Fórum z inzerce

prohledat
27 příspěvků (zobrazeno 1 až 27) od 20.01.2007 do 11.02.2007, založil/a Shade Nouf
řadit dle data
15:10:54
11.02.2007
Majkl
-> rolls: ja jsem tady pres inzerci toho moc nekoupil, kdyz neco chci ptam se overenejch zdroju rovnou :) i kdyz je fakt ze sem obcas inzerat dam, ale kdyby byla zrusena bylo by me to jedno :)

14:29:25
11.02.2007
rolls
-> Rabbit: ta ked pise ze to nieje inzertne forum, pricom inzercia sa mi zda ze ma viac prispevkov ako forum. aj ked tu nechcem obhajovat inzerciu, som to cele necitam len to co ma zaujima ked nieco hladam5
14:27:04
11.02.2007
Rabbit
rolls:

Heh, tak to je celkem radikální, ale taky by to bylo řešení.
14:17:21
11.02.2007
rolls
-> Majkl: zrusme inzerciu a bude pokoj4
14:13:17
11.02.2007
Rabbit
Majkl:

Tak mě je to jasný. Já osobně inzerci skoro nečtu protože mě to nezajímá. Ale do jistý míry chápu inzerující když se rozčilujou, ale jednim dechem řikám, že si za to občas můžou sami.

To jak se tu některý lidi chovaj je věc druhá.
11:06:04
11.02.2007
Majkl
-> Rabbit: jen vecna, tohle neni inzertni web ;-) tohle je vec o pokecu o skodovkach..
04:47:57
10.02.2007
Rabbit
A omlouvám se adminum, že jim vymejšlim práci navíc.
04:46:22
10.02.2007
Rabbit
Pokud jede o imzeráty, možná by něškodilo kdyby admini spíchli nějakej formulář ve kterym by inzerující musel vyplnit co prodává, za kolik, jestli to pošle, fotka + nějakej komentář navíc. Případně odkud je (pokud si neumí vyplnit ID). Většina dotazů v inzerci je totiž způsobená neůplností inzerátu.

Ty pravidla sou taky dobrej nápad. A dodžování by se jistě dalo zajistit postihy od moderátorů a adminů.
08:09:37
09.02.2007
Miles
-> rolls: Zavést pravidla je věc první, dodržovat je druhá.
21:12:07
08.02.2007
Syny
-> Tom.t: 3 3 3
21:10:29
08.02.2007
Tom.t - malej ale vychcanej překupníček
-> rolls: amen3
13:48:43
08.02.2007
rolls
len som stiahol nejake pravidla z ford fora, teoreticky by sa dalo nieco vybrat a aplikovat tu

1. NEJPRVE HLEDEJTE, AŽ PAK PIŠTE – OPAKOVÁNÍ JIŽ ŘEŠENÉHO ZNEPŘEHLEDŇUJE

- Jedná se o technické fórum – databázi problémů a nápadů, nikoliv „pokec“. Většina problémů se tu již řešila a opakování stejných dotazů je nežádoucí, nikoho nebaví po x-té řešit stejný dotaz. Navíc, při hledání řešení se lépe zorientujete, zjistíte, co všechno už se napsalo a dokážete lépe popsat problém nebo uvést, co jste už vyzkoušeli.

- Použijte funkci "Hledat" - rozlišuje diakritiku ("stěrače" x "sterace").

- Projděte články a návody klubového „Techwebu“ mondeo.fordclubs.org/

- Hledejte jestli fórum obsahuje vhodné téma pro váš příspěvek. Přečtěte jej i témata příbuzná. Ano, stojí to čas, jenže bez práce nejsou koláče. Rychlejší je se „znova“ zeptat, ale takové projevy netrpělivosti zbytečně plýtvají časem ostatních a moderátoři to neignorují.

- Máte-li pocit, že váš příspěvek vyžaduje nové téma, napište mail na forum@fordclubs.org

- Nové téma může vytvořit pouze moderátor, právě pro přehlednost a zamezení duplicit. Výjimkou je sekce OffTopic, ale i tam dodržujte zmíněné zásady.

2. POKUD TO NENÍ NUTNÉ, NECITUJTE

- Nový příspěvek lze vložit buď tlačítkem „zaslat odpověď“ nebo “citovat“.

- Text citované zprávy vymažte, není-li potřebný k pochopení vašeho příspěvku, většinou stačí napsat, komu je vaše odpověď určena, resp. na čí příspěvek reagujete (viz ostatní příspěvky). Neprodlužuje se tak načítání příspěvků nadbytečným textem.

3. STEJNÉ PŘÍSPĚVKY VE VÍCE TÉMATECH ZABÍRAJÍ MÍSTO

- Plnění databází vatou není vhodné – webový prostor je omezený.

- Opakovat stejný dotaz ve více tématech je zbytečné a tyto případy řeší moderátoři smazáním ve všech tématech.

4. EDITUJTE - PSÁT PŘÍSPĚVKY POD SEBOU JE ZBYTEČNÉ

- Není vhodné psát do stejného vlákna dva (a více) příspěvky těsně po sobě, stačí použít funkci "edit" a doplnit původní příspěvek. Takto lze upravovat i starší přípěvky, ale musí zůstat zachovány původní souvislosti a vazby na ostatní.

- Pokud jste upozorněni moderátorem přímo ve vašem příspěvku na nedostatek – opravte jej a po nápravě moderátorovo upozornění můžete odstranit.

5. BUĎTE STRUČNÍ, JASNÍ A SLUŠNÍ

- Formulujte dotazy co nejpřesněji. Pište česky a bez pravopisných chyb. (Usnadníte tak i vyhledávání v příspěvcích.)

- Pamatujte na slušné vychování. Na urážky nebo osobní výpady vůči ostatním účastníkům fóra jsou moderátoři velmi citliví a mají dost prostředků k jejich potlačení.

- nejlepší poděkování za radu je napsat, jestli vám pomohla

- Vyvarujte se příspěvků bez informační hodnoty.

- Pro sdělení nezapadající do technických témat používejte sekci "OffTopic". Pro soukromé sdělení použijte soukromé zprávy (SZ), popř. email nebo ICQ, osobní komunikace na fóru zbytečně zabírá místo a není podporována.

6. INZERCE DO FÓRA NEPATŘÍ

- Nevkládejte do fóra inzerci v žádné podobě, inzeráty budou smazány.

- K inzerci slouží příslušná sekce na mondeo.fordclubs.org/inze raty.htm a focus.fordclubs.org/inzer ce, pro firmy pak partnerská spolupráce s CMC cmc.fordclubs.org/

7. NASTAVTE SI PODPIS, AŤ JE JASNÉ, O ČEM JE ŘEČ

- Pro účinnou radu je nutné uvést údaje o autě (vašem), kterého se to týká.

- Nastavte si podpis podle vzoru (níže), snažíte se tak neplýtvat časem ostatních. Udělejte to hned, před vložením svého prvního příspěvku do fóra, je to důkaz, že jste četli tato pravidla a jste ochotni je dodržovat. V menu položka „Nastavení“ nahoře nad seznamem témat - nezapomeňte zatrhnout volbu "vždy připojit podpis".

CMC XXX (XXX nahraďte členským číslem CMC)

Mondeo 1.8i 16V GLX, 1998, hatchback (tzn. model, motorizace - u TDCi včetně výkonu, výbava, rok výroby, typ karoserie)

- Nenastavujte žádné další formátování (tučné, italika, ...), nepřidávejte k podpisu žádné další řádky (ani prázdné) a nevkládejte hyperlinky.

- Členové CFC mohou využít automatu na stránkách cfc.fordclubs.org/ V případě, že nejste členy CMC či CFC, vynechte první řádek podpisu.

- V případě, že auto ještě nevlastníte, uveďte to v podpisu, popř. napište „uvažuji o: …“, aby bylo jasné o čem je řeč.

Příspěvky, které tato pravidla nebudou respektovat, mohou být odstraněny. Jakékoliv dotazy nebo připomínky směřujte pomocí SZ na některého z moderátorů: Mikki, DR, Forrest, Cybe, Kuba2k
12:13:59
20.01.2007
Shade Nouf
Jako tak jak to je teďka je to docela dobrý, já sám bych někdy rád přidal nějakej ten zbytečnej komentář, když si o to prodávající vyloženě říká, ale nedám ho tam protože nechci ničit ten inzerát zbytečnýma kecama, ale bohužel hafol lidí tohle nedělá a ten komentář tam klidně vlepí.A inzerát, kterej má cca 15 příspěvků souvisejících s inzerátem má rázem dalších 20 příspěvků k ničemu a v tom se pak vyznat......však víte
12:09:21
20.01.2007
Gabriel
jestli je v inzerci něco nevhodného, co by tam němělo vůbec bejt, tak napište nějakýmu moderátorovi a on se o to už postará...

jinak taky tu nejsem od rána do rána
12:08:44
20.01.2007
Shade Nouf
No co už byl to jen návrh......je pravda, že by se to mohlo úplně zvrhnout, ale doufal jsem že by se to mohlo chytnout a trošku zpřehlednit inzerci
12:07:59
20.01.2007
Honza M
-> Shade Nouf: Já nedělám chytráka. Ale když tohle někde vidím tak mě to hrozně bije do očí.

A dělat ke každému inzerátu ještě forum to by bylo teda něco...

Myslím že admin to hnedka zavrhne...
12:06:47
20.01.2007
Gabriel
-> Shade Nouf: jak říká havlík
12:03:33
20.01.2007
Shade Nouf
-> Honza M: přesně takový chytráky mám na mysli, napiš si ke mě puntik, že neumim česky, ale jinak pokud nemáš co říct k tématu, tak se zdrž projevu. dik

ps: nikdo neni dokonaly a kvuli tobe to prepisovat nebudu
12:02:55
20.01.2007
havlik
-> Shade Nouf: no já to pochopil to sice nezabije ale podle mě je to jen zbytečná kravina a navíc si myslim že by se to naopak eště víc znepřehlednilo ale třeba se pletu
12:00:45
20.01.2007
Shade Nouf
-> havlik: jako já to myslel, tak že by inzerce zůstala taková jaká je teď, ale kdyby se někdo chtěl zeptat třeba k čemu se to a ono používá, tak by to hodil do toho fóra a u inzerátu by zůstali jen důležitý informace návrhy od potenciálních kupců, ale ostatní k prodeji nepotřebný věci by se probírali v tom přiloženým fóru a myslím, že jedno kliknutí nikoho nezabije 2
11:55:51
20.01.2007
Syny
-> Shade Nouf: Pak sou tu od toho moderatori ne?
11:53:55
20.01.2007
havlik
-> Shade Nouf: a hlavně každej budu mít za málo eště překlikávat do nějakýho fóra já teda rozhodně4
11:52:25
20.01.2007
Shade Nouf
-> Syny: jako nějaký otázky padnout musí, ale když skoro přes celej inzerát se baví 5 lidí o něčem co souvisí s tím co se prodává, ale na prodej to nemá vliv tak je to k ničemu
11:50:41
20.01.2007
havlik
blbost zbytečně se to tu bude zasírat
11:49:31
20.01.2007
Honza M
-> Shade Nouf: co vi na to???
11:47:41
20.01.2007
Syny
Jako mas pradu, ze se to tam leckdy prehani, ale zase kdyz se objevi inzerat: Prodam Skodu 120, tak se tam z toho musi stat forum, abys vubec zjistil jakou ma barvu a tak 4
11:44:39
20.01.2007
Shade Nouf
Né trochu ale hodně mě už sere jak se z každýho inzerátu stane fórum a pak tam najít info o tom co se prodává je nadlidskej úkol.

Tak mě napadlo upravit inzerci tak, že u každýho inzerátu bude odkaz na fórum se stejným názvem jako je inzerát( při vytvoření inzerátu by se udělalo i jedno téma ve fóru....asi by to chtělo novou skupinu "inzerce", kde by to bylo uložený). No a prostě kdyby chtěl mít někdo nějakou blbou poznámku, tak by to dal do toho fóra a né do inzerátu a tím by mohl být problém vyřešen, ale jelikož se zase najde hafol ignorantů co budou inzerát zasírat dále, tak by ten kdo založí inzerát měl mít právo promazávat příspěvky v inzerátu.

Co vi na to???
Extreme Tyres