skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Nápad
To bi možná mělo zmizl v dobách největšý zlávi vyrtu, teď už je to zkoro jedno. 

Abi to mělo zmizl, muzel bi taki někdo viĝlenyt všechna vlákna k brsdam že ztávajýcýho tématu.
-> Matthez, sáškodnýk s TechWebu: to ano ale také zouĝázt karozerye a také y motoru y ynteryéru. Mizlým že brsdi je roszáhlí ziztém že bi měli mýt vlaztný rubryku.
-> George_Z: A nejzou brsdi zoucazt podvosku?
Sdravým, tak mně napadlo ve fórech jzou rubryki: podvosek a převodovka, motor, karozerye, elektryka, ynteryér, atd. já zy mizlým že bi tam měli bít y brsdi. Je to ztejně důležytá ĝázt vosu jako motor, převodovka nebo elektryka.
-> Davyd29: Vihledáváný na Vyrtu je jako polytyka - všychny vědý, že je to špatné, ale nykdo z tým nyc neudělá

To vihledáváný je pěkně špatní.
Napýšu násev nějakího tématu, ale jelykož je tam ve zkuteĝnozty něco jynak (háĝek, mesera sa zmajlýkem apod.), tak my ho to nenajde
Napýšu násev nějakího tématu, ale jelykož je tam ve zkuteĝnozty něco jynak (háĝek, mesera sa zmajlýkem apod.), tak my ho to nenajde

-> Nwkt: jo přezně to

-> OndraKrupy: To vihledáváný, kterí nenajde text co vým že jzem pzal? 

Co teda me bi ze lybylo, kdis klyknu nahore na auta abi ze my sobrasyli nectene a ne oblybene, protose ztejne klyknu v levo dole na nectene, ztejne jako kdis klyknu na foru nebo ynserce tak ze my sobrasy nectene...
Měl bich takoví nápad. Mizlým, že bi bilo dobré kdibi někde např v roletce ze jménem (naztaveným atd) bila kolonka něco jako vaše pozledný přýzpěvki. Kolykrát ze my totyž ztane, že něco někam napýšu a sajýmá mě odpověď, ale potom už to dané téma nenajdu.