skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Lepení a lepidla
-> Ladasss: polystyrén ti chemoprén rozleptá www.pattex.sk/s-pattexom-
to-zvladnes-lepidla-produk
ty-novinky/.../pattex-chem
opren-univerzal.html
-> Hřib 27.12.14 23:43:13: polystyren je originál, kdybych měl odhlučnit střechu co nejlíp tak volim www.ahifi.cz/tlumici-mate
rial-ground-zero-gzdm-3700
-ab-1-ks.html a na to vrstvu www.ahifi.cz/tlumici-mate
rial-gladen-aero-neoprene.
html
-> Jarda/felda: není lepší-trvanlivější mirelon, bývá i samolepící z jedné strany a s hliníkovou folií z druhé, lepil jsem mezi výztuhy kapoty motoru a dobré 

-> Jarda/felda: Polystyren koupím,to není problém.Můžu si to zkusit někde nanečisto,nikdy jsem polystyren nelepil,tak nevím,ale nerozleptají ten polyš běžná lepidla,třeba konkrétně Chemopren?
-> Ladasss 27.12.14 10:26:35: centimetrovej polystyren koupíš normálně v bauhausu za pár korun
Předem se omlouvám,že jsem dal toto téma do sekce MOTOR a né KAROSÉRIE,všimnul jsem si toho až ted
.Dík za rady,zkusím to UHU lepidlo ve spreji,nikdy jsem s ním nedělal,tak to zkusím.

-> Tom.t - malej ale vychcanej překupníček: presunuto
a proč je téma v sekci motor? 

me se s tim UHU nejak nedarilo... asi chyba v postupu :) Na chemopren nedam dopusit, jen je to hur pouzitelny na pohledovy strany u kozenky
-> Ladasss: Já to všechno lepil chemoprenem (je to asi nejlevnější) dnes bych použil UHU ve spreji rychleji lepí a i pevnost je větší.
-> MVM: Na UHU nedám dopustit ať už na dvousložku nebo sprej požívám v práci a nic lepšího asi není...........jediná nevýhoda spreje je, že si musí člověk pohlídat směr nástřiku jinak je to všude, ale to je spíš o šikovnosti a nácviku

Já na koženku,tapecírung a pod používám hodně dlouho lepidlo ve sprji značky UHU (koupíš myslím v Bauhausu) Je to sprej na bázi "chemoprénu" ale má tři způsoby použití podle toho jak a kam natříkáš a kdy materiály spojíš (podobně jako u chemopénu) Díky spreji se s tím dobře pracuje a nepotřebuješ toluen jako ředidlo a patlání chemoprenu. Ovšem ten taky funguje osvědčeně pokud bys UHU nesehnal.
Prosím o radu...potřebuji na Š120 přilepit koženou stropnici k okrajím rantlů dveří a oken.Chemopren?Na střeše se mi k tomu rozpadl polystyren,který sloužil asi jako udhlučnění střechy.Čím ho nahradit?Myslím,že filc co se dává pod koberce by byla dobrá náhrada a hlavně polyš taky nepřilepíš kde čím.A odhlučnění motoru pod zadním oknem a stěny motoru?Přilepit nějakým silikonem,tmelem nebo i ten chemopren?Za případné typy a zkušenosti díky.