U-geene.....:c)

prohledat
165 příspěvků (zobrazeno 101 až 150) od 01.12.2005 do 22.12.2005, založil/a kirri
řadit dle data
23:38:19
01.12.2005
Majkl
-> Bagrr: nechápu
23:37:07
01.12.2005
Bagrr
A nevzdfávejte se škodovek....
23:36:34
01.12.2005
Bagrr
Beru na sebe čáíst viny a ukončuji svou aktivitu na tomto webu..... Nazdárek, bylo to tady fajn, měl sem vás rád, dozvědeěl sem se zde spoustu zajímavých věcí ohledně škodovek, ale tenhle konec se dal očekávat...

Proto zdar a pevně věřím v to, že virt n.2 bude lepší....
23:35:39
01.12.2005
Majkl
-> Borin: jak to tu ctu je mi smutno 8 sam za sebe se vsem omlouvam ze jsem sem prispival den co den 80% emistnejch prispevku a do temat o nicem...

timto se omlouvam i borinovi, jakožto člověku ktereho si vazim jako kazdeho z vas ze jsem si delal srandu z jeho tematu o osudu virtu, a priznam se ze i ja sem to tak videl, jen sem to holt nechtel priznat. Ja taky nectu ty sr*ky typu skodovaci nad .. a td atd... co prave púijete, atd atd, fakt me to nebavi, ja tady sbiram inspiraci na svoje auto, co kde okoukam a co se mi kde libi... beze srandy se kazdej en koukam na auta typu tuner#2, tuner, VeTeV,Bery a rikam si jak to bude super az to sam budu mit v podobnym stavu... opravdu me mrzi ze sem to tady k*rvil i já, a u-geene ver mi klidne bych vymenil tech 10tisic prispevku o nicem za 20ktery nekomu pomuzou a rekne si o me, ten majkl je dobrej ze mi takhle rychle poradi.. a ne ten majkl je rychůlej ze dokaze za minutu napsat takovou pic**inu... to me fakt netesi.. bavi me tady radit lidem, i tem 15letym, pac kazdej nejak zacinal a kazdej hledal ten "skodovackej domov" kde ho budou brat prootoze ve svim okoli mu kazdej rekkne vraz to radeji do novyho auta... ja sem taky moc rad kdyz mi nekdo napise k autu ze sem blazen ze mi to preje a tesi se na to az vyjedu... je mi ze sebe smutno, a opravdu opravdu uz asinezlobte se "nebudu to co driv" ale pro me tehle web znamena opravdu hodne a nerad bych o nej prisel... a samozrejme pro me znamenate hodne i VY protoze VY (nekdy i my) tehle web delame takovim jaky je, a v posledni dobe to je proste na spatny ceste a ja navrhuju se vratit o krizovatku zpet a uhnout jinym smerem....

23:21:28
01.12.2005
Baghira
-> Borin: Kéž by si to uvědomila většina lidí, že je to především technickej web. To že se pak rozvine debata o nějakym srazu a chlastačce, nebo něco třeba o politice, proč ne, když to je jednou za čas v jednom tématu. Ale to že si každej trouba založí na svoje plky zvlášť téma, to je jako trochu moc. Hlavně mě štve že polovina lidí se tu chová jak doma, ale auto buď nemaj vůbec, nebo nějakou plečku a na virťáckym srazu se nikdy neukázali, takže se sem choděj jen vykecat, protože zrovna a asi jenom odsud je nikdo nevyhazuje.
23:14:20
01.12.2005
Borin - Král tuzerů
Škoda virt je pro mě od chvíle mého témata Virt a jeho osud, kdy si do mě spousta lidí moc ráda kopla a neváhala mě hodit ksichtem do bahna jen aby daly za pravdu Jiříkovi stal jen technickej web...každej ke všemu milion idiotskejch keců...nikdy se tady nedá nic prodat každej hned radí kde to levněji, nebo že prodávající je zloděj že za to chce tolik, a že támhle to maj za tolik a za tolik..Prostě všechno kromě odbornosti a rad je k ničemu...

23:02:21
01.12.2005
Borin - Král tuzerů
Chce se mi z některejch lidí tady zvracet...Když sem založil téma na tohle téma, tak sem myslel že se někdo nad sebou zamyslí a něco se zmení...ale ne Jiřík a pár dalších tu ze mě udělalo totálního kreténa kterej si po sobě pomalu ani neumí vytřít prdel a že ze mě májí vyrážku, alergii atp....Ve finále došlo na moje slova... 10tky témat absolutně vo hovně jdeu srát, spát chcát...a dále nové, už podle názvu vysoce inteligentní téma : Škodováci všech věků, vyližte si prdel...prostě hnus...ale mě to je fuk koukám jed do odbornejch témat...a fakt jen velmi vyjímečně do něčeho z totálního odpadu bez kapky mozku ve fóru Pokec o všem...
22:37:29
01.12.2005
kirri
-> Tuner#2: vis cloveka nepoznas jen pres pismenka i kdyz ti hodne napovi jak se chova, chyby v textu, chovani a tak. Jo dost sem toho nakecal az me je nekdy trapne ale si to uvedomimdycky az zpetne a to uz se zpet vzit neda, nebo bych vypadal jako splachovaci a to nechci taky. Jo nekolikrat sem se sam splachnul, vzdycky se na to nejak zapomnelo a jelo se dal. Diky tobe mam taky hodne inspiraci a trochu se uz pohybuji v audiu, ted mi neber za slovo, myslim tim ze rozeznam repra od zesilovacu a tak......;-)

-> U-Geen: uprime? vis proc mi to tak vadi, protoze se v tom vidim, jo ja sem ten akter, ne hlavni nebo hlavni ani neni ale jeden z tech velkejch co to tu tak rozproudili a kvuli kterym to tu odchazi....

Vztahovacnej? ano a dost ver tomu ze tuhle vlastnost na sebe nesnasim hodne, nenadelam s tim nic uz je to tak. Byla tu sranda, z me strany minimum prispevku k veci, to je pravda. Chce to zmenu, beze me, ale udelej jim ten novej Virt sprisni pravidla omez logovani treba na pozvani nekho z vybranych. Jak sem psal znate se osobne jadru virtu tu je, je to poznat a citit, je tu to rozumejsi co je.

Kdyz se na to podivam zpetne mel sem radej drzet usta, nekdy to je lepsi, pozde...

Na to abych tu zustal uz nemam zaludek, vicitil sem ze ma obliba klesa, tak odejdu radej jeste trosku oblibenej:-), nebo si to aspon myslim...

To sou zase keci, to neni mozny......

CAU143
21:25:54
01.12.2005
Baghira
-> U-Geen: Jasně, na blbiny ať si lidi choděj na x-chat, nebo dej na nějakej chat odkaz a tam ať si řešej p*čoviny jak chtěj. Já když sem přijdu po pěti hodinách odpoledne, tak je tu ze 130 nových příspěvků 15 který si přečtu, zbytek jsou voloviny typu "všichni škodovkáři nad...". Pokud je to téma jednou a má nějakej význam, tak proč ne, ale pokud tam je pak dalších pět podobných témat uplně o h*vně, tak je to fakt na nic a degraduje to tenhle web a musím říct co ty říct nechceš, že za to z 90% můžou právě lidi co sem přišli v posledních dvou letech a chovaj se tu jak abstinent v hospodě po deseti pivech.
21:22:01
01.12.2005
U-Geen
-> Gabriel: to nechapu? proc?
21:19:05
01.12.2005
Gabriel
pánové zamyslete se nad sebou. jestliže u-geen neudělá novou verzi tak to s tímto virtem půjde do hajan a mi budeme bez nejlepšího servru co znám. a to by bylo škoda. nejen že tady spousta z nás hledá inspiraci, rady ale taky tady má spoustu kamarádů atd. byla by škoda o to přijít
21:07:37
01.12.2005
Gabriel
ale ono se nejedná jenom o sprostá slova, ale taky o to že je tady sposta zbytečnejch témat, ktarý akorát tak pobuřujou a z tama to všechno je jako nadávky atd
21:05:15
01.12.2005
Crack
-> U-Geen: Skoro mě i napadá jestli by nebylo dobrý smazat statistiky o tom kolik má kdo přízpěvků,každej se předtím honil kolik kdo bude mít bodů a ted se zdá že se každej honí za tím aby měl hodně přízpěvků8
21:03:42
01.12.2005
minno
u nas traja kolegovia v predajni VT (vypoctovej techniky) nadavali jak dive svine (zo srandy), stale ty ko*ot, ku*va a tak...

neviem co im spadlo na hlavu ale postavili si za pult krabicu a dohodli sa, ze kazdy za kazde blbe slovo da do krabice 2,-Sk. Neverili by ste, ale nadavkam v predajni je koniec...3
20:59:24
01.12.2005
Gabriel
někteří tady tráví třeba aji 5hodin denně a zábava tady zatím vždycky byla. jak říká samantus
20:57:46
01.12.2005
Crack
-> TUNER: tys to nakop,to je pravda s tím mazáním temat o ničem.

Chudák Borin,ten tady za to bojoval,dostal vyhubováno a nakonec to takhle dopadlo...
20:56:40
01.12.2005
Samantus
-> U-Geen: a proc myslis ze tu sme? Spojujou nas prece nase ŠkodOVEČKY:-))))))))
20:55:20
01.12.2005
Gabriel
-> Tomáš SK: hmm
20:53:53
01.12.2005
Samantus
-> U-Geen: Jestli ty ses komunista, tak co sem pak ja? hele dyt ono to staci jednou, jakmile nekdo napise prasarnu, tak bych mu zakazal na tejden pristup, neco na to musi bejt, treba jako u t-zones, pokud nezaplatis ucet tak si pres www neodesles sms, vis jak to myslim ne?, no a pokud nekdo napise prasarnu vy stylu ko..t, p..a, čů..k, a tp. tak to zase nenajdou vyhledavace, no a mame tu zase utulno, ale na druhou stranu, ty lidi se tu tak bavej, je to veselo, koukni treba na www.fordscorpio.cz/forum , tam je to mrtvy co se tyce zabavy uplne, ted sem tam nasel vtip a to je vse.....
20:53:08
01.12.2005
Tomáš SK
-> Gabriel: Ale vsak nech tu su, len "vseho s mirou". A aj ja mam pocit, ze uz je to prehnane. Ja sa tu snazim ziskat nejake vedomosti o mojej skoduli a v praci nemam cas prehrabavat sa stovkami prispevkov o nicom...
20:45:24
01.12.2005
Gabriel
-> minno: jenomže bez těch jiných by to prostě nešlo. za chvíli by si nebylo nic říct a je to tu zas
20:42:03
01.12.2005
minno
-> Tomáš SK: suhlasim. tiez si myslim ze je to sposobene poctom registrovanych. obcas nejaka blbost v pokeci o vsetkom je kúl, lenze je tu vela ludi a kazdy chce napisat nejaku blbost....a to je uz moc.
20:36:38
01.12.2005
Tomáš SK
-> TUNER: Mas pravdu, ale podla mna to takto ide s kazdym webom, ked narastie do istych rozmerov. Tri roky dozadu tu boli tiez temy o nicom, pamatam si na tie dlhe diskusie myslim ze trojky Dan-Samantus-Jirik... teraz je toho vela, lebo aj pocet ludi tu na webe je omnoho vacsi. Rozdiel je asi len v tom, ze kedysi davno, ked bola tema k napravam, stale to bolo o napravach, ked bola o elektrike, ludia sa bavili o elektrike. Teraz je to uz velmi pomiesane a neprehladne a ani rozdelenie na oblasti nepomaha....
20:35:46
01.12.2005
kirri
-> U-Geen: tak jak to vyresime?

-> TUNER: souhlasim
20:30:48
01.12.2005
U-Geen
-> kirri: nn ja te nechapu uz pomerne dlouho

-> Majkl: ono je to i jinde nez v pokecu o vsem :-) a trochu jinak ... v tomhle stavu uz je pozde cokoli delat, a popravde, ani na to nemam chut.
20:30:45
01.12.2005
TUNER
Nechci komentovat individuelní věci co se tady teďka dějou,ale stojim za Evžou v tom že už je to fakt moc.Prostě takový věci co se tady řeší myslim na svojí prezentaci nepotřebuje.A rozhodně ty věci nepatří na fórum o škodofkách!

Komu se to nelíbí,tak podle mě by si měl užívat na jinejch fórech.Mě osobně nebaví mazat každou hodinu 50 novejch témat a 45 je jich o ničem.

Muj názor je že tyhle stránky od jistý doby nabraly strmej pád ke dnu....bohužel.....8

Lidi zamyslete se než bude pozdě!!!
20:28:37
01.12.2005
Majkl
-> U-Geen: jako jo, fjučry maj lepsi, ale udelal bych to treba fakt jen read-only pro neplatice... s ostanim nevim, tomu rozumis ty, ja ne..

jako jestli se to presune do jynych temat tak to uz je fakt asi konec a nema to cenu, pac ty lidi by byli k nicemu... kdo trosicku chape podstatu tohodle webu musi to pochopit... ja bych to zkusill...

a komunista rozhodne nejsi, mozna ve vontrovejch vosumdesat vosum dva ;-)
20:26:49
01.12.2005
kirri
-> U-Geen: pokud narazis na me vyjadreni na tvou osobu po vzoru ondry88 tak to bylo pouze jako vtip, myslim ze si to dokonce i pochopil;-)
20:25:42
01.12.2005
U-Geen
-> Majkl: a presune se to do jiny sekce... stejne uz sem u vsech komunista ale... vis jak :-)
20:24:55
01.12.2005
kirri
pokec o vsem potom pujde na radu vtipy nielen o škodovkách a pak........
20:24:43
01.12.2005
Gabriel
-> Majkl: 52
20:24:40
01.12.2005
U-Geen
-> Majkl:

a) nevim jak moc vyhledavace ignorujou robots.txt skripty

b) nejde o uhlazenost, ale podivej se co se v pokecu resi za temata a jaky maj nazvy

c) na s110r je to jinak ne? tam mas vylepseny featury kdyz platis

d) podle me soucasny stranky muzou bezet tak dlouho dokud se to totalne nezhrouti :-) a to by snad nemelo.
20:23:22
01.12.2005
Majkl
-> kirri: jenze ftipkovani se smi, to neni spatny a navic je to vtipny, ale myslel sem to castecne vazne a tu druhou cast uplne vazne. nemuzues zakazat vtipy a humor ale ja bych omezil tyhle temata o nicem... ugeene navrhuju na chvily zkusit vypnout pokec o vsem jaky by to bylo, podle me se to zlepsi...za zkousku nic nedas
20:21:35
01.12.2005
kirri
-> Majkl: už si to porušil , ftipkuješ......
20:21:07
01.12.2005
kirri
-> U-Geen: dycky mě bere ten tvůj smajlík na konci ;-) ale přeci nám nechceš tvrdit že by se to tu nedalo ovlinit, nikdo není bez viny i ty největší "osobnosti" si zaftipkujou a pak říkaj jen co se jim právě hodí do krámu
20:20:02
01.12.2005
Majkl
-> U-Geen: hmm, to chapu.. ja bych udelal to placeny clenstvi jako na 110r a pak bys sem nechodili takovi lidi jako jirik a nekazili tady temata 1

ne fakt te chapu s tema sprostejma slovama, ja bych chtel aby to tu bylo fakt pekny ucesany vecny ke skodovkam a budu se o to snazt. 4

a neslo by to udelat tak aby z venku vyhledavace nehledali v pokec o vsem?
20:19:59
01.12.2005
havlik
-> U-Geen: ale ja nejsem proti tobe proste nic netrva vecne bohuzel i kdyz takhle si ty a ty ostatni spojili skodovkare po cele republice aj i slovenske coz je uctihodna zalezitost
20:18:57
01.12.2005
U-Geen
-> havlik: btw nevim jakej trest myslis :-)
20:18:55
01.12.2005
Gabriel
majkl bude hodnej, havlík bude hodnej, když tak budou hodní všichni tak už to bude lepší né?
20:18:24
01.12.2005
kirri
-> Majkl: seš jak malej
20:18:23
01.12.2005
U-Geen
-> havlik: genialni myslenka to nebyla nikdy. tenhle web jsem vystavel ja s napadama lidi, z nichz nekteri uz radsi odesli a ne proto,ze by se zbavili skodovkarskyho srdce... nebudu to rozvadet :-)
20:15:45
01.12.2005
havlik
stejne akorat nejvic potresta ty co se opravdu tu snazi neco dokazat me by to sice mrzelo ale sam dobre vim ze tu taky kecam spusty nesmyslu ale tak holt se to tak nekdys stane ze neco co bylo hezke na zacatku s genialni myslenkou takhle dopada
20:15:35
01.12.2005
U-Geen
no tahle verze funguje a neni nejakej extra duvod to predelavat, bylo by s tim dost prace a to se mi nejak nechce... navic kdyz budou lidi hledat po netu sporstyu slova a prasarny a smerovalo by to na virt (coz je pri SEO optimalizaci o pravdepodobne) tak to pro me neni dobra vizitka. tak asi tak.
20:15:07
01.12.2005
Majkl
-> kirri: vydržím, vsadíme se?
20:14:08
01.12.2005
kirri
-> Majkl: to nevydržíš a sám to moc dobře víš4

-> Gabriel: stejně se tak už rozhodnul...
20:13:20
01.12.2005
Majkl
-> U-Geen: néé ja fakt budu hodnej, fááákt... ja vim ze sem tady nejetsi zdroj vsech prasaren a trapnejch temat... ale ja se polepsim slibujuuuuu. plati od tedka....

maximalne budu radit a vhodne komentovat.. 52 17
20:12:51
01.12.2005
Gabriel
-> kirri: notak řekl jsem že se polepšíme
20:12:04
01.12.2005
kirri
-> U-Geen: jaká to náhoda, že to píšeš teď a tady...1
20:11:05
01.12.2005
Gabriel
-> U-Geen: pls mi se všichni polepšíme171
20:08:53
01.12.2005
U-Geen
-> Majkl: nema to cenu :-) bude jinej web a virt necham nejak dozit...
Extreme Tyres