skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
-> Syny: Je to rozbitý
-> U-Geen: jakto?

-> U-Geen: uz mi to udelalo zase 2x
Co s tim je?

blbne a blbnout bude.
A do tretice zase
A tentokrat sem pridal prispevek a hned mi to oznacilo jako necteny nasledovne:

-> Syny: Jj pořád to blbne
-> Tuner#2: jj blbne to, ale jen nekdy... Nedela to furt... Stane se mi to treba 7x za celej den...
-> Syny 09.11.07 10:53:24: Přesně tak, teď jsem měl asi 4x MP 3 přehrávač v nečtených a nic nového tam nebylo

-> Nwkt: dela to ruzny psi kusy... Me to treba oznacilo necteny i s mim prizpevke mkterej sem tam daval pred hodinou 

-> U-Geen: já jsem ted už po 3. vlezl do tématu sněží:),protože mi ho to dalo mezi nečtený a po 3. tam nic novýho nebylo
-> U-Geen: Tak já popíšu podrobnějš, přijdu do tématu, je tam dejme tomu 10 nečtenejch, vlezu jinam, mezi tim tam někdo přidá příspěvek, vlezu zpět a je tam pořád označeno těch 10 co už jsem četl a ten novej taky
-> Nwkt: je to v poradku, protoze me se to nestava.
Syny 08.11.07 23:08:52 napsal:
Kua tak ted mi to uz nekolikrat oznacilo jako necteny to co sem uz nekolikrat precet a nic nepribylo...
ale já vim co s tim je 
Kua tak ted mi to uz nekolikrat oznacilo jako necteny to co sem uz nekolikrat precet a nic nepribylo...

-> Syny: jj to se mi ted posledni dobou stava pořád

Nejak mi neustale blbne to zesvetlovani nectenejch... Vlezl sem do tematu, a nic svetlyho nebylo, pritom tam bylo cca o 10 prispevku vic. Pak sem pridal prispevek a kdyz sem vlezl do jineho tematu tak sem mel znovu oznaceny to tema kde sem byl predtim a byli oznaceny ty prispevky co tam predtim byly novy a ten muj taky... (Doufam ze to chapete
)

-> Nwkt: misto toho abys daval pozor ve skole tak hledas chyby na vitrt - tyvoe kam ten svet speje 

-> Nwkt: opraveno, kvuli tomuto byl tedka mensi vypadek
-> U-Geen: Tak vyřiď adminovi, ať to opraví

-> Tuner#2: je to rozbity.
-> Tuner#2: jj me to taky neoznacuje...
Dneska u všech nečtených příspěvků, když jsem otevřel téma, tak nově připsaný text nebyl výraznější bílou, tak jako tomu bylo doposud. Čím to?
-> Syny: hm ale měl jsi lepší Loadtime

-> Honza M: cas temer odpovida porizeni obrazku

-> Syny: to bylo kolik? Já dnes:
PHP'd: 15392ms Loadtime: 21090ms
PHP'd: 15392ms Loadtime: 21090ms
-> Honza M: Strasne se to coura... Ale zatim vedu ja chlapci 28.10.07 21:08:52

PHP'd: 19800ms Loadtime: 1422ms
PHP'd: 10903ms Loadtime: 1221ms
dělá to jen mě?
dělá to jen mě?

jo neni to jen u oblibenych... :)
-> U-Geen: mozna to uz nekdo psal ale pro kdyz dam oblibene auta tak tam porad je řadit podle bodu... kdyz se tu uz neboduje nejmin 10 let

-> Ovečka: tak ve škole se máš učit a né čumět na virt

-> Ovečka: tak bud ráda a neřeš kraviny

-> havlik: hm, ve škole máme operační systém Windows XP a celkem new PCs
a tohle mi udělalo jen jednou za tu dobu, co se ze školy přihlašuju

-> Ovečka: to je takový chyba:D imho zpusobená starym prohlížečem neb za dob školních let na vytéčných pentium1 s operačnim systemem W98 mě to dělalo to samé
dnes to vůbec nevalí :(
PHP'd: 20960ms Loadtime: 24065ms
PHP'd: 20960ms Loadtime: 24065ms
skoda-virt.cz/cz/.../inde
x.php?search2=1&...
kliknu na Zobrazit celou stránku a nic se nestane, hodí mě to zpátky
kliknu na Zobrazit celou stránku a nic se nestane, hodí mě to zpátky
kdyz prechazim ve vyhedavani mezi jednotlivejma strankama tka je dole celkem neprehledne "predchozidalsi"
; a fungije to jako dva oddelene odkazy - mozna by to tma chtelo mezi mezeru

-> Tuxik: Tak jo no:o)
-> Bagrr: neresit, preklepl jsem se :)
-> U-Geen: dobře
-> jerrom: jeste to doladim
-> havlik: ale v těch nečtenejch mi to přijde spíš nepřehledný a nejsou tam ty kateorie napsaný
-> jerrom: novinka