skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Díky za větší limit
prohledat
19 příspěvků (zobrazeno 1 až 19) od 20.08.2007 do 26.08.2007, založil/a Tuner#2 - zrušená registrace
nefunguje to....
-> minno: mě právě taky jen 250
mne to nejako blbne, niekedy mi zobrazuje max. počet nečítaných 1000 a inokedy len 250, už so vymazal aj koláčiky a furt nič
-> Pedros: Je větší limit počtu nečtených a třeba na autohifi, když mám zobrazené nečtené, tak je ještě u nich tužka kde jsem někdy něco psal.
-> U-Geen: OK, teď když je větší limit, tak přečtení můžu odložit na později. Díky.
neviem preco ale mne doteraz (teda do tej dlhej odstavky) aj pri prekroceni limitu necitanych tie dalsie necitane vzdy zobrazovalo, len uz nezobrazovalo ich pocet.
-> Majkl: tak tak...

-> Pavel P.: tohle je taky super! konez zdlouhavemu listovani :)
Toho sem si ani nevšim.. Takže -> Admini: díky za navýšení -> Tuner#2: díky za upozornění

mne to pocitadlo aj tak nejak nefunguje... v podstate nikdy nefungovalo

to je jenom pro platící? Pokud jo tak je to dobře

Fakt? Hmm že bych konečně zaplatil asi jo

-> Pedros: že můžeš mít nečtenejch 1000 a ne jen 250

-> Tuner#2: o co přesně jde?
thanks za tie prispevky

-> Tuner#2: slo ale delat to nebudu, pomerne narocnejsi na db
a je pecka že nejsou témata rozdělený po stránkách s 50ti příspěvkama ale po 100 příspěvkách..

1000 je super. Když jsme tady prosazoval jestli by pro platící nemohlo být aspon o malinko více než 250 tak nikdo neřekl ani bůůů
Takže díky za to

Takže díky za to

Pokud to bude na stálo, že je limit 1000 příspěvků, tak je to super a díky za to!
Mám ještě jednu prosbu. Šlo by udělat u příspěvků v kterých jsem něco psal, aby se objevil nějaký symbol, případně byl nějak odlišený od ostatních, když si rozbalím nahoře jednotlivé sekce? Vím že se dá na to dostat, když skočím na fórum, třeba muzika a zobraz kam jsi přispíval, ale je to zdlouhavé.
Mám ještě jednu prosbu. Šlo by udělat u příspěvků v kterých jsem něco psal, aby se objevil nějaký symbol, případně byl nějak odlišený od ostatních, když si rozbalím nahoře jednotlivé sekce? Vím že se dá na to dostat, když skočím na fórum, třeba muzika a zobraz kam jsi přispíval, ale je to zdlouhavé.