bude sa dat spravit, co myslite ? :(

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 21.05.2012 do 25.05.2012, založil/a Springo
řadit dle data
20:26:09
25.05.2012
Rabbit
Souhlasim se Štěpánem, podle fotky je vidět, že je "ohnutej" i "A" sloupek.

Zda opravovat nebo neopravovat záleží na dalším používání auta. Můj osobní názor: podívat se jestli je hnutá náprava, pokud ne zprovoznil bych to na ježdění do práce a na nákup, ale děti do školky bych v tom nevozil. Pokud je hnutá náprava, už bych to neopravoval.

V každym případě už ta kastle bude vždycky křivá -> dveře nemusí těsnit -> do auta může zatékat, atd.
20:47:40
21.05.2012
StepaNoFUN
Otázkou je, jestli to není hnutý až do střechy. Jelikož je nahrnutej A sloupek, tak bych tomu i docela věřil...

-> Springo: Není náhodou i menší spára mezi předníma a zadníma dvěřma? A zkoukni střechu - hrany kolem dveří. Jestli je to tam někde zvlněný, sežeň snad radši jinou kastli...
18:56:40
21.05.2012
Pavel P..
to vypadá na zlomenej podběh, chladičovku a rošt pod kufrem... to asi nemá cenu opravovat.
18:52:35
21.05.2012
Springo
hlavne by som ju chcel vyuzivat tak ako do teraz, cize nakupy, praca, a pod... chcel by som to vyrovnat sam avsak momentalne mam zlomene zapastie cize budem musiet cakat... nedobre to vyzera s nosnikom kde je upevnene oko na tahanie a takisto s pravymi dverami tym ze sa zasunul dovnutra blatnik... ked to odstrojim tak hodim tu foto a potom mi poviete ci sa mi to vobec podari... 7
18:43:58
21.05.2012
Kuladmin
je otazkou zda to je jen orezle priblizovadlo do prace nebo neco co chces mit - a to my ti nerozhodnem - to odstroj a uvidis co je vse hnute. A pak nevime zda si to narovnas/ vyvaris sam, nebo by musel servis apod.
18:38:05
21.05.2012
Springo
zaseknuty plyn (klapka 2.stupna) a uz som nestihol dobrzdit... myslite ze s tym este daco poriesim?
Extreme Tyres