skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
členství na těchto stránkách
na Scorpioclubu je taky smrad a tma, tady to aspon zije
Ale zase proc ten kdo neam Shade by to nemohl bejt? Jako az se jednou vymrskam a rozsekam auto a nahodou to preziju, tak mi okamzite ustrihnete ze namam shade? Ten kdo ma rad skodovky a zajima se o ne tak at tu klidne je! Je tu plno kluku kterejm neni 18 a auto nemaj a ty by e taky meli vyhodit? To je podle me blbost... Spis bych zprisnil vyhazovy ze stranek... Pac co tu obcas nekteri predvadi a nic se neresi nebo se jen napomenou, tak ty bych vyrazil... Hned bez varovani...
-> Labros: ja te treba seru dost ja vim
ja taky ksodovku nemam a pletu si to tady s chatem

ja taky ksodovku nemam a pletu si to tady s chatem

-> Labros 06.08.07 16:27:17: Ja treba skodovku mam, ale na strankach ji nepresentuju, protoze neni representovat co. Z puvodni zamyslene tuning car jsem po letech presel na spotrebak a auto podle toho vypada a fakt nepotrebuju cist komentare, ze co to sem davam za vrak, kdyz to vim i bez toho

-> Labros: ale zase čim víc novejch lidí tim víc těch stejnejch dotazů jelikož Ti noví sou liní něco hledat nebo se o to vůbec pokusit
A já si zase myslim, že je dobrý když je tu víc lidí, pokud nedělají bordel. Víc lidí=víc příspěvků=víc srandy. Třeba na Hondaclubu naprosto chcípnul pes, oproti virtu. Virt je dobrej právě v tom, že to tady žije, že škodovky má a zná spousta lidí, a pokud škodovku nemají, tak je jejich věc, jestli tady mají co říct nebo ne. Ale jestli škodovku nemají, třeba ji v minulosti měli a mají k ní pořád vztah. Já bych to nechal otevřený pro všechny. Stejně jako kdyby stavební spoření nechali jen pro lidi co si za ně chtěj něco postavit tak by to zkrachovalo. Virt je podle mě super tak, jak je. (Jen někteří členové mě občas s**ou
)

-> Luděk: Taky celkem souhlasím. Jinak jste dobrý srandisti! Fialový kouzlo rulezz
-> Luděk: Žeklo se enem koule

no,radši je tam strčím i s pipíškem,kdyby se tam našla nějaká žiznivá,tak abych jí mohl napojit

-> Bagrr: nu dobrá,ještě sedm minut a pojedu zastrčit koule do kelímku s pivem
-> Luděk: Děkuji necu, ale čekal sem že něco podobnýho napíšeš

-> Bagrr: třeba fialový kouzlo ...ale to Ti může přijít i bez vyplněný adresy,stačí,když se na Běšinách pořádně zasměješ správným směrem

-> Luděk: To by se nechalo stejně zneužít jako adresa... Sice jí mam vplněnou, ale bojim se to že mi přijde něco co sem nechtěl...
-> Bagrr: to nee,ale do údajů zapsat VIN,na to bysme dokázali udělat kontrolu a stačilo by to

Drobátko nadsadím... Nestěli by ste rovnou i kopii techničáku jestli je udávaný majitel opravdu majitel?? Brzo to tak dopadne...
To já vždycky.
-> party_boy 02.08.07 23:36:17: no ty jseš ale blesk

A počkej, když teda auto někdo nemá tak by teda tady neměl co dělat? Co když tam nějaký auto má, ale vymyšlený?
-> Luděk: jo neco na tom je
Aha tak to sorry.
-> party_boy: no,právě jsi to pochopil zcela obráceně,nejde o společnej chat,ale o lidi,kteří nejsou škodovkáři,potažmo třeba vůbec motoristi ...
A jak to chceš jako udělat? A navíc ten společnej chat jak to ty bereš tady dělaj i lidi který auto v id maj.
-> Luděk: s tím půlně souhlasím

aniž bych se chtěl tímto někoho dotknout,stálo by za úvahu vzít v potaz to,jestli někdo vlastní auto,nebo nee,protože jak jsem tak koukal,přibylo zde množství lidí,kteří dle ID žádné auto nemají a pak to tu berou jako velkej společnej chat skoro on-line a to se mi moc nelíbí