->U-Geen i ostatní: 
I když se aktivně na přízpěvkách podílím celkem málo, pohybuju se tu už přes 3 roky ( z počátku neregistrován).Musím říct, že než jsem narazil na virt, nevěděl jsem o škodovkách téměř nic, neznal jsem nikoho, kdo se o to zajímá, neměl jsem na nikoho kontakty a s mým prvním autem by to dopadlo asi tak, že kdyby nebyl virt, nejspíš bych ho dojezdil a koupil bych si něco jiného než škodovku.Právě tady jsem našel spoustu lidí, co vědí, co dělají, naučil jsem se spoustu užitečnejch věcí, je to vlastně moje škola škodovkaření. Musím upřímně říct, že tyhle stránky zásadně ovlivnili minimálně 2 roky mýho života a škodovky se staly mým obrovským zájmem, díky virtu jsem do škodovkaření navezl i kámoše, kterej je teď do toho taky blázen. Tady jsem i koupil auto mýmu bráškovi, virt je zásadní zdroj všech dílů pro 3 škodovky, o který pečuju.Díky virtu jsem měl tu čest poznat i dost skvělejch lidí osobně, ať už na srazu v Hrocháči, nebo díky inzerci. Virt je domovskou stránkou mýho počítače, je to jediná stránka,na který pravidelně trávím denně i několik hodin, prakticky internet používám hlavně proto, tak i když se sem časem dostala hromada lidí, co mají občas nemístné přízpěvky,už jsem si i zvykl a co by mi teda sakra moc vadilo, kdyby tyhle stránky zanikly. Myslím,že řešení navrhované panem velkowebmástrem se jistě ukáže být good.