Rasistická a jiná hnutí

prohledat
8 příspěvků (zobrazeno 1 až 8) od 21.02.2004 do 24.02.2004, založil/a
řadit dle data
13:05:15
24.02.2004
Baghira
-> Zazaa: Jooo to jsou, ale komouši se doteď tvářili, kdoví jak nejsou jednotní, mírumilovní, demokratyčtí a jak jim jde jen o naše dobro. Místo toho Grebeníček slibuje krajským organizacím, že dostanou místopředsednické funkce, když ho budou volit...hold korýtko...
13:00:24
24.02.2004
Zazaa
-> Baghira: pruser ale je ze takovy tam sou vsichni - ne jen komunisti

i kdyz stejne sou to vetsinou bejvali komunisti :-/
09:27:53
24.02.2004
Baghira
No komunisti už se začínají dohadovat o moc tak jako vždy v minulosti, takže představa o jejich jednotnosti asi vezme brzy za své a nakonec se ukáže, pokud si někdo myslí, jací jsou státotvorní, že jsou to obyčejní prospěcháři.
09:21:06
24.02.2004
Luděk
-> U-Geen: bohužel jedna z dalších osudových chyb po listopadu 89,stejně tak,jak jsme se nedokázali spolehlivě vyrovnat po roce 45 s fašismem (dodnes),tak jsme se nedokázali po roce 89 vyrovnat s komunismem a jeho přisluhovači ČSL (taky dodnes)10
23:43:42
22.02.2004
aDAm
-> U-Geen: první napomenutí;-)
19:56:25
21.02.2004
U-Geen
BTW to že je strana KSČM legitimní stranou parlamentu ČR považuju snad za největší chybu postkomunistiockých vlád a voleb, a nevím jak je možné, že sme se s touto pastranou nedokázaly vyrovnat. Tímto sem tě nechtěl urazit můžem to probrat jinde.
19:54:33
21.02.2004
U-Geen
Bohužel jsem tyto pravidla musel zavést, protože se tu děly zajímavé věci a ikonka Tomáše Černého s hákovým křížem byla poslední kapkou. Mimojiné hodlám sesložitit registraci nových členů.

Ke KSČM se vyjadřovat nehodlam a ani není v tom bodě tato strana uvedena, snad jenom že považuju komunismus za jeho vyvražĎování lidí s jiným přesvědčením a další zvěrstva za "hnutí" shodné s dalšími podobnými v bodu jedna uvedenými.

Tvoje přesvědčení samozřejmě nezměnim, tak ho tu prosím nevyjadřuj a bude to ok.
19:45:03
21.02.2004
Algol
Dneska sem zase po dlouhé době otevřel tyto stránky, o nichž sem se domníval, že jsou apolitické a o autech....ovšem úvodní strana s dotazem ANO-NE mě docela dostala...se všemi body bych mohl souhlasit, ale bod 1 se mě docela dotkl...protože jako volič KSČM nesouhlasím se zařazením této strany do spolku rasistických a fašistických organizací, neboť nic takového nebylo nikdy zákonem stanoveno a strana KSČM je stále legitimní stranou parlamentu ČR....až se toto změní, poté je tento bod platný. Nikdy by mě nenapadlo vyřvávat tady svoje politické přesvědčení, protože je to každého věc a já taky nikomu nevymlouvám jeho rozhodnutí při volbách, pokud je podle zákona....Tedy u-geene, porušil jsem tvůj bod 1. na vstupní straně a protože jsem ho porušil hodně razantně, očekávám zrušení registrace....ale to o těch pomluvách členů a jejich aut je dobrá připomínka....
Extreme Tyres