skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nove features - navrhy
-> U-Geen: Tak sup sup :)
-> Syny: me by se libila spis nejaka univerzalni platforma .) a udelat to poradne... jen neni nejak cas :-)
-> U-Geen: Tak sup na Subaru - az budu mit toho Forestra, tak se registruju 

-> Syny: kdyz uz tak subaru :-) jo premejslel, ale myslim, ze treba moje.auto.cz je pekna platforma
ja budem moderator! Len potom ku mne treba este jedneho co bude odbanovavat

-> Syny: Odpad koncernu nepotrebuje vlastni web 

-> Syny: To už tu jednou bylo ne? 

-> U-Geen: Vis co mi tak napadlo? :) Nepremejslel jsi o tom, ze bys udelal nejakou stranku i na Seaty jako jsi udelal Skoda-Virt? :)
-> Hurdis: Tak třeba Tebe tady na virtu považuju za chladnou hlavu, kdybych měl někoho jmenovat, tak bys byl jedním z adeptů. Ale ten čas a chuť asi chybí, co 

-> Fén: Přesně tak.
Jinak jak napsal dole -> Mr_Kubas: , ta chladná hlava a nadhled je většinou důležitější než účast. Zvláště tento týden si moderátoři užili svoje.
Jinak jak napsal dole -> Mr_Kubas: , ta chladná hlava a nadhled je většinou důležitější než účast. Zvláště tento týden si moderátoři užili svoje.
-> Hurdis: Ono te to zhnusi po chvili. To vidim na TW a to tam mame daleko min jelit nez tady...
-> Hurdis: To už je otázka na nejvyššího jestli je jmenoval do funkcí doživotně a nebo pouze na funkční období.
Fén 23.12.10 16:01:23 napsal:
→ Hurdis: Možná by stačilo jmenovat čtvrtého
moderátora, aby třem nynějším tu práci ulehčil.
Moderátorů je dostatek, jen ne každý už má čas a chuť, to se dá pochopit.
→ Hurdis: Možná by stačilo jmenovat čtvrtého
moderátora, aby třem nynějším tu práci ulehčil.
Moderátorů je dostatek, jen ne každý už má čas a chuť, to se dá pochopit.
-> U-Geen: Že by kozel zahradníkem... :o)) M8rinek se o to hlásil.
-> U-Geen: Nebo si zapomnel na me... Taky me nemas rad :-)
-> U-Geen: Toť otázka, najít na virtu chladnou hlavu je docela problém 

-> U-Geen: 1560 

-> Fén: a nejaky navrhy? RadoRapid? exFavacik? :-)
-> matoo: To nevím jestli by byl dobrej nápad. :o))
-> alpin: Moderátoři tu jsou jenom tři: Nwkt, Petr S a Syny.
-> alpin: Moderátoři tu jsou jenom tři: Nwkt, Petr S a Syny.
-> afro100: Luděk, Baghira
-> afro100: a teraz spocitaj kolko z nich je tu aktivnych
-> alpin: je
BTW ja som napocital 6: Minno, Zazaa, Dusan, Nwkt, Syny, Petr S
BTW ja som napocital 6: Minno, Zazaa, Dusan, Nwkt, Syny, Petr S
-> alpin: minna to tu uz moc nebavi...
-> Fén: minno uz nie je moderator ?
-> Fén: teba? 

-> Hurdis: Možná by stačilo jmenovat čtvrtého moderátora, aby třem nynějším tu práci ulehčil.
-> Dušan: ok to by bolo najlepsie akonahle sa tu objavy podobne tema okamzite zamknut 

-> castrol: ale budeme moci rovnou zamykat tematao nicem
-> Hurdis: ale kratkodoby clenovia sa radsej opytaju nez aby "zdlhavo" hladali a tak to bude v kazdej teme 

-> Hurdis: spis na to udelam poradnej clanek
edit: ale vsiml jsem si ze ted je tam tak jeden dotaz tydne
edit: ale vsiml jsem si ze ted je tam tak jeden dotaz tydne
Pouze drobnost pro moderátory.
Zvažte prosím možnost zamykání nových témat v sekci legislativa s dotazy na ekodaň, ZTP apod.
Myslím, že vše nutné již bylo několikráte zodpovězeno a daná sekce je jedna z nejkratších na hledání.
Dopředu se vyhneme dalšího množení duplicitních témat s hádkami že už bylo apod.
Zvláště když po vánocích obdrží omladina prostší ducha od dědečka bankovku nedozírné hodnoty a bude chtít koupit levně staré auto zatížené bursíkovným.
Díky.
Zvažte prosím možnost zamykání nových témat v sekci legislativa s dotazy na ekodaň, ZTP apod.
Myslím, že vše nutné již bylo několikráte zodpovězeno a daná sekce je jedna z nejkratších na hledání.
Dopředu se vyhneme dalšího množení duplicitních témat s hádkami že už bylo apod.
Zvláště když po vánocích obdrží omladina prostší ducha od dědečka bankovku nedozírné hodnoty a bude chtít koupit levně staré auto zatížené bursíkovným.
Díky.
-> Evža: To je fakt, aspon aby to tu slo zobrazit a abych obr nemusel stahovat a pak upnout na virt. Nebo sem davat jen odkaz...
-> U-Geen: A zaintegrovat ten obrázek z imagehostingu by šlo? Třeba jako to maj na seatfóru
-> Nwkt: 4MB / obrazek misto 150kB? to by bylo jiste super. Na takove fotky pouzivejte imagehostingy.
-> Nwkt: Možná kvůli místu?
-> U-Geen: Proč ne? Já myslim že by to bylo užitečný
-> alpin: ne.
slo by nahrat obrazok v plnom rozliseni tak ze bude ukazovat velkost taku ako je teraz ale po kliknuti by sa obrazok zobrazil vo fullke ?
Znovu bych chtel podat zadost o zvazeni navrhu ze zadam nick a vybehnou mi vsechny zalozeny temata danym clenem. Neco jako je kolonka "moje" ale pro jakykoliv nick... Docela by to pomohlo jak moderatorum, tak vsem 

-> U-Geen: z takychto napadov ako veci skomplikovat vzdy rodim sklenene crepy, preco to urobit jednoducho ked sa da zlozito...
-> U-Geen: Tos mel videt kdyz jsem programoval kalkulacku v jazyku symbolickych adres pro 8086. To melo 1000 radku a umelo to jen /*+-

Tak dobre no, prida se podminka akorat
Ja dlouho neprogramoval... 
Ted si vemte, ze nekdo jako ja dela v Mrkvosoftu Widle, pak se to nema srat

Tak dobre no, prida se podminka akorat

Ted si vemte, ze nekdo jako ja dela v Mrkvosoftu Widle, pak se to nema srat

-> darklord: Matthes by byl dobrej projektak .-))
-> Syny: nj, az bude nekdy cas... coz ted fakt neni.
-> Syny: nj, az bude nekdy cas... coz ted fakt neni.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: ejha, vidim ze ty do toho vidis viac ako samotny stvoritel
Ziadny dalsi 'zamok' netreba :D Kedze ten aktualny zamok obsahuje kolonku kto to zavrel - tj ak sa kolonka nezhoduje s menom prispievajuceho tak neodomkne, zadny dalsi zamek

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Tak ja nevim jak se to naprogramuje, ale bylo by to vhodny, protoze neco zamknu a on si to odemkne a jede dal :)
-> Syny: Na to se ti vysere lenoch jeden. To neni rit kdyz sam to tema muze odemknout a zamknout. Evza by musel pridat jakoby druhej zamek pro tebe, kterej je nadrazenej.
Hele Evzo, neslo by nejak poresit to, ze kdyz zamknu tema, tak si ho majitel muze odemknout? Pak to drobet postrada smysl :) Protoze obcas je to kdo s koho :)
Skor by to chcelo nejaku prirucku For Dummies - How about Virt ... sam by som dakedy uvital ...
-> sliwowitz: A oblíbený jsou tu taky
-> sliwowitz: To už tu dávno je
-> sliwowitz: Dej si inzerce auta volby a tam si to vyber