skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
-> U-Geen: kdy myslíš, že by mohla být nová verze s nastavením?
-> MATTESS: no divny to mozna je, ale rozhodne min nez mit 144 fotek na jedny strance :)
-> Tuner#2: snad až U-geen udělá tu verzi s mořností nastavení, bude to lepší. Takhle je to divný. Uvidíme....
-> Tuner#2: Tomu bych neřekl problémy, to se časem podá, taky už jsem měl pocit že někteří smazali nějaké fotky a oni byli jen na druhé straně. Je to jen o tom zvyknou si na novou věc...
-> U-Geen: První problémy: skoda-virt.cz/cz/.../51-t
uner-zelenka viz. diskuze se Zdenkem 

-> Tuner#2: jj, když dám jinou stránku, tak se tam rozsvítí " nahrávám obrázky" a nic se nestane, pomůže až tlačítko "aktualizovat"
Jinak jak je to s tim přidáním nového auta? Je to nějak dočasně blokováno?
Jinak jak je to s tim přidáním nového auta? Je to nějak dočasně blokováno?
-> U-Geen: Já jen jestli to mám všechno přečíslovávat a nové fotky dávat dopředu? Na kdy to tak vidíš? Chtěl jsem něco přidat a takhle nevím kdo a jak to uvidí.
A teď jsem zkoušel přejít na jinou stránku a samo se mě to nenačte, musím dát F5 jinak bych čekal pořád. Je to u Tvé oblíbené IE
A teď jsem zkoušel přejít na jinou stránku a samo se mě to nenačte, musím dát F5 jinak bych čekal pořád. Je to u Tvé oblíbené IE

-> Tuner#2: rad bych udelal uzivatelsky slucovani fotek, ze by bylo mozno nadefinovat si vlastni skupiny. zatim alespon pribude volba kterou stranku u auta zobrazovat jako vychozi...
-> U-Geen: Ta podoba vzhledu a třídění fotek u aut je definitivní? Že bych si tu galerii předělal. Jako první se vždy načte asi první stránka co?
Nezobrazjuje se mi okýnko, že mám nepřečtenou zprávu...
Jenom když se přihlsáim....během "surfování" na virt si to musim hlídat sám...
Jenom když se přihlsáim....během "surfování" na virt si to musim hlídat sám...

hmm, tak doufam ze to prectete nebo aspon budete vedet o co go...
Kdzy pridam prispevek a mezitim nez mi nabehne znovu stranka mi prijde zprava, tak mi to hodi tuhle chybu:
Zdravim, když chci přidat nové auto, tak to hodí bílou obrazovku a píše to tam samé WARNING, My sql....už dva dny to dělá, předem děkuji za pomoc
mam trosku problem .... neda sa mi zmenit/pridat udaje v ID karte ... pomoze volakto ?? ked kliknem na odešli , tak sa to všetko vrati do povodneho stavu :-(
-> Zeke: Aha tak jde....akorat se to neprojevilo hned sry

-> Tuxik: Myslim že nejde nahrat vlastního smajlíka....hodi to nejakou chybu a pak nic...
Tuxik 08.12.07 19:29:12 napsal:
-> Nwkt: opraveno, zmena se projevi do par hodinChvilku to šlo
teď mi to zase nejde 
-> Nwkt: opraveno, zmena se projevi do par hodinChvilku to šlo

-> Nwkt: jezis ty taky porad jen hledas chyby 

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/skoda.stable.cz
/www/cz/inc.zpravy.php:8) in /home/www/skoda.stable.cz
/www/cz/unreaddel.php on line 28
-> Tuxik:

-> Nwkt: opraveno, zmena se projevi do par hodin
Nefunguje žádný přesměrování např. cabrio.skoda-virt.cz/ hodí to 404
v diskuzich u clanku nemam pod nickama polozky id karta,zprava a offline-online
U-Geen 26.11.07 01:49:31 napsal:
-> gabo00000: no, tos mi pomoh :)ss operou to tiez blblo ...dal som si mozilu a uz kaslem na setko...mam dost...ked to uz zacne blnut tu tak to uz neznesiem
-> gabo00000: no, tos mi pomoh :)ss operou to tiez blblo ...dal som si mozilu a uz kaslem na setko...mam dost...ked to uz zacne blnut tu tak to uz neznesiem

super děkuju moc

-> Karel.: pockat az se ti to nacte, pripadne CTRL+F5
-> Karel.: dávám F5
-> U-Geen: aha a co s tím?

-> myl@s: taky se me stalo
-> Karel.: no to prakvapive kdyz se nenactou styly bejva.
-> Syny: ale co potzadí já to mám celý posraný, lidi co jsou online jsou vlevo místo vpravo atd celý posraný

-> Karel.: to mě taky ale akorát když mam posraný připojení a běží to pomalu
-> Karel.: To je nova barva pozadi 

zase mi ot hazí do nectenych temata,kde nic nepribylo

dukaz misto slipu: taky mi to podtrhava. Prohlizec MAXTHON2
Blbnou vam tady taky nekomu ty osobni zpravy? Me to obcas uplne nesmyslne pocita necteny a obcas mi to novy zpravy vubec nenahlasi - jen se zobrazi cislo nahore, ale neupozorni me to...
Nwktmu to prej nedela...

-> U-Geen: nz jen sem ciste nahodou prepl ff na ie jadro ;)
-> U-Geen: v SZ při zobrazení karty odesílatele a následně spravovaného auta se stane toto
-> aDAm: dik, mrknu na to (az si zas nekdy pustim virtual pc) :-)
mas nejaky BUG v javascriptu. IEcko to hlasi...getelementbyid
-> Ovečka: asi je už neprovozují :)
Nevim, jestli je to bug, ale v úvodní stránce virtu, jak jsou odkazy na partnerské stránky, tak nefunguje odkaz na samolepky 

-> gabo00000: no, tos mi pomoh :)
tak uz mam OPERU-> U-Geen: 

-> U-Geen:
kuju

-> Syny: ctrl+f5
me to teda ted blne lusxusne... Mi to to id hodi na jinej panel a jeste fullscreen 

-> Pedros: Ale to jenom U-Geen něco ladil, mě to jde normálně