skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Napad
Syny 18.08.07 01:22:47 napsal: A taky bych byl pro kdyby si sem kazdej dal do id svou fotku, pac pak na srazech sem mimo z toho kdo je kdo a s plno lidma (ac bych chtel) si ani nepokecam, pac nevim jak vypadaj mno právě

Jeste me napadlo jestli by neslo udelat sledovani nectenejch u aut, ale jen u tech co sou v oblibenych
Pac si myslim ze by to bylo uzitecny - a me by to treba vyhovovalo

-> Syny: dobrý nápad

-> Majkl:

-> U-Geen: myslel jsem si to

-> Majkl: nic.
co bude s tou sekci kabriolety?
nešlo by náhodou udělat to,že jako je nahoře zobrazit témata,kam jsem přispíval atd. tak vytvořit:zobrazit témata,které založil: a tam by se dopsal nick a vyhledalo by to témata od něj,protože už se mi kolikrát stalo,že jsem věděl,kdo to téma založil,ale nemohl jsem ho najít?
-> Syny: no snažím se to napravit ale nějak to nejde

-> Gabriel: aha

-> Syny: no to mi bylo 16náct

-> Gabriel: Mno tebe znam
ale uz je taky starsi co

-> Syny: tak víš co? já si k vůli tobě tu fotku v ID změní jo??

-> Syny: Máš hubu,tak se zeptáš
. Jinak bych uvítal spíš třeba hodnocení v ID ohledně inzerce.

-> Syny: no tady je tezky donutit lidi k tomu,aby si dali alespon priblizny bydliste natoz abys po nich chtel fotku....
A taky bych byl pro kdyby si sem kazdej dal do id svou fotku, pac pak na srazech sem mimo z toho kdo je kdo a s plno lidma (ac bych chtel) si ani nepokecam, pac nevim jak vypadaj

jsem taky pro kdo je má furt hledat
ja jsem pro...
-> Nwkt: tak to je jejich smula :-)
-> Syny 17.08.07 11:49:33: Hej to samý mě taky napadlo, akorát jsem to tu včera zapomněl ventilovat
-> U-Geen: Tak víš co, teď je to rozházený, někdo to má v Rapidech, někdo ve speciálech, aspoň by to bylo pohromadě

-> U-Geen: Tak víš co, teď je to rozházený, někdo to má v Rapidech, někdo ve speciálech, aspoň by to bylo pohromadě

-> U-Geen: Dyt to neni zas takova prace ne? O jednu sekci navic a bude to pekne prehledny... Nez to rochat ve specialech mezi hrackama...

Vzhledem k tomu ze Matsoft zacina nakazovat dost lidi

vzhledem k poctu zbytecny.
-> Syny: hmmm mozna jo :-)
Co udelat samostatnou sekci pro kabrioety?