Rozmery karoserie Rapid

prohledat
11 příspěvků (zobrazeno 1 až 11) od 22.03.2014 do 22.03.2014, založil/a stengl87
řadit dle data
22:04:36
22.03.2014
stengl87
jenze sehnat nejakej hezci skelet nebude zadna sranda, kord tady u nas se blbe schani..a nebude to levny a kdyz to bude z dalky tak dalsi prachy za dopravu a to nemluve o zlegalizovani kastle... si rikam to se mi tenhe kup "povedl" :(
21:30:46
22.03.2014
StepaNoFUN
-> stengl87: Asi bych sháněj jinej nebouranej skelet. Tohle bude stejně nakonec málo muziky za hodně peněz a práce... Ono dávat shniláka do původního stavu je průšvih, do kterýho zahučíš za balík, natož když je to takováhle (a ještě už jednou či vícekrát mizerně opravená) kaše...
21:25:49
22.03.2014
srdcar 120L
Když už do toho chceš jít, tak budeš muset asi opravit středový sloupek u řidiče, pak rozříznout práh i s výstuhami až do podlahy těsně u předního blatníku až k středovému tunelu a podle dveří doroztáhnout sloupek předních dveří u pantů,aby seděly. Tím se ti posune i bouraný levý podběh. Pak dovařit vnitřní práh a podlahu. No, nezávidím ti tu piplačku. To samé jsem měl na Š 100 a předchozí majitel to zamaskoval tak, že když dveře nepasovaly, tak je zkrátil a zkrátil i sklo v nich. Došel jsem na to, až když jsem dával jiné dveře a přesahovaly o 2 cm přes sloupek. Šílenost!!!
21:10:33
22.03.2014
stengl87
Tak ja bych to spis hodil na hlavu predeslemu majiteli, bohuzel me stala dost na to abych ji vyhodil, kazdopadne prijde kompletne odstrojit, podlaha nastesti vypada v poradku stejnak se bude komplet menit vc prahu. Jediny co vizualne nesedelo jsou ridicovo dvere nesli asi o 4-5 mm dozavrit a zadni bocni okenko taky lehce nesedelo, ale to na prvni pohled nebylo videt. No uvidise pak se pokusim nekde sehnat ty rozmery na zmereni a uvidi se. Bud budu muset sehnat nekde jinou karoserii a preskladat auto, a nebo v nejhorsim pripade mam jeste 130 bez TP, ale to mi je zase lito.
20:48:59
22.03.2014
srdcar 120L
-> stengl87: Vypadá to, že kastle byla už po předešlé bouračce opravovaná a dost lajdácky podle fotky. Dost bych se rozmýšlel do toho jít. Můžeš mít hnutý levý podběh až do podlahy, může být i ohnutý, nemusí sedět přední okno, kapota, dveře, blatník. Ale záleží na tobě. Jde taky o to, kolikrát už byla na stejné místo bouraná a pokud ti to nikdo neřekne, tak to nezjistíš a budeš mít s tím jen problémy, hlavně se souběhem náprav. I když samozřejmě se to dá opravit, strávíš na tom dost času. Podle ostatních fotek není na tom tak zle, ale připadne mi, že kastle byla částečně zlomená v podlaze, proto ten převařovaný sloupek u řidiče. Dalo by se to upravit po uvolnění svarů, které tam jsou a přizvednutí pod sloupkem to srovnat, jak to má být, vyvařit podlahu a výstuhu prahu a mělo by to držet.
upraveno 1x, naposled 22.03.2014 21:01:40
20:38:59
22.03.2014
havlik
já když vidim tohle img.skoda-virt.cz/vase_au ta_upload/.../10559_2014-0 3-20_16-22-09_35.jpg tak bych tu kaslti vzal a hodil do šrotu a je to to nejlepší co můžeš udělat
20:36:11
22.03.2014
stengl87
-> srdcar 120L:

Viz aktualni album moji 136, bourana byla na predni roh u ridice zrejme, vim ze je lehce ohnuty rameno, svetlo nesedelo, pod jednym sroubkem byla cca 14-16 matka jako podlozka, chladicova stena ze zhora je vypoukla, to same nesedi maska, ktera je tez vypoukla takze predni sirka bude urcite mensi nez ma byt, dale viz svary na fotkach. Premerovat zacnu az bude cely odstrojeny a uvidim jak na tom kastle celkove je, jestli bude mit vubec cenu to spravvoat.
20:23:19
22.03.2014
srdcar 120L
-> Luky: K čemu ti ten údaj o hmotnosti bude? Potřebuješ to vědět pro závody? Chceš vědět holou nebo komplet ustrojenou kastli bez náprav, převodovky a motoru? Dost otázek na jednu.
20:17:14
22.03.2014
srdcar 120L
-> stengl87: Chtělo by, abys sdělil, jak moc je bouraná, hlavně v kterých místech, když tak dej foto, aby bylo vidět, jak daleko je poškození, i zespodu. To, co žádáš, je dost všeobecně, jde o to, které rozměry potřebuješ přesně. Rozměry uložení náprav, převodovky s motorem a další měřicí body na kastli by měly být na podvozkové části shodné s klasickou eM-kovou.

Protože by ti mohlo i pomoci nějaké vrakoviště, kde by se to dalo eventuálně odměřit.
upraveno 1x, naposled 22.03.2014 20:19:04
17:39:34
22.03.2014
Luky
To si asi přesně řekni jaké rozměry potřebuješ. Pak bude někdo schopen ti to oměřit.

Já se s dovolením vtírnu - hmotnost rapidí kastle by někdo věděl?
16:14:34
22.03.2014
stengl87
Zdravim snazil jsem se hledal, ale nepodarilo, potreboval bych nejaky podrobnejsi rozmery kastle na Rapida. Nasel jsem jen zakladni rozmery jako je delka, sirka a vejska, potrebuju nejaky podrobnejsi na renovaci stare kastle, bohuzel bourane. Diky
Extreme Tyres