo se budu jak idiot bát... ,,A co STK?", ,,Co fízli?" v tom případě to nedělej a bude...jinak ano je to deformační zóna (která stejně stojí za hovno1 ) ano je to zásah do konstrukce vozidla ale jestli projdeš záleží na konkrétním technikovi...

pro klidnější spaní si sežeň fotky kufru na 160 rs mtx- má ho vyztuženej kvůli nádrži vepředu a kapotu ná řezanou taky a vyztuž to.... 1
23:32:15
26.09.2011
Jonny
Zdravim ludia , neviem ci sa to uz niekde neriesilo ale potreboval by som vediet ci ma niekto s tymto skusenosti . Chcel by som spravit taky ten otvor do chladicovej steny ( neviem ako sa tomu presne nadava ) aby vzduch co ide z chladica nesiel pod auto ale vrchom . Samozrejmostou je vzduchovod v batoz. priestore a v kapote . Tu nastava vsak problem , pretoze kapota je sucast deformacnych zon a chladicovka tiez , takze po zasahu do nich by ma nemuseli pustit cez STK ... či ? Za rady dakujem 6
Extreme Tyres