skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Buglist
-> Peťa Klíč: nesmis klikat na napis dalsi smajlici ale na ty sipky vedle
no když píšu příspěvek a chcu rozkliknout další smajlíky vyskočí malý okno ve kterym se otevře stránka na který zrovna su a nejde ani zvěčit..
-> Peťa Klíč: Hmmm..to by mě zajímalo co
U mě všechno v normálu...

em.. při pokusu o rozkliknutí smajlíků se děje něco zajímavého 

-> U-Geen: jo to je možný, vtip to byl dobrej.
-> Gryzly: no slovencina byla tehdy reakce na Ondru82 bo jak se ten nacek jmenoval, co nesnasel slovaky :-)
Ja som si zapol VIRT v robote, pozeram ze je nejaky blby monitor ci co...
Pridem domov a zase to isté...
To asi nebude monitorom

-> Tuxik: to se vám teda povedlo
taky sem v práci koukal jak blbec..tak si říkám no co, nák se v práci sere komp.. a teď to zapnu i doma a to samý
a to už sem se vylekal 

-> Tuxik: A od druhého si otočte monitor
Sranda musi byt :) Vzhuru nohama to bude jen jednou, podruhe pouze smazete-li si cookies :)
-> Tuxik: Já to uviděl a říkal si Co to zas vymejšlej za Apríl. a začla jsem hledat v nastavení grafiky otočení o 180°, nemohl jsem to najít tak jsem si uvědomil že to mám vlastně v práci na PC. a tak jsem se vrátil k oknu virtu a ono to bylo najednou OK. ;-)
sem si vzpomněl jak kdysi Minno pro U-geena přeložil virt do slovenštiny, nebo byli nadpisy záložek z poloviny pozpátku. (forum = fomur)
sem si vzpomněl jak kdysi Minno pro U-geena přeložil virt do slovenštiny, nebo byli nadpisy záložek z poloviny pozpátku. (forum = fomur)
Já se lek co se děje..už sem chtěl otáčet monitor vzhůru nohama 

-> Tuxik: Já čekal co se tu vyloupne 

-> Tuxik:
ale bylo to boží

taky se mi něco objevilo vzhůru nohama
tiez som na to pozeral ako blbec ...
ale potom "sa to" opravilo

zeby april? :-)
Tak v tom aspoň dneska nejsem sám, taky sem to tam měl
co to kurva je? 

-> MATTESS: Já taky, jsem, si říkal co ten monitor vymýšlí 

-> Matsoft: a asi jeste chvili nbudou, zrusili mi prostor na tuning.cz kde byly obrazky (ale data snad mam) tak to musim zprovoznit jinde
-> Matsoft: Myslíš aut?
Dej si normálně Firefox a bude ti to běhat
Mě to chodí normálně....
Dej si normálně Firefox a bude ti to běhat

co se deje s galeriema? nejako nechodej...
-> David29 25.03.08 15:19:03: jj todle to udelalo presne i me...
-> Nwkt: Uvozovky Virt neumí vůbec nebo co... já sem měl v textu u auta uvozovky a po uložení se změnily na 3 lomítka s každý strany slova....
-> Majkl: Já tam nedával zpětný lomítko, ale GL"X" ono si odescapovalo samo
-> Majkl: Já ani nevim kde bych ho měl použít a ani jak se píše 

-> Nwkt: zpetne lomitko nefunguje na virtu nikde :(
momentalne 1000ka a vzdy tak nejak okolo nej ked mame 120 130 a viac online ludi
-> petr s: Loadtime: 423ms 

-> petr s: jo aj ja som spozornel
Loadtime: 99859ms
-> 12MOLS: Editace funguje. Právě jsem změnil ID, viz má karta před editací..
12MOLS 03.03.08 18:48:03 napsal:
Prosím pekne opakujem svoju sťažnosť .... v ID karte mi nejde nič editovať ani pridať .... po kliknutí na "odeslat" sa všetko vráti na pôvodné hodnoty .... Potrebujem zmeiť mail, odkaz na moje stránky a dopísať adresu a ono to nejde ! sksil som to vo firefoxe aj v exploreri a bezvýsledne ....
Skúšal som to aj od kamoša z iného typu pripojenia a nič !! už fakt neviem čo s tým ... editácia id karty nefunguje

Prosím pekne opakujem svoju sťažnosť .... v ID karte mi nejde nič editovať ani pridať .... po kliknutí na "odeslat" sa všetko vráti na pôvodné hodnoty .... Potrebujem zmeiť mail, odkaz na moje stránky a dopísať adresu a ono to nejde ! sksil som to vo firefoxe aj v exploreri a bezvýsledne ....

-> Nwkt: to me delalo vcera skoro celej vecer
+ to slo jak pokakany... Dnesna uz je to celkem ok...

-> U-Geen: No přesně ten nešel
prostě se mi to odmítalo načíst

-> Nwkt: jako tenhle?
Nejde mi přidat příspěvek
-> Nwkt: njn ale to neni muj problem 

-> Majkl: Když je tu online 150 lidí
virt je hrozne pomalej!!!
zmena cislovani 3 fotek zabrala asi 4 minuty :(( nahrat fotku k autu taky kolem minuty a pul :(((
zmena cislovani 3 fotek zabrala asi 4 minuty :(( nahrat fotku k autu taky kolem minuty a pul :(((

jsem si vsim. pozde.... O:-) diky
Tuxi, mas tuchu proc se mi nerozrolovavaj menu do nectenych prispevku? Firefox 2.0.0.12 ani MSIE7 nepremavaju.... co se deje?
-> Tuner#2: Však úplně až dole stačilo dát smazat všechny nečtený auta