skoda.virt.cz
stránky o vozech Škoda 105-136, Rapid, Garde a jejich předchůdcích
Priadno nove pravidlo !
-> Majkl: to je fakt ze nechat ve vode cloveka co neumi plavat neni dobrej napad

-> Tuxik: by mu prselo do krku a jeste by se utopil

-> U-Geen: i kdyz to by bylo zase stylovy - jezdit bez strechy a bez hlavy... hmmm ?

-> Matsoft: zbaven moderatorstvi si byl za jine zlociny a bud rad ze sme ti pri te prilezitosti nesetli hlavu aby sis nemoh vyskakovat.
-> Matsoft: to mas blby
pokud chces rehabilitaci, tak si zajed do lazni

-> Tuxik: ano, a stejne jako politicti vezni z 50.let byly v 68.roce a po 89.roce rehabilitováni, tak žádám o rehabilitaci.

-> Matsoft: nic nebude...
stejne jako i v realnem svete se zakony novelizuji podle potreby, tak i tady to bohuzel bylo potreba

-> Tuxik: a kdyz jsem pred 3/4 rokem smazal Vetvuv prispevek, ktery zesmesnoval moji cenu, tak jsem byl za to zbaven moderatorske funkce... a ted je toto pocinani posvedceno adminy.... ZADAM ODSKODNENI!

-> aDAm: jj, ale ne nekolik stovek ale jen ti ktery sou tu dyl a trochu spolehlivejsi

-> aDAm: spíš to trochu profiltrovat v zavislosti od delky registrace a poctu prispevku

-> Syny: heh anketa kde bude nekolik stovek kandidatu co postoupi do uzsiho a uzsiho a uzsiho kola co ;)
Já jen předem píšu že nechcu bejt moderátorom... teda pokud by z toho byli nějaký výhody, tak možná...ale radši néé

Mě by nevadilo bejt moderátorem

Navrhuju udelat anketu pro novy moderatory... Jak Rikal Tux ze seou potreba 3 dalsi ,tak bych udelal aknetu a at si lid vybere

Navic uz jsem nabizel moznost, ze mi muze kdokoliv kteremu je upreno napsat a ja to hned poresim. V inzeratech typ " to neprodas a tak " zasahuju az od urcite miry, kdy se to nelibi majiteli inzeratu
-> Vojta: ono se to mozna nezda ale to moderovani nejni jen tak, ty sam urcite nectes kazdy tema. Ja osobne jak na neco narazim, tak to okamzite resim bud smazanim nebo presunutim
-> Tom.t: Počkej ty už seš psycholog, takže žádný moderování nebude:o) Bys jakožto jedinej byl dvoufunkčák tudíž bys seděl jednou pr*el* na dvou žídlích což bys nestíhal

-> Tuxik: na inzerci (i tu slovenskou) čumím jako spravnej "šmelinář" pořád, tak se mužu nabídnout 

-> MATTESS 14.09.07 09:25:36: A nekteri temer celej den

-> aDAm: to si uz nepamatuju :)
-> Majkl: ee flockove ;)
-> aDAm: nemyslel si plysove?

-> Majkl: mno on te zna a ani o tom nevi..to bylo jeste za dob plisove princezny...
Majkl 14.09.07 09:14:32 napsal:
-> Tuxik: jj to znam, na doksech :)) vsichni na kary, to bude duchaplna probiracka, ehm, oziracka
-> aDAm: já sem chodím jednou denně - ráno se přihlásíma až jdu spát tak jsem offline
-> Tuxik: jj to znam, na doksech :)) vsichni na kary, to bude duchaplna probiracka, ehm, oziracka

-> aDAm: já sem chodím jednou denně - ráno se přihlásíma až jdu spát tak jsem offline

-> Racyk: bud rad ze me neznas ja jsem hrozny zvire

-> aDAm: a někteří na trojhoďku

-> pyroman: tady nikdo neoxiduje ;) vsichni tu chodi tak max na hodku na den ;)
tak se všemi krom Majkla se znám osobně a jsem myslím s nimi za dobře:) tak at si moderujou

-> Majkl:

-> pyroman: probereme to na Doksech
-> Tuxik: vyber někoho, kdo tu "oxiduje" skoro pořád a koho znáš

-> Vojta: jj pridam 2-3 lidi, rozhodnuti kdo to bude ale chvilku potrva :)
-> Vojta: a nebo obmenit ;)
Baghira se tu vyskytuje celkem sporadicky, Dusan taky nic extra...mozna by chtelo nekoho pridat...
wow a co to znamená mrkvožrout???

-> davidm29:
mysql> select jmeno from users where role='50';
+---------+
| jmeno |
+---------+
| Dusan |
| Baghira |
| minno |
| Majkl |
+---------+
4 rows in set (0.01 sec)
mysql> select jmeno from users where role='50';
+---------+
| jmeno |
+---------+
| Dusan |
| Baghira |
| minno |
| Majkl |
+---------+
4 rows in set (0.01 sec)
-> Majkl: Právě že je to na každym moderátorovy....
He, kdo všechno je vlastně moderátor?
He, kdo všechno je vlastně moderátor?
-> davidm29: muze ale je na kazdym moderatorovi aby poznal co je a neni vhodny mazat..
-> Majkl: A když tu budu prodávat šmejdy, a někdo to bude vědět a řekne to, tak moderátor ho podle novýho pravdila může smazat...
a já byl nedávno zmoderován.. že jsme tam reagoval na nějakýho cápka co přesně podobný kecy že to má drahý, psal...

-> davidm29: ale ono neni zakazsano komentovat inzerat, jen nesmi nikdo mit blby kecy ktery ovlivnujou prodej
Ted když bylo zakázano komentovat inz, co kdyby ve Fóru (to dlouhý O se píše blbě..) zavedlo téma Inzerce? No prostě něco, kde by se mohli libovolně komentovat inzeráty.....
-> Majkl: neuhadnes ;)
-> aDAm:
ze vim kam to bylo

sakra zrovna sem chtel do jednoho inzu napsat " to neprodas je to drahy" a koukam prodavajici inz zamknul a prej uz tu prodavat nebude :D
-> Tuxik: A ještě bys tam mohl dopsat aby 5 krát denně nedělali UP
super, pravidlo jdu hned neco zmoderovat :)
-> Tuxik: Vem si že někteří ani neví co prodávají a doví se to až v inzerátu
-> U-Geen: No tak zvracel jsem minulý týden a nechce se mě to opakovat
ale i tak díky za radu. Jen mě zajímalo co tam bylo a tohle mě stačí