-> Nwkt: Netuším, jestli reaguješ i na tu druhou věc, ale pokud nevíš, nedokážeš odpověděť, tak by se hodil alespoň odkaz.
Takhle je to práce beze srandy na píču.
A myslím to obecně pro všechny. A naprosto vážně. Nevíš, neznáš, dej si hodinku odstup. Nejjednodušší pravidlo. Je nás dost, každý zná trochu v celku víc hlav víc ví. Jinak budeme za dementy.
OK?
skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Admin
-> Hurdis: A jak to má člověk vědět, že tam někdo reaguje. Kort když založí duplicitní téma potom co jsem mu první přesunul 

Má smysl, když moderátoři okamžitě, bez jakékoliv odpovědi či vypsaného důvodu přesunou téma bůhví kam, zatímco jiný moderátor, který dokáže odpovědět nemá mezitím šanci odpovědět relevantním příspěvkem?
Odpověď - nemá. Dnes vícekráte. Ani nejsem schopen dohledat svou poslední odpověď a radu na ČKP.
Tudíž přátelé, kamarádi, když o problematice nic nevíte, neserte se hned do toho jako o závod a nechte čas na reakci druhých. Jinak je to na hovno! Moderátor, který neví a zasahuje, je na pár facek.
Moc děkuji. Nasralo mne to dneska.
Odpověď - nemá. Dnes vícekráte. Ani nejsem schopen dohledat svou poslední odpověď a radu na ČKP.
Tudíž přátelé, kamarádi, když o problematice nic nevíte, neserte se hned do toho jako o závod a nechte čas na reakci druhých. Jinak je to na hovno! Moderátor, který neví a zasahuje, je na pár facek.
Moc děkuji. Nasralo mne to dneska.
-> Dušan: beru chocholouška

meli byste si s tim klucinem stoupnout do jedne rady 

-> castrol: jasný

-> Petrson: Milan 136 13.09.12 20:56:13 napsal:
→ Karel.:
každej tam má ty svoje. Je to
odkaz na správa aut
-> Karel.: tak aspon sa to vysvetlilo
→ Karel.:

odkaz na správa aut

-> Karel.: tak aspon sa to vysvetlilo

-> Petrson:
haló, Chocholoušek?

haló, Chocholoušek?

-> castrol: v tom odkazu jsem to nepochopil viz Milan

-> Milan 136: ty vole tak to mě fakt nenapadlo

Karel. 13.09.12 19:42:25 napsal:
→ Dušan: a co ti vadí na mých autech?nějak nechápu?
Měl jsem včera v duchu podobnou reakci: Co děláš Dušane..eeee..ahhh.., no nic. Chyba plánovaného odkazu. Stane se.
→ Dušan: a co ti vadí na mých autech?nějak nechápu?
Měl jsem včera v duchu podobnou reakci: Co děláš Dušane..eeee..ahhh.., no nic. Chyba plánovaného odkazu. Stane se.
-> Milan 136: Už mi to doteklo

-> Karel.:
každej tam má ty svoje. Je to odkaz na správa aut 

-> kamikaze: to je dobrej nápad

-> krusa: Paráda, tohle by chtělo někam navěsit, protože hodně těhle nechápavců nepřidá náhled a je to v pi...

-> castrol: Asi slušnej matroš, taky nějak nepobíram
Kdysi tu někdo udělal video s návodem na založení karty. Bohužel jsem ho nenašel :(
-> Karel.: a kde spomina tvoje auta?
-> Dušan: a co ti vadí na mých autech?nějak nechápu?
-> MOLSO: Jenom tu poslední. 

-> MOLSO: to je len neplatena reklama na dane znacky
-> MOLSO: ale bacha, ma tam Z ... Z jako závodník 

-> duskino25: mam jednu otazku ... kolko veci od vyrobcov co mas vylepenych na dverach mas realne pouzitych v aute ?
asi tento druh "tuningu" nikdy nepochopim

asi tento druh "tuningu" nikdy nepochopim

-> Pavel P..: 

Dovolím si citovat jedno staré přísloví... "Žádný učený z nebe nespadl, ale blbce jakoby shazovali pořád."
-> Pavel P..: máš rád pomeranče? já banány 

na banány bacha... sejde se víc moderátorů a pak si po banánový show tejden nesedneš

-> duskino25: zaloz si kartu a tam si debatuj jak chces. Toto neni tema k tomu urcene a pokud budes pokracovat jak pokracujes tak budou litat banany.
-> auta.petr: a co hovoris na skodarku ?? 

tak dik noo :) si potesil a co hovoris na skodaru ??? :)

-> auta.petr 12.09.12 18:09:21:

-> duskino25: No chalan, práve si si zarobil na ozajstný problém...dal si fota tam, kam nepatrí...a to sa tu nováčikom neodpúšťa...čakaj na linčovanie..

-> duskino25: Zalozit kartu.
cuako admin som tu novy a chcel by som prispiet fotkami mojej skodari :)co mam preto urobit
a mě to zase přijde docela vtipný 

-> Lukyn742: ze by si dal u-geen nejakej dead-line?

Jen tak na okraj, pokud nebyl udán přesný termín a čas velkého finále, tak to odpočítávání je úplně na hovno... Nikdo neví co to bude a kdy, den dřív den potom. 

-> U-Geen: Finále úprav ?

co se stane? konec světa? nebo virtu?
což je vlastně synonymum 

-> U-Geen: ah, tak potom sorry za mystifikaciu. Tesim sa na velke finale teda
-> U-Geen: nemám rád překvapení

-> GRED-Činpokomon :D: ja to asi vim, ale nechame se prekvapit
a já furt nevim co mám tim velkym finále očekávat