víš co se mi líbí, že dokážeš borina naštvat an bys mu nadával, prostě ho pěkně odpálkuješ

víš co se mi líbí, že dokážeš borina naštvat an bys mu nadával, prostě ho pěkně odpálkuješ

no vidíš že tonení tak hrozný řekls neco srandovního a nikdo to netípl ani nesmázl :)))... ja myslím že vono to nejak pudeeeeee 

aje to tu
-> Targa: hele ber to v pohodě. Me třeba denně sere procházet x miliard přizpěvků který se opakujou pořád dokola a myslím že když to nekdo vohlídá a zakáže a hodí tam odkaz na probíhající téma tak je to jen a jen +. A takový velikáštví gesta jak tady předvádí Borin jako že ja nedostal moderátora tak dete všichni doprdelekdyž se mu to tu tak nelibi tak nevim proč má zapotřebí na svuj odchod tak upozorňovat.a zrovna tohle je človek kterej velice rád kafral hromadu keců v inzerci když nekdo chtel prodat nejaky obyč repro nebo muziku tak mu začal to toho kafrat jakej je to šit a tak a to zrovna si myslím že opravdu do te inzerce nepatří.

mě se červená líbí 

inac ked sa tu niekomu nepaci tak neviem aky ma prinost to, ze tu verejne zamava do kamery a povie ze uz sem chodit nebude...kua to mame vsetci plakat alebo ako?

zneuznanej moderátor ... to moc žereš žes ty frčky nedostal... taky jsi mezi nema chtel bejt:)... jestli chceš tak ti dám login na svého zneuznalého plagiátorského Johny Deatha (Deratizátora) :) Sice byl asi smazanej ale to přece nevadííí i tak si za tu krátkou dobu působnosti tady užil krasné chvilky