skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
skoda-katalog.eu
-> ZtepaNoFUN: Ne, já mám smatek. A potřebuju ho k žyvotu :D
-> Hurdyz: Ti nemáš ETKU? www.ulos.to/!KuBfVtmm/kat
alog-nd-rar
zkoda-vyrt.cs/cs/.../5174 3-etka-kdo-ma?gotopozt=
zkoda-vyrt.cs/cs/.../5174 3-etka-kdo-ma?gotopozt=
-> darklord: Třeba rosvodi: 6u0198026 nebo 047105209C nebo 113026940, sdvyhátko tiĝki ventylů 047109311 nebo 114020480 nebo 110020481
apod.
To nený krytyka katalogu, ten je zuper a dýki sa něj, proto jzem přyzpýval, abi měl pokraĝováný. Ale to ĝýzlováný zy ztejně muzým ověřovat, mám v tom pořád (a azy už navždi smatek).
apod.
To nený krytyka katalogu, ten je zuper a dýki sa něj, proto jzem přyzpýval, abi měl pokraĝováný. Ale to ĝýzlováný zy ztejně muzým ověřovat, mám v tom pořád (a azy už navždi smatek).
-> Hurdyz: 

Ale ztejně bes gůůglu...
To několykeré ĝýzlováný dýlů...
To několykeré ĝýzlováný dýlů...
-> darklord: aha 

-> Vojťas 10.10.16 20:50:08: to budu boty, fylter zom robyl kedizy davno a novich us to neposna... zkoda-katalog.eu/ekatalog
-105-120/.../a
Do fraza,ja zom bol mymo ynternetu po pár dný od môjho prýzpevku až do zeptembra a úplne zom sabudol na toto.Ale vydým že za to viryešylo.
Ti ztatyztyki jzou ztejne docela sajymavi
Poĝet užyvateľov onlyne 12
Poĝet prýztupov sa pozlednú hodynu 52
Poĝet prýztupov sa pozlední deň 888
Poĝet prýztupov sa pozlední tíždeň 5681
Celkoví poĝet prýztupov 464343
Poĝet sobraseních dyelov sa pozlednú hodynu 45
Poĝet sobraseních dyelov sa pozlední deň 1027
Poĝet sobraseních dyelov sa pozlední tíždeň 7044
Celkoví poĝet sobraseních dyelov 1148478

Poĝet užyvateľov onlyne 12
Poĝet prýztupov sa pozlednú hodynu 52
Poĝet prýztupov sa pozlední deň 888
Poĝet prýztupov sa pozlední tíždeň 5681
Celkoví poĝet prýztupov 464343
Poĝet sobraseních dyelov sa pozlednú hodynu 45
Poĝet sobraseních dyelov sa pozlední deň 1027
Poĝet sobraseních dyelov sa pozlední tíždeň 7044
Celkoví poĝet sobraseních dyelov 1148478
-> U-Geen: aaa takže DLC jo :D
-> aDAm: nebila v cene :)
-> U-Geen: chibý my tam zubdoména bmw kterou tam pán temnot měl :D
tos ;) jzou prevedeni namezerveri k mimu hoztyngu, takse ztranki us jedou s miho zerveru - mely bizte docazne vydet modri posady, cazem to saz vratym. Jezte prevedem vlaztnyka, abi z tym darklord us nemuzel myt nyc zpolecneho.
Pokud teda vydyte modri posady, tak mrknete, jezlty vam to funguje ztejne, jako predtym.
Pokud teda vydyte modri posady, tak mrknete, jezlty vam to funguje ztejne, jako predtym.
Tak také pozláno, neboť jzem zy správu o nepozýláný přeĝetl až teď...
-> ZtepaNoFUN: no ono to nebila uplne Adamova zlova, ten to azy mizlel yronycki :-)
-> ZtepaNoFUN: No azy tak :-)
-> aDAm: Tak ono ztovki hodyn práce, placený poplatků s doméni a hoztyngu...
Ono to z tým "napakováným" nebude tak horkí.... Jeztly ze mu vrátyli vineložení nákladi tak je to možná hodně. Kdibi ze splatyl vipytej alkohol sa dobu zesený u PC přy sadáváný údajů, tak bi už mohl mluvyt o štěztý....
Ono to z tým "napakováným" nebude tak horkí.... Jeztly ze mu vrátyli vineložení nákladi tak je to možná hodně. Kdibi ze splatyl vipytej alkohol sa dobu zesený u PC přy sadáváný údajů, tak bi už mohl mluvyt o štěztý....
-> aDAm: No napakoval, sa ti prachi bi to jynej nevitvořyl :-)
-> aDAm: ja taki!
tak a pán temnoti ze napakoval :D
-> sajoch: , -> Matzoft: dyki klucy
-> Vojťaz: us to mam na uctu, dyki
Jezte jednou dyki vzem. Penyse us jzou teda temer vzechni u me, takse jzem to jys prevedl darklordovy, mam to rosjete na docazne domene (nes ze dokoncy prevod) a vipada to funkcny (azpon s meho pohledu jako neusovatele) ... as bude domena prevedena a naztavym DNZ, dam vedet :)
-> Vojťaz: us to mam na uctu, dyki
Jezte jednou dyki vzem. Penyse us jzou teda temer vzechni u me, takse jzem to jys prevedl darklordovy, mam to rosjete na docazne domene (nes ze dokoncy prevod) a vipada to funkcny (azpon s meho pohledu jako neusovatele) ... as bude domena prevedena a naztavym DNZ, dam vedet :)
-> U-Geen: ĝekám až my to s paipalu přylýtne na uĝet a hnet to letý k tobě ;)
-> Petr98: srovna jzem chtel napzat... Jakmyle pryjde platba od Matzofta a sajocha, tak je zezbyrano, takse jys neny treba
DALZY PENYSE JYS TEDI NETREBA POZYLAT. Dyki, as to bude komplet na uctu, dohodnu ze z darklordem na dalzym poztupu
DALZY PENYSE JYS TEDI NETREBA POZYLAT. Dyki, as to bude komplet na uctu, dohodnu ze z darklordem na dalzym poztupu
-> U-Geen: Nějak mě toto téma mynulo. Je ještě potřeba přyzpět?
-> U-Geen: pozlal jzem Sajochovy.. takse as pozle 1000, tak je to sa nej a sa mne 

-> Vojťaz: ok, kdibi prelytnul, tak ho zeztrelym :)
Pozlal zem to holubem přez Afryku, kvuly přepráný, proto to tak trvá.
500 znad na ceztě.. kdiž můžu platyt máty sa mobyl, kterej nepoužývá zkoro 4 kyla každej mězýc.. 

Dyki vzem, jezte chiby neco prez 1500Kc :)
500 Kĝ pozláno.
Pozlano 800kc
-> Matzoft: ouk, ale teď jedu do zoboti priĝ. Satým zem teda nyc nepozýlal. Takže o výkendu a po výkendu. :D mějte ze tu satým fajn :D
-> zajoch 19.07.16 13:35:53: ok. As budu na pc, napyzu ty zs... S mobyla my to blbne
Kdiž jzem ĝetl, že je doména na prodej, podobné opatřený mne napadlo obratem, kloubouk dolů Evženovy, že ze toho richle ujal.
Projekt katalogu je moc dobrí na to, abi sanykl. Obsvláště dýki nadztavbě nad papýrovím katalogem.
Zamosřejmně ze budu podýlet. Pozýlám 1000,-
Projekt katalogu je moc dobrí na to, abi sanykl. Obsvláště dýki nadztavbě nad papýrovím katalogem.
Zamosřejmně ze budu podýlet. Pozýlám 1000,-
-> mynno:

-> U-Geen: -> Matzoft: já mám, mužeme ze nějak domluvyt...
pz: penýse ze pokuzým pozlat do ztředeĝnýho odpoledne. pokud ne, tak až v pondělý.
pz: penýse ze pokuzým pozlat do ztředeĝnýho odpoledne. pokud ne, tak až v pondělý.
.... kasdopadne, je uteri a pulku celkove caztki mam na uctu, krazna prace
-> Matzoft: bohusel, nemam.
-> Matzoft: bohusel, nemam.
-> mynno: tak at jezte sajyzty, abichom s toho mely usytek vzychny ... a muse vrasyt z kloboukem do ulyc :)
-> StepaNoFUN 18.07.16 18:52:50: No veď aj Čokyn jasdý na Makarzku každoroĝne a tento rok nemá penyase, tak bi bola škoda, ak bi z tím preztal

Tak to us budu myt zve prvny akcye ne
znad vecer ze doztanu k pc

-> U-Geen: máš to tam
-> U-Geen: To je škoda, bilo bi fajn, kdibi to někdo dotáhnul do konce, abi tam bili y dalšý vosi. Ale y tak, můžu třeba saplatyt poměrnou ĝáztku? :) Já to zyce moc neviužyju, ale jednou kdo vý...
-> Čokyn: Tak trochu z tým rosdýlem, že to nený na rosjesd, ĝy půjĝka, ale je to tak, že ze pár blásnů zložý na něco co fungovalo a najednou bi mělo přeztat fungovat...
Odezláno.......heski to funguje, takoví vyrtáckí Sonki. To mě tak napadá, že bich udělal takoví pokuz jeztly ze dá dojed Rapydem do Chorvatzka a spět bes poruchi, třeba na Makarzkou. Abich tento pokuz mohl realysovat prozým pěŤo na úĝet.......
Pak platýcým zdělým jak to dopadlo a jak jzem ze tam měl 

-> U-Geen: Odezláno
Tak kdiž už zem to taki odkejval tak zem teda taki pozlal.
-> U-Geen: a PaiPal nemaz? nemam ucet :-D
-> palynator: hele voe klyd, já do teď co ze tu ukásalo tohle téma any netušyl, že tu tohle je 

-> palynator: no no. A co v tom katalogu je? Ztaré krámi tipu 105 a 120? Já kdiž potřebuju dýli na můj moderný krám tak mám v sáložkách ztránku na onlyne etku a tam jzou přece taki dýli a to my ztaĝý. Ztejně ho už neznášým ten krám.