skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
ajax verze rozbalovatek
-> Majkl: ja to necham na U-geenovi :)
-> U-Geen: diky moc by me to pomohlo
už se to konečně rozbaluje postupně od shora dolu.. jako předtim..

-> Majkl: nevim jak tuxik, ale ja neco provedu.
-> Majkl: Hoď ho ze skály a kup si pořádnej

-> Tuxik: co já s tim telefonem?
-> Tuxik: tak me je to u prdele muzou tam zustat ale v kodu by se mohly treba presunout az za informaci cast stranek
-> aDAm: odkazy z hlavicky taky zmizej behem cca. 14 dni
-> aDAm: takze jedna prdel je 333.333,3 s periodou?
-> Tuxik: ja mam operu ale verzi ted z hlavy nevim a nechce se mi to hledat.
-> U-Geen: tim milionem reklam myslim ty tri prdele odkazu co jsou uplne nahore...
-> U-Geen: tim milionem reklam myslim ty tri prdele odkazu co jsou uplne nahore...
-> Tuxik:
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95/12.0.013; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) AppleWebKit/413 (KHML, like Gecko) Safari/413
Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.2; U; Series60/3.1 NokiaN95/12.0.013; Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) AppleWebKit/413 (KHML, like Gecko) Safari/413
Proč si stěžujete IE 7 a jde to krásně ale chvilku trvá než se načtou nečtené
-> Nwkt: ... to je tvoje blbost.
-> Nwkt: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.1.4) Gecko/20061201 Firefox/2.0.0.4 (Ubuntu-feisty)
:-)
:-)
-> Tuxik: Ale prd mam
Opera/9.21 (Windows NT 5.1; U; cs)
člověk si nastaví maskovat se jako Mozilla a ono to fakt funguje
Opera/9.21 (Windows NT 5.1; U; cs)
člověk si nastaví maskovat se jako Mozilla a ono to fakt funguje

IE6 a fachá to tak jak má, teda alespoň si to myslim

-> Nwkt: co ?
Mozilla/5.0 (X11; 0; Linux i686 (x86_64); cs; rv:1.8.1.2) Gecko/20070220
Mozilla/5.0 (X11; 0; Linux i686 (x86_64); cs; rv:1.8.1.2) Gecko/20070220
-> Tuxik: Nějak ti to nefunguje

-> Majkl: skoda.stable.cz/browser.p
hp
Hlásím, že v Opeře 8.65 for Windows Mobile funguje vše a dobře

-> Tuxik: to je zbytecny... budou se brat standartni a ty ostatni holt budou mit megadlouhou stranku s JS.
-> Tuxik: jak zjistim co tam je za prohlizec? Proste nokiackej co je v 100 procentech symbianovejch 3rd edition nokiich
-> Tuxik: to jo ale je (byl) pomalejsi, ted je to ze sessiony (data jsem stejne vicemene mel) a je to podstatne rychlejsi... hlavne pri zatezi
-> Tuxik: JJ ajax funguje v pohodě...
-> U-Geen: ten ajax funguje dobre, to ze se to nacita nekdy dlouho je zatezi serveru...
-> aDAm: -> Majkl: poslete PLS identifikaci prohlizece (HTTP_USER_AGENT)
-> aDAm: -> Majkl: poslete PLS identifikaci prohlizece (HTTP_USER_AGENT)
-> U-Geen: upřímně to že je tam jiný téma mi je úplně u p... Stejně tak jako tak jedu od shora dolu....
-> Majkl: no prvni se ti nacte pac tvuj prohlizec v mobilu (co mas?) neumi Ajax. To ze se ti na pc nacita pomalu je taky ajaxem, ale je tam prodleva do sekundy, spis mene (dle vytizenosti virtu). To ze je tam jine tema je pouze o zvyku myslim si...
-> aDAm: no adam pise uplne jinej pripad... hodim ti screenshot.. takhle me u virta odpadaj na telefonu necteny,,,

-> Majkl: je to tu reseno s adamem tak si to procti. takle to zustane ale bude nejaka featurka jak to "obejit"
-> U-Geen: mam problem na mobilu, cca 30% casu na virtu travim pres mobil, a ted ty novy rozbalovatka se mi nacitaji tak pomalu ze na PC se nacte prvni (resp ted to funguje blbe a zobrazuje se tam posledni tema z prvni nasledujici skupiny misto prvniho z prvni naslednujici) a pak az zbytek... kdezto na mobilu se nacte ten prvni a pak uz nic... coz mi mi zamezuje serfovat na virtu pres telefon a to me sakra vadi..

-> aDAm: reklamni banner zmizi behem cca. 14 dni
-> aDAm: kde je tady milion reklam, resp. co je tvoje posledni znamka z matematiky?
-> U-Geen: jasne ze vetsina chodi z normalnich kompu ale sem tam kdyz sem nekde venku a neni co cist skocim ve founu na virt a ted diky ajaxu se tim musim hnusne prokousavat pac mas to menu az dole pod milionem reklam
-> aDAm: tak se podivej, kolik procent uzivatlu tehle stranek chodi z mobilu... navic pisu ze udelam samostatnou stranku na necteny prispevky, tak co chces?
-> Testlogin: hmm mizernej phone jo? tak mi kup lepsi....v dnesni dobe by sis takovou diskriminaci dovolit nemel....
upravil jsem nacitani ajaxovyho zdroje tak, ze by melo byt o poznani rychlejsi (SESSION vs SQL), tak uvidime
Jinak pres noc nefungovaly necteny, ale to ste asi zaregistrovali :-/
Jinak pres noc nefungovaly necteny, ale to ste asi zaregistrovali :-/
-> havlik: ... a nebo bude klid.
-> havlik: já mam pocit že to tam dycyk házelo poslední příspěvek ne?
-> U-Geen:

-> havlik: si zvyknes :-)
-> U-Geen: no asi jo ale zatim mě to sere sem se eště nezvyk ale jen mi to kazí zaběhlé zvyklosti že sem to proklikal od začátku do konce a ne na přeskáčku
-> havlik: a neni to jedno?
-> U-Geen: asi to že se normálně navrchu zobrazovalo to který je první v pořadí a u aut se mě to řadí taky náhodně a ne tak jak to bylo předtim
-> havlik: a co je na tom spatne?
-> havlik: hod screenshot
-> U-Geen: mě to řadí furt na prd a teď nemluvim o autě

Když se dá zrušit nečtené tak se nic nezruší
no ja ani neviem co su to nectene prispevky thaze tak ..ja sa chmurim len vtedy ked nejde virt :D ..inac vsetko je ok :D