skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
time is money
-> U-Geen: se na to už těšíš jako malej evža

-> Luděk: kušuj :-)
VeTëV 02.08.07 23:47:13 napsal: -> Luděk: fialovy snad ne - u evzi doufejme no evžu to teprve čeká,si myslím,že na něj někoho nasadíme

-> Luděk: fialovy snad ne - u evzi doufejme

-> Luděk: tak to sem asi klamal :-) mozna tak skoda pozitivne :)
-> U-Geen: no zpočátku (první tři srazy) to na mě tak působilo,ale teď mi došlo,jestli jsi na třetím srazu nepodlehnul fialovému kouzlu a něco se v Tobě nezlomilo ...

-> Luděk: videl si me nekdy abych myslel pozitivne?
U-Geen 02.08.07 15:31:51 napsal: -> Luděk: a ja myslel ze ti je 67... pardonno Ty vůbec myslíš nějak špatně,protože kdyby jsi myslel pozitivně,tak:
1, doraziš na sraz už v pátek
2, odjedeš ze srazu až v neděli
3, a hlavně se škodovkou
1, doraziš na sraz už v pátek
2, odjedeš ze srazu až v neděli
3, a hlavně se škodovkou

-> Luděk: a ja myslel ze ti je 67... pardon
VeTëV 02.08.07 15:12:51 napsal: -> Luděk: to je fakt ale ty si umrel asi nejvickrat zde nikdy jsem o sobě nenašel zmínku,že jsem umřel a to vždycky pročtu všechno,u čeho jsem nebyl,navíc s hodně lidma jsem on-line i mimo virt,takže oni vědí,že číslo 69 žije

-> Luděk: to je fakt ale ty si umrel asi nejvickrat zde

-> VeTëV: no,to není pravda,je to jak kdy,prostě já nejsem závislý na webu a vůbec počítačích a vzhledem k tomu,že se pohybuju na různých fórech,tak nemůžu být všude pořád

-> Luděk: :-))
ale zase lezes sem po dost dlouhy pauze - obvykle te tu treba 1/2 roku neni videti
ale zase lezes sem po dost dlouhy pauze - obvykle te tu treba 1/2 roku neni videti
-> VeTëV: no,já ještě musím chodit na obědy do hospody a na kořalku za kolegama,páč by jinak ani neviděli,jak že to vlastně vůbec vypadám

-> Luděk: ja tady nedelam nic jinyho :-))
tak přečtení příspěvků za cca 24 hodin nepřítomnosti na webu,včetně občasného se zapojení do debaty a napsání trocha své pravdy,trvá tři hoďky,což je 37,5% pracovní doby a 1/8mina dne ... to je pěkné,obzvláště,když je to v té pracovní době