skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Admin
-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : kolik lidí platí? že bych si aspoň na 30sekund zahrál na moderátora

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) : tak asi moderatorom nebudem co??

-> dna69 - "zde je místo pro Vaši reklamu" :) :
krasny dodatok

darklord 05.05.11 20:30:02 napsal:
→ Matthes, záškodník z TechWebu: kazdu chvilu je moderator niekto iny, dockaj aj ty budes na par dni
To pride na kazdeho
Ano, přesně tak. Podle nového pravidla má každý řadový člen (bez stálých moderátorů a adminů) se zaplaceným členským příspěvkem právo být poměrnou část roku moderátorem. Takže počet dní vydělte počtem platících registrcí a vyjde vám, na jak dlouho máte nárok být moderátorem.
(Pzn.: nevztahuje se na Tomaso435, Škodík a a další spamery a všechny jejich další registrace, i kdyby si zaplatili desetkrát)
→ Matthes, záškodník z TechWebu: kazdu chvilu je moderator niekto iny, dockaj aj ty budes na par dni

-> VeTeV: Toho bych se nebál, takovou reputaci tu zas nemám. :o))
-> Fén: tak to nafasujes ty a bude 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: Nehrotím to, jenom dávám závazek. :o))
-> Fén: Aaaaaaaaale nehrot to.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To bych si tu okamžitě zrušil registraci. :o)
-> Matthes, záškodník z TechWebu: To by to dopadlo

-> darklord: Mit pod palcem obe skoda fora? hmmmm

-> 1560: Ten je tuším hned od začátku.
-> Nwkt:
Nojo, tak jsem si toho nevšiml jenom.
Nojo, tak jsem si toho nevšiml jenom.
-> 1560 05.05.11 20:34:30: Už dáááávno
-> Tuner#2: -> MATTESS: pánové mě to tak vyhovuje. mam přehled. má to své pro i proti. když to funguje tak jak má, tak je to pro mě suprový.
E: Jinak Honzo jak říkáš, nevidim co napsali, ale vidim od koho a podle toho na to reaguji. Hlavně teda reaguju na maily, virt je takový doplněk.
E: Jinak Honzo jak říkáš, nevidim co napsali, ale vidim od koho a podle toho na to reaguji. Hlavně teda reaguju na maily, virt je takový doplněk.
-> darklord: Záškodník moderátorem
, no musel by si změnit nick, jinak by to tu byla samá sabotáž
JOKE

A co Zazaa? Toho jsem si taky všiml až dnes.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: kazdu chvilu je moderator niekto iny, dockaj aj ty budes na par dni
To pride na kazdeho 

On je Hurdis moderator?
Asi nesleduju cvrkot.

ještě že jsem to upozorňování na mejla zrušil .....
Jasně, pro členy, co jsou tu denně, je to skutečně asi na nic, jen jsem uvedl příklad, k čemu je to dobrý pro ty ostatní :-)
-> 1560: to asi ano. Ale pro členy, co tu vídám denně, mi ten smysl dost uniká. Ale zase se občas nenudí 

-> 1560 04.05.11 17:40:30: Ano v takovém případě to jde chápat, ale to snad není Ondrovo případ, toho tu vidím denně. BTW: Za takové registrace bych dával BANán jako bonus 

-> castrol: tiež som si to všimol
-> Tuner#2 04.05.11 17:40:15: 

-> Tuner#2:
Já bych viděl význam jednoduchý. Pro lidi, co se registrujou kvůli prodeji nějaké věci (neřešme, zda je to správně nebo špatně) a na virt nechodí, je to asi docela užitečná věc. Přijde jim mail, otevřou virt, odpoví a zase třeba měsíc nic.
Já bych viděl význam jednoduchý. Pro lidi, co se registrujou kvůli prodeji nějaké věci (neřešme, zda je to správně nebo špatně) a na virt nechodí, je to asi docela užitečná věc. Přijde jim mail, otevřou virt, odpoví a zase třeba měsíc nic.
-> MATTESS 04.05.11 17:37:49: No on to říká ten pravej (tím nemyslím Tebe
).

-> Tuner#2: nerej

-> kozisek: nic tam namas Spravovaná auta: (0)
-> OndraKrupi-TenČtvrtý 04.05.11 15:04:01: Píšeš, že když nejseš u PC, ale jak teda víš co tě dotyčný píšeš, když přijde jen krátká sms, že máš mail? Stejně pak musíš na PC jít a zjistit co píše... Takže význam mě opradu stále uniká.
tak uz je tam
-> darklord: nemůžu napsat svůj názor? Je zajímavé, že jednou napíšu svůj pohled nad závislostí hned řešit, kdo mi co píše, a už má někdo (máš) problem. Pár jedinců tu nepíše nic jinýho než rádoby vtipné (rycí?) poznámky a nad tím se třeba nepozastavíš? Přecházej to stejně.
-> Matthes, záškodník z TechWebu: 

-> Matthes, záškodník z TechWebu: 

-> MATTESS: zase ryjete? Ze vas to este bavi.
Tyjo to si Evza zamazal dnes
Kazdopadne koukam, ze jeden prispevek je jeste od petra s smazany :(

diky vid sem nevedel
-> OndraKrupi-TenČtvrtý: a ono by se to půl dne zbláznilo? Asi ne
-> kozisek: auta/sprava auta/pridaj auto
ahoj nevite jak tam mam dat fotky sveho auta??? je vim je to blba otazka ale nevim jak na to
-> Tuner#2: no jako má to své pro a proti
ale když nejsem u PC a na mobil mi přijde upozornění o sz na virtu, tak to mohu vyřídit hned. když se jedná o nálepky nebo o LED diody tak to aspoň udělam rychleji.
ale když nejsem u PC a na mobil mi přijde upozornění o sz na virtu, tak to mohu vyřídit hned. když se jedná o nálepky nebo o LED diody tak to aspoň udělam rychleji.
-> MATTESS 04.05.11 13:14:43: Taky naprosto nechápu proč upozornění do mailu, když přijde upozornění tady a navíc to svítí tučně, když tam nějaká zpráva je + je tam i počet nečtených zpráv...
tak mi prislo asi 30 mailu 

Nějak si nemůžu pomoci, nějaké upozorňování na mail mi přijde jako naprostá zbytečnost. Ale dá, koukám, slušně zabavit

-> All: Máte to mít automaticky tříděný do složky jako já, jen dám označit vše a pápá

som si to všimol až teraz že som si to nevypol...už je tam 40

přišlo mi do mejlu 150 zpráv o virtu
mažu mažeš mažeme

mažu mažeš mažeme

-> Zeke-ten šestý: třeba,já to tak měl..

-> skodovak: a sakra