Smrad benzínu

prohledat
6 příspěvků (zobrazeno 1 až 6) od 02.07.2008 do 04.07.2008, založil/a J3STER
řadit dle data
17:58:59
04.07.2008
J3STER
Tak jsem to rozlousk. Dneska jsem se při cestě z práce stavil v garáži, odemknul řízení a auto přešťouchal na prostředek garáže. A výsledek je takový to: hadička mezi nádrží a benzínovou pumpou je až podezřele delší asi o 15 centimetrů, dále je na nátrubku u nádrže přiskřípnutá spojkovou trubkou tak aby se o ten nátrubek časem ustřihla, požadovanému přítlaku trubky napomohly hadice topení zasunuté mezi trubku spojky a karoserii (nebo nádrž). Co na to říkáte? Já si myslím, že to takhle udělali původnímu majiteli (už byl v důchodu když toho rapida kupoval) při výměně původní opletené hadičky. Asi si řekli: uděláme si z dědka "dojnou krávu". Stačilo pokaždé hadičku zakrátit a opět "upravit" spojkovou trubku na "své místo".8
10:58:49
03.07.2008
Tuner#2 - zrušená registrace
Máte ucpané odvzdušňovací hadičky, nebo někde skřípnuté a nebo nefunkční odfukovací ventilek.
10:46:00
03.07.2008
Martin/125/
No já mám zase jinej problém,když jedu a mam otevřený jen okýnko na straně řidiče,tak se vevnitř skoro nedá džchat ja ktam smrdí benzin,jak je to možný? Nikde neteče,nic,a když otevřu 2 okna,tak tam nesmrdí vůbec
20:17:29
02.07.2008
J3STER
-> Labros: To samozřejmě hodlám udělat.
18:33:07
02.07.2008
Labros
doporučuju lehnout si pod to a důkladně prozkoumat ty hadice a koleno!
18:06:29
02.07.2008
J3STER
Dneska jsem byl zkontrolovat rapida v garáži, a po otevření vrat mě omráčil velmi silný zápach benzínu. Hned jsem otevřel i druhou půlku vrat abych vyvětral. Pod autem nebyly žádné známky po stopách benzínu. Zápach se i po vyvětrání držel pod autem hlavně na straně kde je gumové koleno a přívod benzínu. Pod kapotou u motoru zápach nebyl, ale v interiéru to smrdělo fest, jen škrtnout sirkou, hlavně na zadních sedačkách a za opěradly v zavazadelníku to bylo v pohodě. Je možné, že vlivem horka v rozpálené garáži se obsah maximálně do půlky plné nádrže zvětší natolik až si přetlak najde skulinku kudy ujde? Něco podobného se mi stalo když jsem rapida koupil, ale s tím rozdílem že zápach byl minimální. Setkal se někdo s něčím podobným?
Extreme Tyres