-> Kuladmin:
Tu hadici jsem měnil za novou, stará byla zpuchřelá a propouštěla už benzín, včera sem pod tim leřel a zdálo se to být v pořádku..
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nadrz favo-ako to funguje?
15:14:31
23.04.2011
23.04.2011

James1991
14:05:11
23.04.2011
23.04.2011

Kuladmin
-> James1991: Tak kdyz profouknes vsechny hadicky nic tim nezkazis, pripadne u toho nalevaciho hrdla jdi po te hadici smerem dolu uz jsme videt auto kde to moc nesedelo a mel zmacklou hadici mezi hrlem a nadrzi - je to dole u nadrze.
13:59:56
23.04.2011
23.04.2011

James1991
Už nějaký ten měsíc mám docela zajímavý problém. Když tankuju benzín do Favorita a pistoli zmáčknu naplno, tak mi vypne, musím vždycky pomalinku jen zlehka ji zmáčknout, jinak mi ycky vypne. Pistole vypíná když se v nádrží nahromadí moc výparů, teda aspon myslim že to tak je.. nevíte co s tím? Zespodu u nádrže je odvzdušňovací hadička a ta je ok. Ještě to zapříčiňuje to, že když mám zařazený 3. / 4. stupeň a mám malinkato plynu, tak to občas trošku škube, ale nepatrně, když sešlápnu víc plny, už je to v pohodě. Neporadíte něco?
20:38:03
09.02.2007
09.02.2007

esttire
-> secult: po 1. vyhodil som na plavaku filter co je nastrknuty na tej nasavacej hadici
po 2. ked som to mal setko dole tak som vymenil aj filter a teraz to chodi bez problemov...
po 2. ked som to mal setko dole tak som vymenil aj filter a teraz to chodi bez problemov...
11:25:12
08.02.2007
08.02.2007

secult
a neslo ti to potom tak dobre aj preto lebo si vymenil ten filter?
22:11:43
31.01.2007
31.01.2007

esttire
fuu nejake dlhe snad si to niekdo precita alebo snad to niekomu pomoze

22:11:09
31.01.2007
31.01.2007

esttire
Nazdar setci! Takze neska som zistil setko, co je treba...
Najprv som chcel kupit poskodeny "filter" na plavak a bolo mi povedane ze to nemaju a ze to tam nemam ani davat, pretoze to lubilo ucpavat dierku cez ktoru nasavala AC pumpa. Potom som si kupil benz. filter za 35sk a pobral som sa domov ze to porobim. Doma som nastavil plavak tym ze som simuloval prazdnu nadrz, zobral klieste a zohol som si doraz na plavaku do potrebneho uhla aby mi ukazovalo prazdnu nadrz. Potom som nahodil setko namiesto ako bolo a vymenil som filter. Sadol a nastartoval na 1. brnk! Motor isol samozrejme iba cca 5 sek. a potom skapal pes lebo nemal benzin v komore(karbec). Potom som tocil a tocil jak blbec a tahal som benzin az mi dosla baterka(je velmi slaba)! Nastastie dosol kamos a ten mal uplne novu, nahodili sme kable a div sa svete ten zvuk ste mali pocut!!!CHyytilo to na supu, proste som mal otvorenu hubu a odvtedy som dosiel k nazoru: VZDY MAJ PORIADNU BATERKU V AUTE!!! lebo potom to robi kadejake veci a nie startuje
Najprv som chcel kupit poskodeny "filter" na plavak a bolo mi povedane ze to nemaju a ze to tam nemam ani davat, pretoze to lubilo ucpavat dierku cez ktoru nasavala AC pumpa. Potom som si kupil benz. filter za 35sk a pobral som sa domov ze to porobim. Doma som nastavil plavak tym ze som simuloval prazdnu nadrz, zobral klieste a zohol som si doraz na plavaku do potrebneho uhla aby mi ukazovalo prazdnu nadrz. Potom som nahodil setko namiesto ako bolo a vymenil som filter. Sadol a nastartoval na 1. brnk! Motor isol samozrejme iba cca 5 sek. a potom skapal pes lebo nemal benzin v komore(karbec). Potom som tocil a tocil jak blbec a tahal som benzin az mi dosla baterka(je velmi slaba)! Nastastie dosol kamos a ten mal uplne novu, nahodili sme kable a div sa svete ten zvuk ste mali pocut!!!CHyytilo to na supu, proste som mal otvorenu hubu a odvtedy som dosiel k nazoru: VZDY MAJ PORIADNU BATERKU V AUTE!!! lebo potom to robi kadejake veci a nie startuje
20:04:51
30.01.2007
30.01.2007

esttire
-> Nwkt: mozno, ale na favach je iny sposob tahania benzinu z nadrze...vrchom
18:20:08
30.01.2007
30.01.2007

Nwkt
Je možný že je blbej budík, mě taky blbnul i s novym plovákem, tak sem dal jinej a je klid, ale bylo to u šáde
18:18:00
30.01.2007
30.01.2007

esttire
Dnes som sa rozhodol pozret na to preco mi nikdy nesvieti oranzove svetielko, ked je prazdna nadrz, dal som dole sedacky a koberec...
1.zistil som ze je k tomu "super" pristup
2.som nezistil ako to funguje, odkial si to cicia benzin do karbeca(domyslel som si ze cez tu hrubsiu hadicku, ta tensia neviem co je...)
3.zistil som ze plavak neni vadny, bo ked je nadoraz dole tak ukazuje ze neni ece prazdna.Moze to byt aj v pristrojovke?
4.ako sa davaju naspat tie hadicky na ten plavak, je tam strasne zly pristup!!!
zlate shade-acke plavaky
1.zistil som ze je k tomu "super" pristup
2.som nezistil ako to funguje, odkial si to cicia benzin do karbeca(domyslel som si ze cez tu hrubsiu hadicku, ta tensia neviem co je...)
3.zistil som ze plavak neni vadny, bo ked je nadoraz dole tak ukazuje ze neni ece prazdna.Moze to byt aj v pristrojovke?
4.ako sa davaju naspat tie hadicky na ten plavak, je tam strasne zly pristup!!!
zlate shade-acke plavaky