skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
nova moznost nastaveni nectenych prispevku
Šmarjá pardón, já sem to včera psal poněkud pod vlivem a nějak sem si toho nevšim. Tímto se hluboce omlouvám a slibuju, že na virt už budu chodit jenom střízlivej ...
šmarjá
-> charon: Dyť tam na to máš volbu ne?
-> U-Geen: Nešlo by něco podobného rozvhodit i sekce bazar? Třeba inzeráty ze slovenska mě nějak nezajímaji, ač mám naše slovenské spolubojovníky rád, tak nic přes hranice určo tahat nebudu ...
-> Bobesh: leda ban ale on by nam tu pak hekal.
-> U-Geen: Není tam někde funkce "eliminovat Bartoníčka"?

-> Vojta: Tak to nechápu - když ho prolejzáš celý, tak po cca. hodině jsem, na 0 nečtených a pak se Ti zobrazují jen, kde někdo něco připsal a nemusíš lést do tématu, kde třeba za ten den nikdo nic nepsal - bez toho bych si takhle frekventovaný fórum neuměl představit.
Náhodou výborná věc

-> Tuner#2: Nevim ..ja to stejne nepouzivam...virt prolezu stejne cely dycky tak nejak jsem si na to zvykl a nemuzu tem nectenym prijit nejak na chut :(
-> Martin14: je to dobry v zatezi na db. pro predstavu, tabulka s nectenymi zaznamy ma pres 3.000.000 radku
-> U-Geen: Můžu se optat v čem je dobrý že je nastavený max. počet nečtených příspěvků.Kdyby jich tam bylo neomezeně tak je to akorat snad na uživateli ne kolik jich tam chce mít.
-> Vojta: Ty si je klidně můžeš vypnout úplně, ale nechápu proč? Pak nevíš kde co je nové a musíš prolejzat všechny témata.
a o cem je asi tohle tema?
-> U-Geen: sam ti nevim :) ja jen kdyz dam zrusit nectene tak jich tam za chvili zas mam hafo.
Moc jsem se v tom nehrabal..mozna to tam nekde jde vypnut uplne
podivam se
Moc jsem se v tom nehrabal..mozna to tam nekde jde vypnut uplne

-> Vojta: vzdyt si je zrus, jakej je to problem?
Ja bych ty nectene zrusil :) ja to stejne nepouzivam a kdyz to smazu tak druhy den jich tam mam 350 a pocet prekrocen nove nebudou pridavany..tak na co to je

-> U-Geen: Jen to nech husty
Kdybys to zas rozredil, tak by to stalo za prd

-> U-Geen: hlavně kvůli inzerci je to super. Fakt se ti to povedlo. Teda doufám že to funguje. Ted jsem si to nastavil....

-> U-Geen: super

-> Syny: rozredim
-> U-Geen: tohle mě chybělo :-) super práce, díky !! 

Hustyyy!!!!
-> gabo00000: nečítané príspevky prde

-> Nwkt: njn ale co to vôbec znamena nectene prispecky???
-> U-Geen: Ach jo

-> gabo00000: Registrace a nastavení -> Nastavení -> Upozorňování na nečtené v sekcich:
-> Nwkt: .ale on to (samozrejme) zapnuty ma :-)))
-> Nwkt: no nejak neviem ze ako na to ;(
-> gabo00000: Si to zapni a uvidíš

a naco nam to je??? vobec neviem na co su nectene prispevky...moze mi to niekto vysvetlit??
diki

-> U-Geen: super