skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Kryt zadního světla M
prohledat
18 příspěvků (zobrazeno 1 až 18) od 10.02.2015 do 12.02.2015, založil/a Robert 106
-> RoboSK: hele jak kdy,někdy to de skoro samo bez většího úsílí,někdy to aniž bys zachránil bez destrukce všechny barevný díly toho světla ani nejde..
-> palinator: no, pěkný sou ne? co by kdo dal za takový světla po 25 letech
jak moc náročné je rozdeliť kryt eMkových svetiel na jednotlivé časti ?
mám jeden pár tých bielych , a jeden pár klasických ale chcel by som tie čo majú vrch červený , išlo by to tak naskládať nejako jednoducho ? 

-> Robert 106: Stříkat je to nesmysl..některý věci je prostě lepší koupit. Až v inzerci na něco narazim,tak dám vědět 

-> palinator: ve srovnání s novým stavem je i p pár letech zrenovovaný celý auto hnusný
a na starou plečku nový světla nic moc :D

-> palinator: Jak která...
-> Tomaso435:
I auto co má najeto 8tkm za 25 let má zpátečku hnusnou ve srovnání s novým stavem.
I auto co má najeto 8tkm za 25 let má zpátečku hnusnou ve srovnání s novým stavem.
-> Nwkt:
Maj ještě někde za 500 pár? Mám sice 5 párů, ale já bych i přikoupil
Maj ještě někde za 500 pár? Mám sice 5 párů, ale já bych i přikoupil

-> Nwkt: jak se to veme. občas se ukáže auto co evidentně stálo v garáži a i zpátečka je pruhledná a červený světla nejsou zatmavlý ale pěkně prusvitný....
-> Tomaso435: Ti nevím, budou vybledlý jak prase. Radši koupit za 500 nový kryty
-> Robert 106: možná je lepší vzít ze slušnýho vraku 2 světla za pade
-> Robert 106: bude to ine ako original a aj na 1pohlad
oranžový = blinkr
něco Mezi ? Je bída o světla.
Nikdy sem nezkoušel jak to kryje - docela by mě zajímalo co by to udělalo s vyleštěným originálem
Nikdy sem nezkoušel jak to kryje - docela by mě zajímalo co by to udělalo s vyleštěným originálem
Kryt zadních emkových světel je poskládán z jednotlivých barevných výlisků, takže to lze oddělit a poskládat dle libosti.
Jen nechápu, k čemu ti bude ten oranžový spray, já bych si koupil raději červený. :)
Jen nechápu, k čemu ti bude ten oranžový spray, já bych si koupil raději červený. :)
a čekáš od toho co? tuzink vzhled? nebo seriový originál?
ahoj,
nezkoušel tady někdo koupit bílý kryt světla - je jich všude dost a přestříkat vrchní část
transparentním červeným sprayem na světla ? mají i oranžový.
nezkoušel tady někdo koupit bílý kryt světla - je jich všude dost a přestříkat vrchní část
transparentním červeným sprayem na světla ? mají i oranžový.