skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
update inzerce - vetsi poradek
-> Majkl: Taky nejsem pro mazání příspěvků od cizích lidí.....kecání do inzerátu není sice nejlepší...ale když někdo bude např. prodávat poškozené zboží a někdo na to upozorní...majitel pak tuto připomínku smaže a zase nikdo nic neví.....spíš by bylo dobré udělat vyhledávání v inzerátech...
-> Bobesh: jj souhlas
-> Majkl: Pokud je zlepšení na dohled,tak to vydržíme,ne? Rozčilovat se znamená kurvit si zdraví pro cizí blbost...

-> U-Geen: ok tak to potom jo.. ale jako prechodne reseni by tohle tu situaci trochu zachranilo :)
-> Majkl: ne. vsechno bude jinak, pocitam do konce rijna.
-> aDAm: ne tvoje zvasty me nevadi :)))
-> U-Geen: njn a kecani do inzeratu menistnym zpusobem koser je?
-> U-Geen: njn a kecani do inzeratu menistnym zpusobem koser je?
ano inzerce je tu na picu. nicmene, mazani prispevku cizich lidi mi zrovna koser neprijde.
-> Majkl: nekecej ty chces maznout ty moje komenty u tech tvejch kol :D
Jsou tu hrozně zkažený ceny

-> Majkl: no jenze to je klasika tady na virtu - inzerce uz je zde delsi dobu na picu obecne
-> VeTëV: tak tohle se zrovna netyka me, ja si muzu ve svem inzeratu mazat uz pekne dlouho :))
ale doziraji me lidi treba jako u targoveho motoru ktery ti tam pisou ze ja jsem svuj prodal/koupil za 3000 a ty za nej chces 5000 tak si zlodej nebo magor
ale doziraji me lidi treba jako u targoveho motoru ktery ti tam pisou ze ja jsem svuj prodal/koupil za 3000 a ty za nej chces 5000 tak si zlodej nebo magor

-> Majkl: ale ty kola vazne neprodas

Ahoj, navrhuji aby kazdy clovek mel moznost si ve svem inzeratu mazat prispevky i cizich lidi. Bude tam vetsi poradek a predejde se tak diskuzim o cene o zbytecnych kecech typu to neprodas atd...